Sziasztok!
Érdekel engem egy szett új supermoto slick gumi. Csak új, vagy nagyon újszerű Dunlop és Metzeler előnyben. 17-es az első kerék. Ha valaki tud valamit előre is köszönöm a segítségét.
Üdv: Adorján Zoltán (70/319 76 90)
Szia!
Nekem van egy nagyon szép ragacsos gumim. :)
Pályán mentek vele pár kört, de még az öntőforma nyoma is rajta van. http://e107.pumigumi.hu/e107_p...
Sziasztok! Van egy Pirelli diablo strada 18" 120/70 es jó állapotú gumim eladó! oldalán még a szőr is megvan. Sajnos az én felnim nem elég széles ezért válnék meg tőle. érd: csabici92@gmail.com
Sziasztok! Eladó 2db hátsó 1 db első ContiSMAttack gumi. 1-1,5 éves gumik, középen(legjobban kopott) még a kopásjelző felett van, vágni lehet őket.
Ugyanakkor van egy slickem, szintén koptatható bőven még (kopásjelzők mind szépen megvannak), de van rajta két vágás amit én is sajnos utólag vettem észre, így azt gratisba odaadom ha mindet viszi valaki
Postázás megoldható, személyes átvétel:Celldömölk,Pápa,Győr,Mosonmagyaróvár,Csorna körön és ezek közvetlen közelében. A gumi párban újonnan 65-67ezer ft körül van, így az egész pakkot 40.000 ftért adnám oda.
egyébként a tegnapi nap nagyon jó volt ( azt akartam írni fasza volt) élveztem bár egyedül én voltam típus idegen. nagy arcokat ismertem meg motorozunk még együtt!
Érdekel engem egy szett új supermoto slick gumi. Csak új, vagy nagyon újszerű Dunlop és Metzeler előnyben. 17-es az első kerék. Ha valaki tud valamit előre is köszönöm a segítségét.
Üdv: Adorján Zoltán (70/319 76 90)
info: lucifer0820@freemail.hu
Nekem van egy nagyon szép ragacsos gumim. :)
Pályán mentek vele pár kört, de még az öntőforma nyoma is rajta van.
http://e107.pumigumi.hu/e107_p...
Pirelli Diablo Superbike SC2 190/55 Új 25.000Ft DOT: 2807
Metzeler racetech k1 slick 180/55 Új 20.000Ft DOT: 2408
Ezenkívül van még használt különöző állapotban:
Pirelli supercorsa SP 120/70 200/55
Pirelli diablo superbike sc2,sc4 190/55
Dunlop d212gp 200/55
Dunlop d211gp 200/55 190/55
Akit érdekel írjon, mindegyikről tudok képet küldeni.
Köszi
Keresek 180 55/120 70 17 kombót kicsit pályázottat,esetleg újat ami max tavalyi gyártású
Előre is
Keresek 160/60/ ZR18-at! Ha tud valaki mennyiért!
Köszi
A képen szereplő abroncsok 3 000 Ft-os darabáron, a pakk egyben 10 000 Ft-ért elvihető.
Egyéb információkért, elérhetőségekről itt érdeklődhettek: djkolyok@citromail.hu
várom, kösz
SC2 vagy SC1-et. Aki tud, szóljon pls!
köszi
Ugyanakkor van egy slickem, szintén koptatható bőven még (kopásjelzők mind szépen megvannak), de van rajta két vágás amit én is sajnos utólag vettem észre, így azt gratisba odaadom ha mindet viszi valaki
Postázás megoldható, személyes átvétel:Celldömölk,Pápa,Győr,Mosonmagyaróvár,Csorna körön és ezek közvetlen közelében. A gumi párban újonnan 65-67ezer ft körül van, így az egész pakkot 40.000 ftért adnám oda.