Halihó
Neten keresgéltem és nem találtam sehol Rs 125re slicket, 150/70 r17 és 110/60 r17
Ha valakinek lenne, vagy tud olyat akinek van írjon nyugodtan
Segítséget kérek: '98-as SRAD GSX-R 600 -am van, kellene már rá új gumit vennem. Szeretnék gyorsan menni (csak még nem tudok), az eddigi szettek gyorsabban koptak középen, mint a szélén...
Eddig Michelin Pilot Sport és Bridgestone Battlax volt.
Mit javasoltok, ami egy kicsit jobban bírja a túrásabb közlekedést?
Köszönöm!
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Nakedbike-ra milyen gumit ajánlatok?Sportosan használom nagyrészt városban meg kisebb túrákon.Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Gumicsere előtt vagyok.
97-es VZ 800.
ki miyen gunit ajánl?
Tapasztalatok?
90%városban megyek egyedül.
Ami fontos:vizes út és kanyar tapadás!
Előre is köszi!
Én most vettem Egy cbr f3-at és segítségeteket szeretném kérni hogy rakhatok-e rá 170-es gumit pusztán csak azért mert tetszetősebb? HA igen mit javasoltok egy olyan embernek aki napi szinten használja majd, és esetleg esőben is megy vele, de szeretne túrázgatni is.
Köszönöm előre is! :)
Most vettem egy 2003-as Honda Vfr Vtech- et, a gumikat cserélnem kell. Segítséget kérnék,mert nem vagyok túl tapasztalt.ha tudtok adjatok tippet.túrára használnám inkább, de nem akarok megcsúszni a kanyarokban :)
Péntektől vasárnapig az A8-as standon a G pavilonban megtaláltok minket is saját standdal,sok-sok friss,ropogós motorgumival és nagyon jó kis repianyagokkal www.revolutionmotor.hu
Egy darabig vicces volt ez a hiszti, de most már nagyon uncsi. Ha akarsz gumit venni vedd fel azt a k... telefont , ha nem akkor meg irány a nyugi szoba.
köszönjük szépen,örülünk,ha örült neki apukád is :) Nálunk mindig az a cél,hogy olcsón és jó minőségű,friss dotos gumit kapjon minden motoros,hiszen mi magunk is motorozunk :)))
nem szeretnék beleszólni de TE sztem nem akarsz gumit venni mert ha szükséged lenne rá akkor már rég megvetted és nem akadékoskodnál.
Egyébként nem egy túl jó gumi nekem volt és soha többet.
A Revolution pedig egy kifejezetten jó cég még faterom 240-es hátsó papucsát is be tudták szerezni 20e olcsóbban mint bárhol máshol pedig elég ritka gumi.
Mert akkor azt a választ kaptam,hogy conti motion van..nem hazudtam,nem szokásom! de most direkt a pontos méretet lekértem és a hátsó nincsen,csak az első gumi. sajnálom.
Köszönöm a fáradozásod!
Ezt a választ kaptam én is néhány hete.
Te viszont biztattál.
"magz
február 26. 13:29
A zöld pötty igen kevés.
Conti Motion 160/60/17 "
"[17599] február 26. 13:56
És amúgy conti motion pont van,amit kérdeztél.. rendelés előtt mi DOT számot is lekérünk,hogy a lehető legfrrisebbet kapja minden vevőnk:) ezért is van évről évre nagyon gyorsan növekvő vevő körünk :)))"
Csak neked ma külön rákérdeztem a gyártól,hogy ne hidd,hogy nem foglalkozom az üggyel és nem próbálok segíteni.Conti motionból a 120-as elsőt tudjuk hozni,a hátsóra azt a választ kaptam,idézem: "unfortunately without delivery term.." szóval nem tudják,hogy lesz e záros határidőn belül, és most nincs. Sajnálom,csak elsőt tudunk adni egyenlőre.
És nem ciki ide leírni semmi ilyet,hogy ez éppen nincs,mert nem a mi hibánk,illetve mert mi sem vagyunk Istenek,de eddig még azért minden fura méretet és típust megpróbáltunk hozni,ki amit kért. Aki szeretne érdeklődni,rendelni,az úgyis megkeres minket a céges oldalon :))
Motorgumi Akció.
Michelin motorgumi Páros AKCIÓ 2014
1pár vásárlása esetén 6000 Ft Visszakap a Michelintől
120-160 Pilot ROAD4 81,990Ft
120-180 Pilot ROAD4 84,990Ft
120-190 Pilot ROAD4 85,990Ft
120-180 Pilot Power 3 79,990Ft
120-190 Pilot Power 3 81,990Ft
120-190/55 Pilot Power 3 81,990Ft
Dunlop Páros akció
120/60-160/60R17 Qualifier 55,990Ft
120-180 Roadsmart II 75,990Ft
120-180 Sportsmart II 75,990Ft
120/70-190/55R17 Sportsmart II 78,990Ft
Bridgestone Páros akció
120-180 S20 74,990Ft
120-190 BT16PRO 61,990Ft
A hirdetésben megjelenő termékek a valós raktáron levő készletet tükrözik.
Az árak számlás Áfás árak(melyek után áfa és termékdij befizetve)
A számla alapján 1-év garancia minden termékünkre a hatályos jogszabályok alapján.
Motorgumista.hu.
Hogy mindig a legjobb abroncsot a legrövidebb határidővel tudjuk szállitani,partnereink:Michelin Hungaria -GOODYEAR DUNLOP Hungaia
TERREX –-Bridgeston Hungaria
Neten keresgéltem és nem találtam sehol Rs 125re slicket, 150/70 r17 és 110/60 r17
Ha valakinek lenne, vagy tud olyat akinek van írjon nyugodtan