Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam neki köszi azt mondta február közepétől lesz raktáron már minden Tőletek fogom mindenképp venni nem is kérdés az eddigi pozitív tapasztalatok miatt már csak a márkát nem tudom mi legyen
Beszélj a párommal,ő biztos tud ajánlani neked jó gumit és vadi újat, legöregebb gumink is 2013-as maximum, és nagyon jó áron:) www.revolutionmotor.hu
Mi nem egyértelmű benne? Eddig minden vásárlónk értette.Mivel közvetlen a gyáraknak fizetünk,ők Euro-ban kérik a pénzt. Nyilván ha te forintban szeretnél fizetni,akkor nekünk azt vissza kell váltani Euro-ra. Sajnos egy váltó sem váltja be a forintot középárfolyamon Eurora,hanem minimum két-három forinttal drágábban. Ezért a forint közép árfolyama,plusz két forint,amivel számolnod kell. Az Euro naponta ugrál,amelyik nap megrendelésre kerül a gumi,az aznapi árfolyammal kell kiszámolnod :) Remélem érthető így már
Szia!
120/60/17 ha SV 650 és 120/70/17 ha SV 1000
Ha jól olvastam az adatlapodat, SV 650-re kellene.
Dunlop Sportmax Qualifier RR 98%-os gumi.
Nagyon tapadós, ez tuti tetszene. :)
Felvitték pályára, de csak pár kör erejéig, mivel az öntőforma nyoma is látható.
A szélei is szépek.
A gumi 2009 év végi, tehát fiatal is.
16 ezer Ft az irányára.
Sziasztok
Sv-re előre szeretnék valami puha gumit ki mit ajánlana?
hátul Angel St van de egyszer sikerült elmelegíteni
Élettartam legyen kb 5-6 ezer kmter
Dunlop 212 -istenkirály gumi - Hayabusával jártam ilyenekkel pálya + utcai használat - kopni kopik ,de nagyon jó !
Ha rendelek gumit, milyen Euro árban kell kalkulálnom? Nem egyértelműek az árak.
Szia!
Írj egy e-mail címet és segítek neked! :)
Szia!
Nekem van egy ilyenem.
12 ezer ft az ára.
2013.13. heti gumi és a gumi közepén 3.1mm a bordamélység.
Nagyon szép állapotban van, nézd meg a fotókat is.
Ha érdekel, akkor írj privátban és megbeszéljük a részleteket.
Helló. Keresek michelin pilot power 2ct 120/70zr17-est van esetleg valakinek eladó?
Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy most a motoromon (SX 125) 100/90-19-es hátsógumi van. Én valami szélesebbet szeretnék rá, akkor van valami más méret amiből választhatok? Hogy vannak ezek? Előre is köszi!
A Corsa III volt még ilyen besz..ratós. Nincs túlzott tapasztalatom , mert csak 6-7 féle gumim volt. Ami tetszett utcai motorozáshoz: Dunlop D208, Dunlop Qualifier D209 RR, Metzeler Sp.M3. Pirelli Dragon SuperCorsa. Dunlop D 209 GP Racer, negatív: Metelerz.Sp.M1-M5, Pirelli Corsa III,
Sziasztok! Ide írom be, mert a drága boncmester nem teszi közzé az írásomat másodszorra sem. Sőt az elutasítottak között sincs. Metzeler Sporttec M5 :hidegen és városban, gyengébb mint az M3. Ezt egyébként mástól is hallottam. Többféle guminyomással is próbálkoztam. (hátsóról van szó GSX-R 1000-en K5) És nem a nyélgázos kanyarkigyorsítások szomorítottak el, hanem a gyökkettővel való utcasarki befordulások. Nem volt sem olaj, fagyálló, sem homok az úton. Pályán lehet, hogy jobb, de az M3-mal is jól és biztonságban éreztem magam a H-ringen!
szóval ne merjem feltenni a motorra?:o
Egy MÚMIA különben néz ki mint ez a gumi.....
Brian mindent elmondott...........
Ezt komolyan kérdezed? Vagy csak viccelődsz? Nézd meg jól a képet! A pereme hullámos, állt benne a sár és víz és szétszívta a nap.
Vélemény? Tapasztalat? 75ccm-es motorra lesz!:)
Próbának tegyél fel egy másik gumit előre és ha megszűnik a rázás akkor a gumi a baj ha nem akkor a felni.
Sziasztok!
Mi a véleményetek a continental twinduro gumiról? Aszfalton menyire használható? Én elég vegyesen használnám csak félek h aszfalton esetleg nagyon csúszik vagy nagyon kopik.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni, mert eléggé tanácstalan vagyok...
Van egy KTM 450 EXC-m, az elején egy kopott krossz gumi volt, így raktam rá egy jobbat(bár az is használt 90%minta), ez után vettem észre hogy olyan 80 km/h környékén elkezd szitálni, rázni az eleje.Ma kivettem az első kereket, és ahogy nézem a felnit, észre vettem hogy van rajta egy felütés . Elvittem gumishoz, de sokat nem tudtak vele kezdeni, kalapáccsal ütöttek rajta, kicsit jobb lett de persze nem tökéletes...bár nem olyan vészes, szabad szemmel alig észrevehető... a gumis azt mondta egyébként hogy nem hiszi hogy a felütés miatt szitál az eleje... mégis a gumi lehet az oka!? felnivel mit lehet kezdeni? nézegettem neten hol lehetne esetleg javítani a felnit de elég húzós árakat találtam 25ezer körül...
mi pénz lenne és pár képpet küldenél róla köszi?!
dadi1095@freemail.hu
szia nekem van 1 160/70/17 ha árdekel! tökéletes!
150/60-17-es sport gumója van valakinek ?:D
Köszönöm szépen!