Akkor Téged is jó levett az r17...sajnálom... :(( ráadásul friss dot-os gumijaik kevés számban vannak..tudom,mert sok, hozzánk átjött volt vevőjük panaszkodott erre,hogy volt, aki 6 éves! gumit drágábban vett meg tőlük,mint nálunk volt a zsír új évjáratú ugyanolyan gumi sokkal olcsóbban...mondjuk ez után én is ideges lettem volna..
juj,nem azért írtam,nem akartalak megbántani :) és valahol igazad is van,sajnos :(( a legtöbb ember az r17,kékhold, meg hasonló cégeknél keres motorgumit,mert ők szarrá reklámozzák magukat...holott nagyon nem okék az áraik...:(( és nemn is értem,miért ilyen drágák... de szerencsére azért sokan körülnéznek jobban is, és általában megtalálják a jobb cégeket,akiknél nem csilliárd egy szett gumi:))
1 pár -Pirelli diablo rosso corsa (190/50 17 + 120/70 17) ,szinte újak a szélei teljesen ,közepe pár100 km -es a bevonat kopott csak le ! 50,000/ pár újonnan a revolution ... -nál 76e ft
Én is ennyiért vettem, 92 postával volt a legjobb ajánlat az r17-nél, amit kaptam (ezek szerint nem voltam elég körültekintő ), de 2 éves gumipárt készletkisöprésem egyszer kifogtam 72-ért, ha jól emlékszem ugyanitt
Azért ez a 90-100000 ft újjonnan,kicsit sok,mert nálunk újonnan 310-es euroval! számolva ( ami simán lement akár 300-ra is,és akkor még olcsóbbak vagyunk) is csak 76 ezer ft ez a gumiszett :) Nem mindenhol csilliárdok a gumik árai,csak jól meg kell nézni hol és mit veszel :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni gumi ügyben. Elkopott az első gumim és most vacilálok, hogy Pilot Road 2/3 legyen helyette vagy Pilot Power 2? Mindkettő mellett és ellen is olvastam már érveket, de megköszönném, ha mindenki leírná a tapasztalatait, aki használta már őket! Az még jobb, ha mindkettőt próbálta valaki!
GSX650F a motor és most a gyári BT011 van rajta.
Nekem van 1 pár -Pirelli diablo rosso corsa (190/50 17 + 120/70 17) ,szinte újak a szélei teljesen ,közepe pár100 km -es ! 60,000/ pár űjonnan 90-100e ft
Holezt holazt veszek.
Szal nekem is tökmindegy.
Csak szar dolog Makarskában vadászni a szikrázó használt helyett 200 euróért D220-ast mert csak az van.
ContisportAttack (nem a 2 komponenses) 17-es 190/50 és 120/70-es párt mennyiért tudtok hozni postával együtt?
GSX650F a motor és most a gyári BT011 van rajta.
Most szemezgetek, valószínű jövőhéten felfoglak hívni benneteket!
Üdv
Minden szebb,jobb és zöldebb.
Szinte új.Még szőrös.Kizárólag neked frissen tálcán nagyon olcsón.
Jó neked.
Sportgumit kereskek, 200/55, 195/55, max 190/55 17es hátsó méretekben, és hozzá a szokásos 120/70-es elsőket!
majsa1@indamail.hu vagy ide írjatok ha van valakinél, köszi
Metzeler Z8-at keresek 160/60-17es méretben használtan min.80%-os érdekelne!Ha valakinek lenne ilyen eladó kérem jelezze!
Amit pl én veszek az a közepén 5mm a szélén 2.
A gyári meg 6mm.
Tehát , már bukik is a számolásod...
Szal nekem is tökmindegy.
Csak szar dolog Makarskában vadászni a szikrázó használt helyett 200 euróért D220-ast mert csak az van.