Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

190 euro a szett ára :) Ha van jó áron vett euro-d,szerintem elég jó az ár. :)) de nyugodtan nézelődj a webünkön,van egy online gumikereső fül :)
Akkor Téged is jó levett az r17...sajnálom... :(( ráadásul friss dot-os gumijaik kevés számban vannak..tudom,mert sok, hozzánk átjött volt vevőjük panaszkodott erre,hogy volt, aki 6 éves! gumit drágábban vett meg tőlük,mint nálunk volt a zsír új évjáratú ugyanolyan gumi sokkal olcsóbban...mondjuk ez után én is ideges lettem volna..
juj,nem azért írtam,nem akartalak megbántani :) és valahol igazad is van,sajnos :(( a legtöbb ember az r17,kékhold, meg hasonló cégeknél keres motorgumit,mert ők szarrá reklámozzák magukat...holott nagyon nem okék az áraik...:(( és nemn is értem,miért ilyen drágák... de szerencsére azért sokan körülnéznek jobban is, és általában megtalálják a jobb cégeket,akiknél nem csilliárd egy szett gumi:))
itt az alkalom 1 jó vételre ,nem is laksz messze :)
1 pár -Pirelli diablo rosso corsa (190/50 17 + 120/70 17) ,szinte újak a szélei teljesen ,közepe pár100 km -es a bevonat kopott csak le ! 50,000/ pár újonnan a revolution ... -nál 76e ft
Én is ennyiért vettem, 92 postával volt a legjobb ajánlat az r17-nél, amit kaptam (ezek szerint nem voltam elég körültekintő ), de 2 éves gumipárt készletkisöprésem egyszer kifogtam 72-ért, ha jól emlékszem ugyanitt
Szia!
ContisportAttack (nem a 2 komponenses) 17-es 190/50 és 120/70-es párt mennyiért tudtok hozni postával együtt?
Ebben az esetben elnézést kérek ,ám a volt tulaj akitől vettem a motorom (gumis ) ezekkel a gumikkal 90 felett vette ,ezért mertem kiírni .
Azért ez a 90-100000 ft újjonnan,kicsit sok,mert nálunk újonnan 310-es euroval! számolva ( ami simán lement akár 300-ra is,és akkor még olcsóbbak vagyunk) is csak 76 ezer ft ez a gumiszett :) Nem mindenhol csilliárdok a gumik árai,csak jól meg kell nézni hol és mit veszel :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni gumi ügyben. Elkopott az első gumim és most vacilálok, hogy Pilot Road 2/3 legyen helyette vagy Pilot Power 2? Mindkettő mellett és ellen is olvastam már érveket, de megköszönném, ha mindenki leírná a tapasztalatait, aki használta már őket! Az még jobb, ha mindkettőt próbálta valaki!
GSX650F a motor és most a gyári BT011 van rajta.
Nekem van 1 pár -Pirelli diablo rosso corsa (190/50 17 + 120/70 17) ,szinte újak a szélei teljesen ,közepe pár100 km -es ! 60,000/ pár űjonnan 90-100e ft
Sziasztok, már megtaláltalak benneteket!
Most szemezgetek, valószínű jövőhéten felfoglak hívni benneteket!
Üdv
Ja és a rosso 2 5,3 volt.Újonnan.
Ja.Értem.
Minden szebb,jobb és zöldebb.
Szinte új.Még szőrös.Kizárólag neked frissen tálcán nagyon olcsón.
Jó neked.
pl. nálunk vannak,de csak újak :) www.revolutionmotor.hu
Sziasztok!

Sportgumit kereskek, 200/55, 195/55, max 190/55 17es hátsó méretekben, és hozzá a szokásos 120/70-es elsőket!

majsa1@indamail.hu vagy ide írjatok ha van valakinél, köszi
Sziasztok!
Metzeler Z8-at keresek 160/60-17es méretben használtan min.80%-os érdekelne!Ha valakinek lenne ilyen eladó kérem jelezze!
Zoli, te sem teljesen vagy benne a dologban.
Amit pl én veszek az a közepén 5mm a szélén 2.
A gyári meg 6mm.
Tehát , már bukik is a számolásod...
Az most mindegy legutobb egy rakàs aluminiumkupacot adtàl érte,örülök hogy jo lett
cigány egyszer megvettem azt a gumit aztán párszor gazdát cserélt igaz
Vagy otthaggyuk a motort a legközelebbi faluban 100 ojroért és lejövünk nyaralni kocsival is.
Olyankor csak egy purhabot kell venni és azzal telenyomni, csak kibírja hazáig...
Holezt holazt veszek.
Szal nekem is tökmindegy.
Csak szar dolog Makarskában vadászni a szikrázó használt helyett 200 euróért D220-ast mert csak az van.
Ja, nem is vitatom az új hasznosságát......csak nem vetem el a használt jogosságát sem.