Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Évjárat, profil mélység, ár?
Szia!Metzeler sportec M3 van nekem ha érdekel irj.
Hali. valaki nem tud véletlenül új 180/55/17 sport túra gumit eladót főleg bt-023, road atack meg hasonlók köszi
Nem új használt.
Köszönöm a válaszokat.Erről lenne szó

null

Szal nem krossz meg ingyen se lenne. Egy chopper hátuljára kerülne.Megtapizni akkor tudnám,ha elmennék érte.De elég messze van.Mondjuk fele annyi,mint egy új.De ha veszélyes,lehet inkább kihagyom.
crossgumiban még jó lehet
Esetleg ha ajandekba kapod..es hibatlan allapotu nem kemenyedett,repedezett stb stb.
De inkabb nem..
Üdv.Egy 10éve gyártott,de még (elvileg) soha nem használt abroncs megvétele ajánlott vagy inkább nem?
Zsír új? Mennyit gondltál érte?
Pár napja átküldtem.
Bridgestone BT-015 120/70-17-es,jó minőségű gumi eladó.
Sziasztok. Keresek megvételre uj/ használt slick gumit márkába nem tudom mi a jo viszont. 150 70 17 és 110 70 17 kellene. Aki tud segíteni megköszönném vagy ha van eladó írjon nyugodtan.
Sziasztok!Van egy METZELER SPORTEC M3 180/55 R17-ES GUMIM 2009-ES évjáratú.150/60-ast kértem és ezt küldték visszavenni meg basztak.Képet tudok küldeni ár megegyezés szerint.
Tudsz küldeni képet, árat? Érdekelne...
nincs mit.
köszi
3,0" - 110-es, 4,0" - 150-es kell. Más nem jó rá. (biztosan sokan fognak példálózni, hogy 120 és 160, de azok már 3,5"-re és 4,5"-re valók)
Dobj egy mailt vagy telefon!
*Te
bocs a zavarásért, de e elég hozzáértőnek tűnsz :
Elöl 3 colos, hátul 4 colos felni. Milyen méretű gumik valók rá hivatalosan, illetve ettől milyen méretekig lehet eltérni normális keretek között?
féreg1 & Viso: Pirelli Diablo Rain SC0 - SC1 keverék
B king-re keresek gumit. Pirelli supercorsát ajánlották. Nem turázásra van használva a vas.
Ha kell, akkor keress meg, nekem van bagóért.
Én is arra gondoltam. Akkor az marad.
Eső gumit