Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Megvannak még a gumik?
szia!
Mikori a dot?
Ha már a defektes guminál tartunk, nekem is van egy Pirelli Diablo Rosso Corsám. Egy szeget kaptam, pont a profilba. Kicsit sem voltam ideges 4mm van még a gumin és 2011-es. Már van másik garnitúrám így ez felesleges. krisztianperesztegi@gmail.com
Michelin pilot power one 120/70 17 és Metzeler rensport 180/55 17 gumik 5e ft/db egyben 8e ft-ért vihetők.Posta oké.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Üdv! Köszönöm a segítséget.
Erdelyben 3szoget szedett fel ismeros, kukacot beletoltunk 2be es azota is hibatlanul megy
Pilot Road 3! Vagy 4... :D
Üdv Mindenkinek! Most vettem egy XJR 1300-at. Abban kérnék segítséget hogy milyen gumit vegyek rá? Nem pályázni akarok vele hanem inkább túrázni. Előre is köszi
Szebben beleütni sem tudtam volna. Pont középen volt, pont merőlegesen, hibátlanul felszedtem.
Remélem az enyém megy még vagy 8000 km-t.
Haha Mikor megláttam benne... Csak én lehetek ilyen szerencsés... Kellett nekem új gumi.
Attól függ hol van a szög és mi az iránya....többnyire simán javítható.
Nekem az előző gumi Balassagyarmat után lett defektes, gombával javították. Akkor derült ki, hogy már javított gumi volt, amiről az eladó srác "természetesen" elfelejtett tájékoztatni. Ettől függetlenül még ment vagy 2000 km-t mindenféle probléma nélkül.
Én átveszem tőled olcsón
Defektet javítani csak belsős guminál szabad!
A tömlő nélküli nagy sebességindexű gumiknál a gyártó is tiltja,de egy normális gumis is elhajt vele!
Sajnos az ilyen esetet hívják szopásnak!
Ennek egyszerű oka van,nem tudhatod,hogy nem-e elszakadt defektnél néhány szál a karkaszban!
Pontosan ugyan akkora mint az első ezért kérdem.. azért kösz
a kérdésedre a hátsó felnid mérete adja meg a választ nem mi
HEló
125ccm-es supermoto-on elől 120/70 es gumi van hátul 160/60 ami nekem túl széles.
milyen méretőt érdemes hátulra rakni? :)
ilyen lett a pirelli diablo strada
Csao!
20.000ft iá.
Dunlop külön nem eladó ?
ha igen mi lenne az ára ?
Dunlop RoadSmart II új állapotú gumi párban (120-180), fél áron eladó.
Ár. 28000Ft/pár.
Kész is van! Gombával csinálták. Remélem, hogy gumishoz legközelebb már csak papucs cserekor megyek.
Simán.
Csak jó gumist találj és gombával csinálják ne folttal.