Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyéb kérdésnél kérlek írj a weben megadott email címre,vagy hívd a weben megadot elérhetőséget :) köszi
És amúgy conti motion pont van,amit kérdeztél.. rendelés előtt mi DOT számot is lekérünk,hogy a lehető legfrrisebbet kapja minden vevőnk:) ezért is van évről évre nagyon gyorsan növekvő vevő körünk :)))
Köszönöm!
A Motionnal mi a helyzet?
A zöld pötty nem azt jelenti,hogy csak az a gumink van! külföldön is van raktárunk,illetve közvetlenül gyárakkal állunk kapcsolatban,tehát ami mellett az áll,hogy piros,vagy sárga pötty,attól még az is kapható,csak nem biztos,hogy épp raktáron is van. de azért hidd el,nagyon sok gumit tudunk hozni,olyanokat is,amit itthon mások nem
A zöld pötty igen kevés.
Conti Motion 160/60/17
modernizálódtunk,már nincs pdf..:) A webáruházban több ezer gumink van fent,nem tudom,mit kerestél,hogy nem találtál gumit írj emailt a webcímen megadott helyre és biztos találunk megoldást:)))
Szia! Nem igazán igazodom ki az oldalon, régebb colt egy pdf amit le lehetett tölteni gumiárakkal de most nem találom és a webáruházban nem sok gumit találok.
Nálunk van a legjobb áron új és friss DOT-os motorgumi itthon:)) De csak ÚJ van,használt nincs :) www.revolutionmotor.hu
Sziasztok
SV650-re keresek gumikat.
Előre 120/60x17
Hátra 160/60x17
Csak fiatal, jó állapotú gumi érdekel.
Dunlop párti vagyok és az előző motoromról maradt 1 pár amit már fel is raktam ,gondoltam ezt meg eladom ezzel vettem a motort ,nem tudok neked véleményt írni róla nem ismerem .
helló! miért akarod eladni? nem vált be? csak azért kérdezem, mert én is ilyet akarok venni. csak nekem 180/55 kell hátulra.
Pirelli diablo rosso corsa párban (120/70 17 - 190/50 17) párszáz KM-el szinte új (széle nem futott,közepén szinte csak a bevonat kopott le) eladó -55.000 ft-ért

Az újnak csak a hátsó kerül ennyibe :

http://motorgumi.arukereso.hu/...
Szerintem ne próbálgasd!
Ha rosszul sikerül, akkor nagy baj lehet belőle, sőőt, ha a rendőr észreveszi, akkor is baj van.
Nekem van rengeteg 2-5 ezer Ft-os gumim, ami szépen van kopva és a gumi közepén még van 2-2.5mm.
Nem gondolom, hogy 2 ezer Ft-ot nem ér az életed. :)
Mutatok pár fotót a gumijaimról, de ezeken felül is van még.
Ha érdekes lehet számodra, keress fel és megbeszélünk minden részletet.
Mellesleg a rendőrök is harapnak erre,nagyon
Igen szokták vágni, ki az ablakon Nehogy már vágni akard ha meg ne jön össze akkor meg dur lesz. Inkább évente ve3gyél egy használtat egy tizesért.
Sziasztok motoros kollégák! Azt kérdezném a hozzáértőktől, hogy a utcai hátsó gumit szokták-e megvágni? 180-55-17-es gumiról beszélek. Melóba járok vele de mindig csak a közepe kopik. Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszönöm

Továbbküldtem...
Pirelli diablo rosso corsa párban (120/70 17 - 190/50 17) párszáz KM-el szinte új (széle nem futott,közepén szinte csak a bevonat kopott le) eladó -65.000 ft-ért

Az újnak csak a hátsó kerül ennyibe :

http://motorgumi.arukereso.hu/...
Üdv, pirelli supercorsa pro gumi tettem fel ebben a méretben, pályán használtam, utcára ok, ha érdekes lehet 15eft a pár. 06 20 447 32 80
Ébresztő motorosok! A téli pihenésből ideje feléberdni! Február 23-ai kezdettel (most vasárnap) négy adáson keresztül, a DIGI TV 2-n délután 17:30-tól láthattok minket a Go Bike magazinban. A tavasszal szükséges motor felkészítéséről és természetesen a motor gumikról beszélgetünk részletesebben adásról-adásra. Érdemes lesz nézni minket www.revolutionmotor.hu később nyereményjáték keretén belül új motorgumi garnitúra is kisorsolásra kerül :)))
okés ma küldöm őket
Van egy garnitúra eladó használt gumim!
Dunlop Arrowmax Street Smart
130/70/17 DOT:1613
100/80/17 DOT:1213
Új ára a garnitúrának 52000 ft én 20000 ezret szeretnék érte.
Bocs. Nem nekem szólt. Elnéztem :)
Szétnéztem, de nem találtam használt gumit...
A Revolution motornál már elérhető a Michelin új gumija,a Pilot Road 4 és a Metzeler M-7 RR is már megvásárolható. A legjobb áron itthon,ezt garantáljuk :) Továbbá versenygumiból már kapható az egyik legújabb fejlesztés is,a Bridgestone V02 Racing is nálunk. Érdeklődj az elérhetőségeinken. www.revolutionmotor.hu