Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nálam komolyabbat...Mondtam, NE ADD EL ..MEGYEK ÉRTE....
Még azt is mondtam...."vedd le a hirdetést...."
Na mindegy...nem vitatkozom....nincs miért...a dolgon már nem szépít....Ez van.............!
mondtam, hogy ha lesz komoly ajánlat, akkor az viszi. lett komoly ajánlat. elnézést a kellemetlenségért!
Bocs....mivel nem ismerjük egymást:Azért én állni szoktam a szavam.....De azért kösz , hogy szóltál.....
65.000 és ajándékba megkapod az elsőt is
Üdv,csak a hátsó érdekelne.Mi az ára?
helló mindenki, valakit érdekel ?
pár képünk a kiállításról: http://www.sportmotor.hu/motor...
Szia,ma megy,mert később jött a fizetést igazoló email,mint hogy itt volt a dpd,de ma megy:))) holnap nálad van
Hali!
Tegnap nagy nehezen sikerült "letudnom" a piszkos anyagiakat.
Érdeklődnék, hogy el tudtátok küldeni a gumit, vagy majd csak ma indul útnak?
Igen,csak kérlek az email-ünkre írj,ne ide:)))) köszi előre is
Sziasztok!

Honda Cbr 600RR-re szeretnék gumit vásárolni!
Milyen gumit ajánlotok utcai használatra,de pályára is szeretnék párszor felmenni vele!
Olyat keresek ami tapad mint az állat,de annyira nem is kopik.
Szia.
A kiállításon pénteken beszéltem a férjeddel, hogy érdekelne DL 650-re gumi, de azok, amiről beszéltünk, nincsenek fent a weblapotokon.
Metzeller Tourance Next és Michelin Anakee 3 érdekelne. Tudtok segíteni?
sőt,itt is van raktáron,ki kéne találnod,milyen formában veszed át,utánvét postával,dpd,vagy személyes..légyszi írd meg emailben:) köszi
Rosso II :) Megvan,igen. bocsi,de annyi rendelés van,hogy alig győzzük (szerencsére). De megvan a rendelésed,persze.. amint itt a gumi,írunk,vagy hívunk. két-három nap,ha épp nincs itt raktáron:))
Kovács Tamás néven, Tiszaújváros címmel.
Ha valakit érdekelne esetleg.

Bridgestone Battlax BT45 110/70 R17
pontosan milyen néven rendeltél? Mert az oldalról még tegnap jött egy rendelés este,azóta nem,csak emailben rendeltek...
Hali!

Elméletileg rendeltem tőletek hátsó gumit, de lehet rossz úton...
Főoldalon kell a megrendelés menüpontban, vagy kikeresem a gumit az online katalógusban és úgy rendelem?
Ja meg a szállítást a megrendelés tárgy rovatba jelöljem meg, vagy egyéb más megoldással?
Lehet kicsit sok a kérdés, de másodjára biztosra akarok menni, hogy kapjak a rendelésről visszaigazoló mail-t.
most néztem utána, hogy mindegy kitől veszed a Michelint, csak számlád legyen róla.
MICHELIN KeepOnRiding
Ja hogy te is keresel...
Pont ilyeneket "hordok".
Pontosan milyenek, mennyiért? Kép?
Hát itt azért nem 10ezer a különbség pl.:
kerekcsere.hu
110-150es használt gumik párban esetleg valakinek?
valami tapadósabb fajtából érdekelne, sm-re.
8e az ára