igen lehet vágni őket akkor ha már nem 0-ra kopottról beszélgetünk.
kb 2-2.5 mm mélységnél lehet még 1 max 2 mm-t nyerni amivel biztonságban elpilinckázhatsz. de 1.6 mm alatt annyi a bünti mint egy használt jó guma ára. itt nálunk 2 éve egy indián nevű tagot egy 20-asra húztak meg a hátsó gumi miatt.
Az atvetelrol annyi csak hogy cimre mentem es a gumi arat fizettem. Nem tudom akinek ajanlottad miert mondta hogy plusz 10...
Amugy a gumik Pilot road3 160/60 17, PP 2ct 120/70 17-- 65000ft. Es tenyleg friss jo gumik.
Legjobb ár dumával ajánlottam a boltot és azzal hívtak fel, hogy ami máshol 18-20ból megoldható az itt 30fölött van és persze előre kell utalni, mert az átvétellel egyidejű fizetés még több mint 10.000forint.
Milyen márka, milyen típusának, milyen méretére vonatkozik a "legjobb áron" ?
Egy kérdés MICHELIN PILOT ROAD 4 és 3 -al rendelkezőknek:
A gumiban lévő vékony vágásokba mennyire hajlamosak megülni az apró kavicsok? Házunk bevezetője elégé apró murvás és félek , hogy tele lenne az abroncs folyamatosan apró kavicsdarabkákkal , ami persze a tapadást nem biztos , hogy jól befolyásolná a betonon a továbbiakban.
Meg kedztük Dunlop-Michelin-Bridgestone-Continental motorgumik forgalmazását.Árak felöl a Motorgumista.hu oldalon érdeklőgyetek.
Fegyverneki Gumiszerviz.
Aki ellátogat idén is a Hungexpo-ra 2014.03.21-23 között megrendezésre kerülő motorkiállításra és vásárol motorgumit tőlünk,az alábbi ajándékok közül kaphat,választhat :)))
G pavilon,A8 standon keressetek minket :)) www.revolutionmotor.hu
kb 2-2.5 mm mélységnél lehet még 1 max 2 mm-t nyerni amivel biztonságban elpilinckázhatsz. de 1.6 mm alatt annyi a bünti mint egy használt jó guma ára. itt nálunk 2 éve egy indián nevű tagot egy 20-asra húztak meg a hátsó gumi miatt.
Keresek nem túl öreg 110/70 17R-es Pilot Power vagy Pilot Road2, esetleg Road3 gumit.
Amugy a gumik Pilot road3 160/60 17, PP 2ct 120/70 17-- 65000ft. Es tenyleg friss jo gumik.
Milyen márka, milyen típusának, milyen méretére vonatkozik a "legjobb áron" ?
Milyen érdekes,hogy mind a kettő a 13.héten készült...
20e-postával!
20 376 46 36
Ezzel totál egyetértek! Tegnap vettem át az uj gumikat, 1350,1348-as DOT...
És valóban a legjobb áron!
Köszönöm!
A gumiban lévő vékony vágásokba mennyire hajlamosak megülni az apró kavicsok? Házunk bevezetője elégé apró murvás és félek , hogy tele lenne az abroncs folyamatosan apró kavicsdarabkákkal , ami persze a tapadást nem biztos , hogy jól befolyásolná a betonon a továbbiakban.
kolléga 600rr ennyit bírt vele
tel:06307316232
Pécsen,vagy környékén tud valaki olyan helyet,ahol lehet használt gumit venni?160/60 17,és 170/70 17 esre lenne szükségem
A Go Bike magazinban,és ez még csak a kezdet,nézzétek a többi adást is,érdemes:)))
Fegyverneki Gumiszerviz.
G pavilon,A8 standon keressetek minket :)) www.revolutionmotor.hu