Azért nem találtad a gumit a webshopokban,mert a pontos megnevezése: 150/60/R17 66H TL,amit keresel, így már nálunk is megtalálod a keresett gumit :)
De persze ott veszed,ahol szeretnéd :) http://revolutionmotor.motorra...
Üdv: segitséget szeretnék kérni,egy Dunlop Sportmax Qualifer aszthiszem......gumj amire az van ráirva hogy 160/60 ZR 17 69W ,ha megmérem a gumi szélességét akkor az 17cm (170mm), akkor most hogy is van ez a méretezés? :) Megköszönöm a felvilágositást üdv.
Létezik S20EVO 150/60 17 H sebesség indexel.
webshopban is van 30.846 Ft. ha érdekel dobj egy mailt, holnap megnézem van-e, ha esetleg nincs akkor azt is hogy mikorra rendelhető
még épp készlet feltöltés folyik keményen, ezért előfordulhat, hogy nincs minden
Rs 125 re elég H-sebesség indexű gumi. 210-nél úgyse megy többet, fölösleges a W-s ami eleve drágább is. Ha R17.től szeretnéd venni, írd meg mi érdekel pontosan és megnézem van-e raktáron ;) stb
Sziasztok! Aprilia RS125-re szerintetek milyen gumit rakjak? S20EVO-t néztem ki árban egész jó és jókat olvasni róla. Viszont amiket webáruházakba találok 120/70 17 első gumi W- sebesség indexes ami hátra kéne 150/60 17 az meg H-s szerintetek számít ez valamit? Egyformának kéne lenni az első hátsónak? Itt vannak a linkek akkor ezek így vannak párba? köszi. LINK LINK2
Én is q3at akartam, de azt egyenlőre nem lehet kapni itthon. Majd jövőre, hátha addigra megtanulok annyira motorozni, hogy ki is tudjam használni. Várom a majd a tapasztalatokat a Q3mal kapcs
Szia
ez csak egy hatso guminak az ara? Akkor mennyi lenne egy szett pl 120/70/17-190/55/17 s20 evo?
Norbi tegnap irta 70 e ft hazhoz szallitva, ez nalad mennyi lenne?
Megbízhatóak teljesen újak garanciát is vállalok rájuk, csomagolásban kézhez kapja a megrendelő! Rendelésre első hátsó szettet is tudok adni vagy csak elsőt vagy hátsót. Egyenlőre Sport motorokra vannak de a későbbiekben Enduro és Cross gumik is lesznek. Bármilyen kérdésed van hívj vagy írj emailt.
Köszönöm Norbi, most már teljesen megnyugodtam :) A Dunlop Q3 is esélyes lett volna, de azt még sehol nem lehet kapni (vagyis én nem találtam). Majd a következő cserénél már hátha ideér, meg én is megtanulok úgy motorozni, hogy legyen értelme.
De persze ott veszed,ahol szeretnéd :)
http://revolutionmotor.motorra...