Miért? Ide nem lehet beírni,hogy sajnos az ne tudjuk beszerezni?
Nem az év biznisze volt,de az ajánlott roadsmart II náluk piros és van ahol volt,nem kellett várni egy percet sem még a szerelésre sem.
Ez nem értelmes?
"A zöld pötty igen kevés.
Conti Motion 160/60/17 ? "
Ez alapján ennyi,vagy átvételkor jön a meglepetés.Legyen forint és nincs vacilálás. http://napiarfolyam.hu/%C3%A1r...
Ha tudom hogy nehéz eset vagyok megfogom a telefont és felhívom Ancsiekat, hogy van e vagy ha nincs mikorra lesz és mennyiert. Nem sportmotor fórumon próbálom megkötni az év bizniszét.
Ha értelmesen kérdeznél,nem csak egy mondatot írsz/írtál,hogy conti motion van e,akkor kaptál volna konkrét választ,mikor mi van és mennyiért. Se méretet,semmit nem írtál. A saját pénzének meg senki nem ellensége,de ha te igen,akkor vegyél ott,ahol kaptál.Az euro árfolyamot pedig nem 320 forinton kell számolni..Maximum elvesztettünk egy vevőt :)
A hitetlen továbbra is kérné a 120/70/17,160/60/17, conti motion ajánlatot,vagy az esetleges beszerzési határidőt.Lehet csak nekem kellene ez,de ez van.
A motorguminak az a mintája,igen. Ne aggódj,azt kapja mindenki,amit megrendel :) soha senkit nem vertünk át! :) Kedvezményt nem tudunk adni,így is nagyon jó az ár másokhoz képest,de nyugodtan nézz szét máshol is,nem gond :)))) további kérdés esetén kérlek a webes elérhetőségen írjunk egymásnak.köszi
Én sem értem ezt.
Van,várható,mikor?
Természetesen nem rendeltem,mert nincs készleten és még csak a várható szállítási határidő sincs megadva.Esetleg ha érdeklődnék mivel vagyok előbbre,ha nincs a keresett abroncs és most kellene?l
Lehet nálatok lenne (bár kétlem),Dunlop Roadmaster II lett ,ami nálatok piros ,vagy nincs is a listán ,van ahol volt onnan vettem mert kellett. Ez nem pénzkérdés,van ,vagy a mesébe sem .
A napi átlag árfolyamon (320Ft) számolva is ezresekkel drágább lenne,ha lenne a Roadmaster II,plusz a futár.
nézem a linket a szöveg jo a kép nem stimmel a gumirol de valoszinüleg az lesz a mintàja mire én gondolok... de arra nem vàlaszoltàl hogy ha veszek egy elsöt és hàtsot kapok e valami kedvezményt...
vagy én voltam vak és nem làttam a kiiràst az oldalon ?
Gond?
Nekem mindegy honnan van,vagy mégsem?
Sok hűhó semmiért Hatalmas...
ContiMotion Abroncsot keresek 160/60/17 méretben,dot szám nem érdekel,csak legyen.
Majd legközelebb gumit a gyógyszertárba veszek,vagy érdeklődöm.
148.55.de csak fémben érdekel.
Ui. Eurót vennék kétszázért.
Nem az év biznisze volt,de az ajánlott roadsmart II náluk piros és van ahol volt,nem kellett várni egy percet sem még a szerelésre sem.
"A zöld pötty igen kevés.
Conti Motion 160/60/17 ? "
Ez alapján ennyi,vagy átvételkor jön a meglepetés.Legyen forint és nincs vacilálás.
http://napiarfolyam.hu/%C3%A1r...
Van,várható,mikor?
Természetesen nem rendeltem,mert nincs készleten és még csak a várható szállítási határidő sincs megadva.Esetleg ha érdeklődnék mivel vagyok előbbre,ha nincs a keresett abroncs és most kellene?l
Lehet nálatok lenne (bár kétlem),Dunlop Roadmaster II lett ,ami nálatok piros ,vagy nincs is a listán ,van ahol volt onnan vettem mert kellett. Ez nem pénzkérdés,van ,vagy a mesébe sem .
A napi átlag árfolyamon (320Ft) számolva is ezresekkel drágább lenne,ha lenne a Roadmaster II,plusz a futár.
a michelin ebbe a méretbe mennyibe kerül (engem a normál érdekelne, nem a GT)
köszi
vagy én voltam vak és nem làttam a kiiràst az oldalon ?