Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami kifejezetten puha gumit tudnátok ajánlani így télire, sportmotorra?
Szeva Mindenki!

Viso vagyok egy BMW R 1100 Rt boldog tulajdonosa. Anak ellenére, hogy csak 2 hónapot használtam a kicsikét már 3 ezret belecsavartam. Hát így ötve után talámn a legszebb dolgok egyike. Kérdésem: Télen is ill. hidegben is ( barom nem vagyok - vok - röhely...) akarok motorozni. Melyik az a gumi tipus amelyik még ilyenkor is használható?
sziasztok,
tudom biztos volt már téma, egy régi suzuki felniről lenne szó.
Elöl 3 colos, hátul 4 colos. Milyen méretű gumik valók rá hivatalosan, illetve ettől milyen méretekig lehet eltérni normális keretek között? Köszi előre is, még nem volt dolgom csak endurokkal
Látom mi a stájsz.

olcsóbb is lett
Üdv!
Continental ContiGo! 75-ös nakedra szeretném.
Előre 100/80-17 M/C 52P TL
Hátra 90/80-17 M/C 46S TL
Ez így megfelelő?
És a Gumiról vélemények?:)
Igaz,nálunk csak új van,de elég jó áron sztem :) www.revolutionmotor.hu
Keresek 120/70 ZR 17 és 180/55 ZR 17 gumiszettet, elsősorban túra-túrasport érdekelne, jó állapotú . Z6, Pirelli Angel, Pilot Road.stb.

E-mail: emailkrisztiannak@gmail.com
Nem értek hozza! Nem szoktam ienekkel foglalkozni!
lehet h rosszul tudom de szerintem 003 street legal..
Nem akarok koridõt dönteni utcàn csak ien van! Most batlax 003 van fenn és. Allitólag ezt sem lehet utcàn! Ha meg felrakom a dunlop. - ot akkor mennyire fujam? Halottam ojat is hogy nagyon jó utcàn is csak gyorsan kopik! Sokan slicket hasznàlnak utcán is.
igy van..de majdnem sikerült neki utolérni
ha barátok lennénk tudom mit vennék neked karácsonyra
Biztos akkor is el volt neki szakadva a lánc, és végig tolva szaladt a Busája mellet!
a gabi is csak a hátamat nézte amikor a busa túrán toltuk neki párszor
Akkor nem a keréken a 200 pacitól?
Nem feltem..be voltam szarva
De inkabb a tobbi hulyetol...
Gabi mondta hogy féltél a Busától és inkább eladtad, és venni akarsz egy GSX-R 400-at!
Ne kotekedj mer kapsz egy munkavedelmi birsagot tolem...
Milyen köridőt mész az utcán? Indulás előtt használsz gumimelegítőt? Milyen keverékű a gumi abból a 30-ból amit az elmúlt 5 évben láttunk? Milyen hőmérsékletű aszfalton? Van pár változó ha pályagumiról van szó.
Hidegen hátul 1.0, elöl 1,9. De ha véletlenül nem melegedne meg akkor kurva szarul fog fordulni a motor.
A kr 106 és kr 108 nem vágott gumi,hanem SLICK! Ha van minta benne,akkor a mintát valaki utólag tette bele és ez nem dot-os gumi ..utcára ez a gumi nem jó,ha rendőr meg fog vele,akkor minimum 30 e ft bírságra számolj jó esetben.
Hello!
Segitséget szeretnék kérni! Dunlop kr106 és kr108 vàgott slick gumiról tudtok irni pàr szót? Gumi nyomàs utcàra stb....
tudnátok segíteni? tegnap totál leengedett a hátsókerekem és hiába fújom a felni és a gumi között kiszökik a levegő van rá valami teknika vagy ilyesmi? sosevolt még ilyen problémám. ja és a felnit el lehet forgatni a gumiban....leis lehetne szedni
Van már uj? Nem tudtam. Köszi
Ha dunlop akkor már az új sports smartot vedd most tesztelték a superbike magazinban és jókat írtak róla
Sziasztok. Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Metzeler racetec k3 vagy sportmax sportsmart dunlop?
Ancsy!

Köszönöm az infot!
Így legalább Bury is látja mi a stájsz...