Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most nézem micsoda gusztustalan szőrcsomók vannak egy sport gumin
üdv brian ! tavaly az utolsó csapatások alkalmával kipróbáltam hogy mi a különbség az utcai és az eső gumi közötti különbség, két azonos motoron. cimbora előre engedett egy 70 km-es szakaszon hogy menjek elől ő majd követ. én esővel ő metzeler racetec-el. igen sűrűn kellett néznem a vissza pillantót hogy jön-e még utánam. 12-15 C fokban esélytelen közúton felmelegítened az utcai gumit, de az eső olyan mint a rágógumi, nem forrósodott fel pont ideális volt. arról nem is beszélek mi van ha elkap bennünket az eső. eddig pozitív a tapasztalat, már csak azt kellene tudnom hogy kapcsoljam ki azt az ösztönt hogy esik az eső csúszik az aszfalt és tapad a /z/ eső gumi .

metzeler rennsport 120/70 190/50 /17 motorgumik eladók. a dot számra spanolóknak első 2013/44 hátsó 2010/29 elől 3.5mm a kopásjelzőig, 4.5 mm a vége. hátul 4.5 mm és nem találtam kopásjelzőt. 35 000 ft a pár.
Lehetséges (feltételes módban). 10 mm-rel magasabban lesz a motor hátulja.
2001-es Bandit 1.2-nél ez mennyire lehet gond? Egyenesfutásnak betehet egy ilyen motornál?
Elöl kb. ugyanakkora. Hátul viszont az a 19 mm plusz egyrészt geometria módosulást eredményez, másrészt el is kell férnie.
Köszi az infókat! Elöl ugyanakkora átmérő, hátul 19 mm-rel magasabb ezek szerint.
Leginkább semmilyennek. A versenygumik méretezése, számozása sok esetben eltér a szabványos mm-szélesség / %-magasság formától és valós külső paraméter tekintetében sem szokványosak.

Az általad leírt méretek az alábbi Bridgestone Battlax Slick típusoknál használatosak:

120/600 R17: szélesség/átmérő:
R01 Front: 117 mm/600 mm.
V01 Front: 117 mm/598 mm.
V02 Front: 117 mm/603 mm.
R04 Rear: 115 mm/602 mm.

190/650 R17: szélesség/átmérő:
R04 Rear: 193 mm/649 mm.
V01 Rear: 185 mm/649 mm.

Ezzel szemben egy standard (nem verseny) utcai gumi ilyen méretű:
180/55 ZR17: 180 mm/630 mm.
190/50 ZR17: 190 mm/622 mm.
190/55 ZR17: 190 mm/641 mm.
Üdv!

120/600 R17 és 190/650 R17 milyen méreteknek felelnek meg utcai számozásban?
Nézz szét nálunk és hívj vagy írj bátran ha kérdésed van :)
www.revolutionmotor.hu
Rá kell menni hogy ugrás ehhez a hozzászóláshoz.

Nekem volt ilyen és nem szédültem el tőle sőt...
Amennyibe kerül annyit is ér.

Túrázni, nyugiba menni arra jó. Szóval ha neked ilyen elvárásaid vannak vele kapcsolatban akkor jó választás.

Elég kemény guminak mondom.Lassan melegszik esőben csúszós. Szerpentinen elmelegszik viszonylag hamar a TL alatt.
Előre mondjuk nem javaslom egyáltalán. Oda egy puhább lágyabb keverékű gumit raknék.

Remélem tudtam segíteni.
Ha beírom a keresőbe, hogy contimotion, akkor összesen 1 oldalnyi találatot ad, aminek a nagy része az enyémhez hasonló kérdés, többi nagyjából az árakat taglalja. Véleményt vagy tapasztalatot nem találtam róla.
írtunk róla már többen is.

Olvass vissza egy kicsit vagy írd be a keresőbe.

Amúgy revolutionmotor-t ajánlom
Sziasztok!
Suzuki gsx750f-emen cserélnék gumit (120/70 r17 és 150/70 r17) és kinéztem a continental contimotion-t. Van valakinek valami tapasztalata ezzel a gumival kapcsolatosan? Nem sokat találtam eddig róla, de rosszat sehol nem írtak eddig. Mi a különbség a contimotion és a contimotion z változatok közt? Nem gyilkolom a vasat, 90-120 közti utazásra, túrára kellene, pálya nem lesz, és nem lenne rossz, ha nem kopna kockásra egy megpakolt 2 személyes erdélyi túra után. Játszik még a bridgestone BT023-asa is, de ha az igényeimhez és a tudásomhoz elég a conti, akkor nem fizetnék ennyivel többet, de nem restellek pár ezressel többet adni egy jobb gumiért (ahol néztem, ott 13 ezer a különbség a két szett között). Esetleg valami olcsó webshop, vagy beszerzési lehetőség?
Előre is köszi!
Heidenau K36 110/90 16colos gumi régi nagyvasra nagyon jó állapotban 5e ft-ért.Posta oké.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Hát igen, elég s.ar képek, most nézem, de csak piszkosak.
Üdv!

Vettem egy Banditot és nem gyári méretűek a gumik rajta, ezért eladnám a pár Metzeler Roadtec Z6 Interact gummát róla: 120/60 és 190/50 méretűek.
Nem kagylósak, nem kockák, 2009 év közepei gyártás, elvileg 2010 májusi első felszerelés.
Ár passz, nemtom, mit érhet..
Ja tényleg :DD
Az a-t az i-vel felcserélted
brain-racing@vnet.hu ide írtam
kx.250@citromail.hu ez vagyok én
Nekem? Semmi sem jött.
Ok, írtam, köszönöm!
Írtam emailt
Gyári mintás versenygumim van.