Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Gumivásárlás előtt állok és a Dunlop D212 GP PRO vs. Dunlop Sportsmart 2 gumikkal kapcsolatban érdekelne a véleményetek/tapasztalatotok, tartósság, tapadás, megfizethető árak... Sportmotorrra keresem, utcai és pályahasználatra vegyesen.
értem! elírtam. 120/70 http://www.kepesmotor.hu/sport... :) én sem láttam még csak havernál van.
Látatlanban én nem tudok nyilatkozni róla
Ellenben SM-re, ha pályázol is, akkor nem /60-asban gondolkodnék, hanem /70, mert pl. a Supermoto 420-as (16,5") gumiknak is pont az a lényegük, hogy nagyobb oldalfal magasság legyen. A /60-as pedig a legalacsonyabb gumi
ja igen. Elfelejtettem mondani előre lesz 120/60 r17 SM DRZ-n lesz :) köszike infot akkor megér 8 ezret :)
A D208GP/RR kb. 2006-ig volt, tehát nem egy új konstrukcióról érdeklődsz, ezzel együtt azonban egy kitűnő tapadású gumi, lévén, hogy a GP versenygumi, utcai használatra alkalmasabb RR (Race Replica) variánsáról van szó. Tapadásból 5-ös, tartósságból az eleje 4-es, a hátulja 2/3.

Összehasonlításnak épp jó az általad már használt és ismert Dunlop GPR Alpha 10, kb. ugyanazt fogja nyújtani.
Tudom hogy nem mai gyerek de nekem volt 2007 es Dunlop alfa 10 hátsó DRz 400 on nagyon jól tapadt. Ezt is azt mondja akitől veszem hogy jól tapad 20 km van benne 20 kört mentek vele pályán.
208-as manapság elég régi guma lehet. Én 2004 őszén vettem sima 208-ast, injektoros SRAD-750-re. Marhamód tapadt hűvös aszfalton is elöl-hátul. Stopizni is lehetet volna, csak félúton elengedtem a féket, mert én fejreállnék. Ellenben 6000-nél elöl-hátul elkopott, normális sportmotoros használat mellett.
Nálunk nem akcióban is olcsóbb ez a gumi, és egész évben nem adunk más árat,mint a lehető legolcsóbb itthon,és mindig igyekszünk a lehető legfrissebb dot-osat is beszerezni a ritkább méretekből is :)) üdv :))
www.revolutionmotor.hu
Dunlop 208RR gumival van tapasztalatok? Milyen gyorsan kopik , hogy tapad?
Üdv! Úgy hozta a sors, hogy ez a gumi fog a GS500-ra kerülni: http://www.kekhold.hu/?page=we...

Van valakinek tapasztalata, hogy kb mennyit megy el vele?
Én értem-az vágott slick. :)
A neve miatt is.
Ma nekiálltam a téli szétdöntésnek, és most tudatosult benne, hogy Diablo Superbike van elöl hátul, Bridgestone mintával - összefüggést ne keress, mert én sem értem , viszont az első még oldalt is húsos, nem repedt, hmm.....nehéz dió...
Pilot Power Pure 2ct 180/55(0711)+120/70(4910) szettemet CSERÉLNÉM Pilot Power 2ct-re ! Csak Új érdekel. Előre bevásároltam de változott a terv ezért cserélném!
20 ezer a hátsó és 14 ezer az első.
Postát meg tudjuk oldani kedvezményesen-mondjuk ha mind a kettő érdekes számodra, akkor ingyen. :)
Megoldható külön is, csak mivel nem írtad, hogy milyen méret kell, ezért párban tettem fel :)
Mennyi lenne a garnitúra?
Hátsó kell csak, szilveszterkor a maradék "megfüstölődött" a felvonulásunkon.....egy kicsit Most éppen Brigi van elöl, utcán ok, de pályán valahogy nem a szívem csücske, pedig én bénázok az biztos, nem a gumi szar... erősen elgondolkodtam az ajánlatodon, de csak hátsó kell
Szia!
Milyen méretben kellene?
Mert azt nem írtad.
Nekem van párban BT003
120-180
Ha érdekes lehet, akkor megbeszélhetjük a részleteket.
A hátsó gumi gyakorlatilag majdnem új.
Az első is nagyon szép.
Opsz, tényleg, szánom-bánom bűnömet, rég jártam erre, kimentél a fejemből, pedig a piros ász nálad van, már bizonyosodott!
Dobj egy e-mailt!
Közben rájöttem, hogy akár vörd pííszt is írhattam volna......
Üdv!
Pár körös D. D211 gp racert, 212 gp , M.Power One-t, esetleg Brigi Bt 03-at keresek medium keverékben, de akár endurance is jöhet....legvégső esetben bármi jöhet BUÉK!
Bocsánat TW22 és TW21 nem negyven.
Nagyon nagyon sokat fogom használni úton.
De ha terepre tévedek nem szeretnék olyant érezni
mint egy túragumival vizes fűben. Az rémálom.
Eddig pirelli MT 21 volt motoromon ami egész jó
bár úton az már nem a legjobb gumma.
Annyi gumit össze vissza néztem már,
de feladtam a keresgélést.
A számomra tökéletes gumi BRIDGESTONE TW42 és 41
De sehol sem lehet hozzájutni csak Amerikából rendelni.
Vámmal mindennel együtt 1 pár gumi 80.000 jön ki.
Így mást kellett néznem.
Pedig nagyon dicsérik angol fórumokon a gumi keveréket
na meg eléggé használható terepen is.

Itt van róla képek:
Előtte volt nekem is a pireli hez hasonló k60 szett az is jó vólt de inkább betonon de ez akár betonon akár a crosspályán is jó esőben először féltem tőlle de 200km esőben megtett út be bizonyitotta az ellenkezöjét most már az összes endurómon ezt használom suzuki dr650rs dr750 dr880párhete volt akció az egyik cégnél régi gyártású gumi abből is tudtam beszerezni ez