Én alá tudom támasztani,hogy nem kerül 10eFt-ba a szállítás
Volt szerencsém venni utánvéttel egy Pilot Road3 garnitúrát a Revolutionmotor-tól és 4.815 Ft volt a postadíj
Szóval szerintem érdemes először felhívni,vagy írni nekik és érdeklődni nálunk ezen díj mértéke után.
Az meg megint fen áll,hogy valszeg csak az a Conti gumi volt olcsóbb amit kinézett az illető,de bitosan mondhatom,hogy ha új utcai gumi szeretne az ember,jó áron,akkor én biztos a Revolutionmotor-t ajánlanám
A webshop tájékozatóként szolgál az oldalon,árakkal,stb..ha jól megnézted,és nem lehet semmilyen formában ott a webshopon keresztül bankkártyával illetve utalással sem fizetni,semmi.. Mi egész Európában szállítunk motorgumikat és kicsit bonyolult lenne a webshopot mindenki számára érthetően és nyelvhelyesen úgy megszerkeszteni egész világra kiterjedően. Ezért van webcím,telefonszám is,ahol lehet érdeklődni,pontosan hogy is van a rendelés,szállítás. Nálunk is van futárszolgálattal való küldés,ha kifizeted,másnap ott a gumi,és ez egy db guminál 1100 ft,de ott igen,előre kell utalni, mert nem kértük a futárcégnél,hogy vegyen át pénzt,ugyanis nem szeretnénk 1 hónapot várni a pénzre mi sem senkitől. Talán ez érthető. Természetesen utánvéttel is lehet kérni a szállítást,az pedig a magyar posta díjszabása alapján megy kg-ra, és ott nem mi szabjuk az árakat,hanem a Magyar Posta. Ha euroban néztél szállítási díjat,már alapból nem lehet valós,mivel Magyarországon a fizetőeszköz forint. Ezért van a megrendelő fül,ahol pontosan meg tudod kérdezni,mit hogy lehet és hogy mennyibe kerül a szállítás,stb... A külföldi vásárlók miatt van minden Euroban megadva. Eddig senki nem panaszkodott és ha így megnézed az árainkat,szerintem nagyon is jó áron vannnak a gumik. A balassagyarmati céget nem ismerem,lehet hogy pont arra az adott Conti gumira kapott a haverod egy kicsivel jobb árat,de kiváncsi lennék a gumi DOT számára is,hogy vajon mikori..persze nem mindenki nézi ezt. De a postai díjak nem annyiba kerülnek ahogy írtad,úgyhogy megkérnélek,hogy mielőtt ezeket leírod tényként,legalább érdeklődjél a pontos árakról.Hidd el,nem magyarázkodni akarok,de sok vevő jött át már más nagyon menő magyar cégektől hozzánk,mert "szar" régi gumit sokkal drágábban kaptak meg,mint nálunk van. És most nem pont erről az egy conti gumiról beszélek,ami véletlenül ott olcsóbb,nyugodtan hasonlíts össze más típusú gumikat árban. Nekünk az garancia,hogy jó áraink vannak, hogy mindenki aki tőlünk vásárolt,elégedett. Illetve kérdezz itt meg bátran emberekéket,akik tőlünk vásároltak,hogy mennyit fizettek gumikra és szállítási díjra,stb-stb..
Szia csengelei srácot keresd meg nálla vannak utcára való gumik 22 ért már kapsz 1 párat egy szezont kibír de akár 2 is azeket meg dobd el jó messzire leöregedett szarok ahogy nézem.
Szerintem gyorsan cseréld le ezeket a szarokat!Vegyél használtat,azért olyan rossz árban nincsenek!És valóban ott a pont,inkább gumit mint idomokat vegyél!
Sziasztok. Kellene a tapasztalatotok. Gumit kellene cserélnem? Én személy szerint nem tudom eldönteni,hogy újat vagy 80%kosat vagy maradjon rajta amivel megvettem.Mert nem annyira van elkopva!?
Ajánlottak "szlik "gumit 30ért a szerelő csak újat 55-től....
Eltaknyolni sem szeretnék,de sokat fizetni sem tudok!
cbr 900......120/70/ zr 17...első és 187/67/17 hátsó Michelin van rajta.
Minden jól jön,köszönöm.
Egy magánszemélytől, akinek az itteni olvasatok alapján / legjobb áron friss gumi / ajánlottam az áruházat. Falsh információnak nem nevezném, mert most pontosan utána érdeklődtem a történteknek és a helyzet a következő:
Contimental gumikat nézett az áruházban, melyeknek ára 91euro azaz 28.400 forint.
Az ehhez az összeghez tartozó utánvételi díjként pedig 33eurot azaz 10.300 forintot jelöl meg az oldal, ami összesen :
38.700forint abban az esetben, ha semmit nem utal előre a vásárló és nincs lehetősége a Szigethalmi átvételre.
Remélem jól értelmezem az oldalon megadott információkat.
Ugyanez a tétel egy Balassagyarmati gumikereskedésben a következőképp alakul :
18.600forint a gumi és 1200forint a szállítás bárhová az országban és előre utalás semmilyen formában nem szükséges.
63euro áll szemben 124euroval ugyanazért a termékért és szolgáltatásért. Nem elenyésző különbségnek nevezném a majd dupla árat és ezért nem is értettem, hogy miért a "legjobb" ár a reklámszlogen.
Pirelli diablo rosso corsa párban (120/70 17 - 190/50 17) párszáz KM-el szinte új (széle nem futott,közepén szinte csak a bevonat kopott le) eladó -60.000 ft-ért
Ha jól tévedek,az XX-nek és Busáknak volt a gyári gumija olyan '99-körül...
Tehát minimum 10 éves a gumi (gyártás).Ettől még lehet használható,csak óvatosan,mert az még újkorában sem volt egy nagy szám...
Hivatalosan csak ha rajta van a regroovable felirat és akkor is csak olyan műhelyben ahol erről számlát adnak és engedélyük van rá.....nem hivatalosan pedig...
Volt szerencsém venni utánvéttel egy Pilot Road3 garnitúrát a Revolutionmotor-tól és 4.815 Ft volt a postadíj
Szóval szerintem érdemes először felhívni,vagy írni nekik és érdeklődni nálunk ezen díj mértéke után.
Az meg megint fen áll,hogy valszeg csak az a Conti gumi volt olcsóbb amit kinézett az illető,de bitosan mondhatom,hogy ha új utcai gumi szeretne az ember,jó áron,akkor én biztos a Revolutionmotor-t ajánlanám