Szia!
Tudunk postázni is,illetve dpd-vel is szállítunk,és dpd-vel egy nap alatt nálad van a gumi. Január 20 után szállítunk újra,mert a gyárak ilyenkor "bezárnak", illetve nagyon hideg van,nehogy fagykáros,sérült gumit kapj :)Ha ok,nyugodtan írj a weben lévő email címre,a rendelést addig is felvesszük :) köszi :))
Nagyon szívesen máskor is :) Örülünk és célunk az,igen,hogy az ügyfél elégedetten és jó gumival térjen haza tőlünk a lehető legjobb áron :)) Köszönjük,hogy minket választottál és viszed jó hírünket
Szerintem mindegy milyen gumirol beszelunk a parban csere fontos lehet.
Mas alapanyag mas gyartastechnologia mas gyarto stb stb...esoben, homersekletvaltozasra valo reagalas
Utcai motorozasrol beszelunk, nyilvan palyazok vagy trackday eseten lehet elteres, en pl utcara ugyanolyan tipusbol elore kozepes kevereket rakok fel hatra hardot, vagy elore lagyat hatra akkor mediumot.supercorsa vagy 211 gprol van szo..
De van itt egy ket szaki aki majd megmondja a frankot
Tud valaki abban segíteni, hogy mennyire kell komolyan venni a Z8-nál a párban való használatot, és miért? Víz elvezetés miatt?
Z8 van hátul, és aktuális az első csere is.
Szia
Egy k8 busan hasznalta egy kollega..7-8 e kmt ment el..atlagosan volt hasznalhato,de az a busa kereken volt 200 loero. Szerintem neked a z750re jo valasztas..
Új 2013 - as Michelin Pilot Road 3-at 120/70 ZR17, 180/55 ZR17 keresek jó árban. Számla nem szükséges. Ha valaki tudd valami jó ajánlatot, kérlek írj emailt. yugarbt@freemail.hu
EladóMetzeler 120/80 16os sm gumi akár simsonra is jó,mintája még bőven 4-6 mm...ára 3000Ft..Postán nem szivesen küldöm mert macera.és az +1500-2000Ft Kb..
Tudunk postázni is,illetve dpd-vel is szállítunk,és dpd-vel egy nap alatt nálad van a gumi. Január 20 után szállítunk újra,mert a gyárak ilyenkor "bezárnak", illetve nagyon hideg van,nehogy fagykáros,sérült gumit kapj :)Ha ok,nyugodtan írj a weben lévő email címre,a rendelést addig is felvesszük :) köszi :))
Nálatok nézelődök gumi ügyben, jó áron találtam már gumit, kérdésem hogy postázzátok is a gumit vagy csak személyesen?
köszi
Gsxr 600-amra szeretnék 180/55/17-es hátsógumit vásárolni, új gumi érdekelne de évjáratban lehet öregebb. Aki tud kérem segítsen
Mas alapanyag mas gyartastechnologia mas gyarto stb stb...esoben, homersekletvaltozasra valo reagalas
Utcai motorozasrol beszelunk, nyilvan palyazok vagy trackday eseten lehet elteres, en pl utcara ugyanolyan tipusbol elore kozepes kevereket rakok fel hatra hardot, vagy elore lagyat hatra akkor mediumot.supercorsa vagy 211 gprol van szo..
De van itt egy ket szaki aki majd megmondja a frankot
Tud valaki abban segíteni, hogy mennyire kell komolyan venni a Z8-nál a párban való használatot, és miért? Víz elvezetés miatt?
Z8 van hátul, és aktuális az első csere is.
Egy k8 busan hasznalta egy kollega..7-8 e kmt ment el..atlagosan volt hasznalhato,de az a busa kereken volt 200 loero. Szerintem neked a z750re jo valasztas..
120/70/15 és
160/60/14
Méretű gumikat keresek JÓ állapotban!
Köszi!