sziasztok! 2db 150/70R18-as enduró gumi keresi új gazdályát!
Szerintem 2-3 szezont mèg elmennek! Az eggyik2010-es
a másik 2011-es! Csere èrdekel 140/70R18-as
gyorsaságira való gumira! Kèpek hamarossan! Ára
mehegyezès szerint!
Hali.
Hát,ha van időm (utóbbi időben egyre kevesebb) akkor nyugati határ felé (Ausztria)meg néha Horvát irányába,arra még érnek valamit az utak Zeg-től én azért messze vagyok,de néha oda is be tévedek
Már leírtam amit akartam... Én mégegyszer nem veszek túrasport gumit az fix, pláne nem szerpentinezni. Azt se mondtam, hogy egy kategória a két gumi.
A feleségem is megmondhatja hányszor csúsztunk meg vele, de valóban az PR2 volt.
Dévidzon: ahogy elnézem a képeidet,te a PR2-ről nyilatkozol,mert csak olyan PR-t látok a gépeden...
Nekem volt PR2,PR3 és most PR4-em van...még hogy nem melegszik !? Persze hűvösebb időben nem olyan gyorsan ,mint egy sport gumi,de közúton bőven jó,mivel ugyebár ez egy túra-sport gumi.
Amúgy a 2es már össze sem hasonlítható a 4-essel...
Akkor túl könnyű a géped,és túl sportosra veszed a figurát vagy nem tudom..
SportSmart2 vs PR4 = enyhén szólva más kategória
Te írtad neki,hogy közúton felejtse el!
Biztos dilettáns mérnökök dolgoznak a Michelin-nél,mert az utcai túrasport gumit szerinted lehetetlen üzemi hőfokra bemelegíteni közúton!
Bravó!
Mondjuk mindkettőre van eladó gumim
Szerintem 2-3 szezont mèg elmennek! Az eggyik2010-es
a másik 2011-es! Csere èrdekel 140/70R18-as
gyorsaságira való gumira! Kèpek hamarossan! Ára
mehegyezès szerint!
Hát,ha van időm (utóbbi időben egyre kevesebb) akkor nyugati határ felé (Ausztria)meg néha Horvát irányába,arra még érnek valamit az utak Zeg-től én azért messze vagyok,de néha oda is be tévedek
Látom te is zalai vagy. Én zalaegerszegi vagyok, ált. merre szoktál gurulni?
Mikvagytokti rossiutodok?
A feleségem is megmondhatja hányszor csúsztunk meg vele, de valóban az PR2 volt.
Nekem volt PR2,PR3 és most PR4-em van...még hogy nem melegszik !? Persze hűvösebb időben nem olyan gyorsan ,mint egy sport gumi,de közúton bőven jó,mivel ugyebár ez egy túra-sport gumi.
Amúgy a 2es már össze sem hasonlítható a 4-essel...
Akkor túl könnyű a géped,és túl sportosra veszed a figurát vagy nem tudom..
SportSmart2 vs PR4 = enyhén szólva más kategória
A kis xx-en bőven jó hidegen is!
Ha már a 600F-en használhatatlan...
Azért a két gumi nem azonos kategóriában van...
Biztos dilettáns mérnökök dolgoznak a Michelin-nél,mert az utcai túrasport gumit szerinted lehetetlen üzemi hőfokra bemelegíteni közúton!
Bravó!