Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2010 24. hetébe lett gyártva
dot szám? ára?
Végül is garancia egyikre sincs....
eladó metzeler maraton 160/70/17
Szia! Irtam megegyet!
Vissza kapunk 6000et viszont Ancsiek 10ezerrel olcsóbban hozzák a szettet
Megbízható használtgumist tud valaki?
Szerintem a ROAD 4-es mellett dönts.
Ha hivatalos MICHELIN kereskedőtől veszed, 6000 Ft-ot a MICHELIN jóváír a számládra. Vagy ugyanekkora értékben küld benzin utalványt.
Csak az Áfás számlát, amit kapsz a gumiról kell elküldeni nekik.
Szia!

Irtam e-mailt!
Okés, majd döntesz,persze
Rendben,ott leszünk:) A8 stand,G pavilon
Pirelli diablo rosso corsa 190/50/17 + 120/70/17 60e irányár !

http://www.kepesmotor.hu/sport...
Köszönöm a válaszod az expo-n a részleteket megbeszéljünk.
Szia, köszönöm a gyors választ, a 2-es és 4-es közt még rágódok, nagyobb árkülönbségre számítottam.
Szia. Amit mi kaptunk visszajelzést,a Road 4. és a Road 4. GT egy nagyon jó konstrukció és folyamatosan rendelik is tőlünk,Már jó pár garnitúrát eladtunk belőle. Road 3-nak egy tovább fejlesztett változata. A Road 2-nek nincs esőelvezető mintázata,a Road 3-4-nek viszont van. Ettől függetlenül a Road 2. is jó gumi,ez nagyon szubjektív,kinek mi jön be jobban.
Árak : Road 2. szett 120-160 méretben 65.000 ft
Road 3. szett 120-160 méretben 67.000 ft
Road 4. szett 120-160 méretben 72.000 ft
De nyugodtan nézd meg az online shopot is,bár a road 4-et még nem sikerült a gyárnak feltölteni a webnézegetőre
Szia,körülbelül vagy 10 félét rögtön tudunk ajánlani Neked. Pirelli Diablo supercorsa SPV2,aztán Continental sport attack, Metzeler M5 interact..:) stb-stb.. De azért a webünkön ott van az online-kereső is,ahol 16 gyártó gumijait megtalálod,érdemes megnézni ott is a gumikat. Személyesen Szigethalmon át tudod venni,de tudjuk küldeni postán is,vagy dpd-vel,dpd olcsóbb (1700 ft egy garnitúra),a posta nagyon drága árakon dolgozik sajnos,de ott is kérheted persze. Hétvégén kint vagyunk saját standdal a motorexpo-n,ha esetleg tervezel kinézni,ott személyesen sok mindent el tud mondani a férjem a gumikról,így fórumon,nehéz válaszolni minden kérdésre/kérésre:)))
Szia,

én is érdeklődni szeretnék Michelin Pilot Road II és III gumiárak felől (esetleg IV ha már elérhető, de ezt inkább csak a kíváncsiság kedvéért kérdezem)
120/60 ZR17
160/60 ZR17
méretekben.
A neten fellelhető szubjektív vélemények alapján a a II-es jobban eltaláltnak tűnik, de ti gondolom napi szinten kaptok ilyen-olyan visszajelzéseket, mi a véleményetek a típusról?
Szia!
Szeretnék érdeklődni hogy 190/55ZR17 és 120/70ZR17 méretekben (Aprilia Tuono 1000R) mennyibe kerülne nálatok egy garnitúra gumi? Csak utcán használom, nagyon fontos a jó tapadás. Most Dunlop Sportmax van rajta, amivel tökéletesen meg voltam elégedve de kíváncsi lennék Continentalra is mert nagyon sok jót hallani rola.
Személyes átvétel megoldható? Ha posta akkor az mennyi +?
Válaszod nagyon köszönöm,
Üdv
Illetve senki olyat nem állított,hogy Ön hazudik. Egy egyszerű kérdés/kérés lett feltéve itt,írja ide,vállalja fel Ön,vagy a barátja,aki helyett ír,milyen MÁRKÁJÚ és MÉRETŰ a vásárolt gumi. Ezzel igazolja Ön is,hogy nem csak a levegőbe beszél és állít cégekről dolgokat. Lehet a végén még mi is onnan fogunk motorgumit venni,ha ilyen szuper az ár :))) Bár fenn tartom,amiket önnek véletlenszerűen kikerestem gumikat az Ön által szuper áru-nak tartott cégektől, belinkeltem lejjebb az árakat,direkt összehasonlítva,volt,ahol 30.000 ft a különbség és nem az Ön által sorolt cégek javára! Ennél többet nem kívánok az üggyel foglalkozni én sem már.
Én egy márkát,méretet kértem a gumiról,nem a fotó volt a lényeg:) csak hogy én is le tudjam ellenőrizni,tényleg ekkora áreltéréssel van e máshol az a gumi.. kétgyerekes és közben dolgozó anyukaként nekem is van jobb dolgom,mint ilyenekkel foglalkozni,higgye el
Drága Hölgyem !

Mivel fotót nem kértem az információ mellé, így maradjunk annyiban, hogy 58éves létemre a kedvenc elfoglaltságom a hazudozás.
Szép napot kívánok
Illetve ezeket is remélem megnézted lejjebb,amit írtam az árra..:
"A komplett én példám tessék,hogy mennyivel jobba kezek a cégek nálunk:
Continental Race Attack soft 180/60/17 75W
Olcsogumi-nál : 57.470 ft
Nálunk (revolutionmotor): 138 euro= 42.780 ft

Continental Race Attack slick 180/55/17
autogumikernél: 65.100 ft ?
nálunk (revolutionmotor): 118 euro= 36.580 ft ! "
és pontosan milyen márka illetve méret? fotót nem kaptam,csak egy beírt adatot..
Üdvözlöm !

Barátom ma kapta meg a gumijait.
Kissé sokáig tartott, de a kért információ :
DOT 5113
Az ár stimmelt és valóban 12ezerrel olcsóbban szerezte be őket.
Nem árvitát kívánok generálni, pusztán csak válaszoltam a feltett kérdésére.
michelin pilot road és michelin pilot power 120/180/190 vizsgaképes gumipárok eladók, az árat te ajánld, azon motorosoknak akiknek ennyit bír el a költségvetésük. +posta.