Hi !
Érden , vagy környékén ( Pest) tudnátok egy gumist , aki tud szerelni mousse-t . Idáig 6-ot hívtam, 3 nem is hallott róla, 3 meg simán elküldött
Vagy hol kaphatok fitting gélt, és megcsinálom én..
thx
Sziasztok, eladó crossgumik: Michelin desert első+hátsó sosem használt gumik, párban 22.000+posta, illetve a használt, de még elviselhető állapotban lévő 2.000+posta. Egyben mindhármat odaadom 20.000+postáért a képeken látható állapotokban. Az első gumiról nincs képem, de az sem volt sosem használva, viszont én használnám, ha nem kell senkinek A hátsó külön is eladó.
Szezonvégi áron 2013-as motorgumik:
Michelin Power 2 CT 120/70/17 és 190/50/17 2 pár 60.000 ft/pár
Pirelli Supercorsa SC1 110/70/17 1 db 37.000 ft
Pirelli Diablo Rosso 2. 150/60/17 1 db 30.000 ft
Dunlop KR 108 195/65/17 2 db 8838 1 db 9055 and 9854 59.000 ft/ db
Michelin Power Slick 20/69/17 1 db/ A és B 45.700 ft/db
Ha más gumira van szükséged,érdeklődj! www.revolutionmotor.hu
De 1000-1200-ér nem veszik ki a kereket a motorból, az kb plussz egy ezres. Pályán. Szal úgy 4e a két kerék. Szervízbe ennyiért nem fogják megcsinálni. De tényh 6700 elég sok. Van ilyen. Pl felhívtam egyszer red baront mennyiért centíroznák ki a kerekem ha odaviszem. Azt mondja 5ezer. Pfff. Mondom köszi.
Igen az elsőre és a hátsóra egyben egy időben. Arról nem szólt az ajánlat, hogy vitt vagy ott vásárolt gumi esetén is egyezik e az ár. Én ide fogom vinni, mert nagyon jó hely. Elég csak benézni az udvarba és erre azonnal rájön az ember.
6700 a csere? Az elég durva. 1200/db-ért szoktam cseréltetni. Ha meg valakinél/valahol új gumit veszel, benne szokott lenni a szerelés. Nézz körül máshol is, szerintem
Pont a csere díja miatt érdemes minél tartósabb gumit rátenni. Már amíg nem megy a használhatóság rovására. Találkoztam már kophatatlan bakelittel, ami esőben kész halálfélelem volt.
Ezt azért nem vettem számításba mert 2x annyiba fáj mint a többi, de amúgy ezt néztem én is elsőre anno.
Talán 1x megpróbálom és ha sokat fut akkor maradok ennél. A gumi ára is szép + a csere ami két gumira lenne 6700ft. Ehhhh. Már az oljacsere is fájdalmasan drága ne,hogy a gumi.
Tapasztalatom ugyan nincs, de ha a Michelin a Pilot Street-et tényleg a Pilot Road2-ből származtatja, akkor az tartós lesz, és rossz se lehet. A Road2 nekem 12 ezer km után még igen vastag hússal bír BMW F650CS-en (=sokkal több van kopásjelzőig, mint amennyi lefogyott róla!) - csak azért nem ezt mondom, hiába a tapasztalat, mert Road2 nincs 130-as hátsóra (a Metzeler Z6-ra is igaz ez, bár az nekem fagypont körül kissé bizonytalan volt).
90%aszfalt 10% murva
jó lenne ha tudna kanyarogni is