Egy gumis cég megmaradt raktárkészlet akcióját szeretném megosztani veletek. Az akció a megmaradt "öregebb" gumikról szól amiket elég jó áron lehet megvenni. A gyártók szerint 5 éves koráig a gumik megfelelő raktározás mellett újnak számítanak!
Itt arról van szó,hogy a gumik napfénynek, hőterhelésnek nincsenek kitéve valamint nincsenek egymásra pakolva,hanem állványon egymás mellett tárolják. Nos, ezek a gumik megfelelnek a követelményeknek.
A gumikon lévő gyártási (DOT) számot megtaláljátok a listában. Ez 4 számjegyből áll,amiben az első kettő a hét, a második kettő az évet jelöli.
Pl.: 4410 ami 2010 negyvennegyedik hetét jelöli.
Az akció nyilván elsősorban azoknak szól, akik nem engedhetnek meg maguknak márkásabb gumit, vagy spórolni akarnak.
Az elérhetőségem: tommymotorgumi@gmail.com 70/379-6623
Tanácsotokat szeretném kérni. Nemrég ültem át HD-ról egy TDM 850-re. Igaz, előtte is sok gépet használtam már, de ez az első, amelyik kezd a szívemhez nőni és -úgy néz ki- marad is egy ideig. Viszont. Gumiválasztás előtt állok, ebben kérném segítségeteket.
A TDM-el nem sokat fogok túrázni, arra ott van a HD, tehát szinte csak városi használatban lesz. Ellenben néha elgurul a gyógyszer, ezért csak azt tartom szem előtt, hogy a) pontból b) pontba minél gyorsabban érjek oda. Így tehát számít az is, hogy a majrécsíkon is tapadjon. És persze ne kopjon, mint a tenyér nyalásnál. Ja, és esőben is használom, meg hidegben is. Szóval a megállás is szempont. Help to me, pls!
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Keresek egy pár használt,de jó állapotú gumit! 180/50,120/70 méretben.
Valami lágyabb keveréket és lehetőleg nem túl öreget.
Ha van valakinek,ne tartsa magában
Sziasztok! Dunlop Mutant-ot nézegetek DRZ 400 SM-re 1 ideje, de nem tudok dönteni. Most D208 van fenn (gyári specifikus), a hátsó már igen csak csere érett. Mennék mindenhol és most télen is kimennék vele. Ötlet? Tapasztalat? Megköszönöm a segítséget!
sziasztok egykis segitséget szeretnék kérni 2.15 széles,felnire milyen számjelzésű gumi megy fel? a hátsó felnim 2.75 ös es arra 120/70 es gumi kell csak,az,első gumi méretet nemtudom milyen megy fel rá :))
2013.10,Pirelli Diablo Supercorsa,120/70:9900.-
2012.42. Bridgestone S20,3 komponensű,120+180,a hátsó még szőrös :29900.-
van még néhány 120-as és 180-as,akit érdekel keressen,2000 Ft-tól
De meg se próbálj egy 16,5" -os gumit felerőszakolni egy 17"-es felnire!
Egy gumis cég megmaradt raktárkészlet akcióját szeretném megosztani veletek. Az akció a megmaradt "öregebb" gumikról szól amiket elég jó áron lehet megvenni. A gyártók szerint 5 éves koráig a gumik megfelelő raktározás mellett újnak számítanak!
Itt arról van szó,hogy a gumik napfénynek, hőterhelésnek nincsenek kitéve valamint nincsenek egymásra pakolva,hanem állványon egymás mellett tárolják. Nos, ezek a gumik megfelelnek a követelményeknek.
A gumikon lévő gyártási (DOT) számot megtaláljátok a listában. Ez 4 számjegyből áll,amiben az első kettő a hét, a második kettő az évet jelöli.
Pl.: 4410 ami 2010 negyvennegyedik hetét jelöli.
Az akció nyilván elsősorban azoknak szól, akik nem engedhetnek meg maguknak márkásabb gumit, vagy spórolni akarnak.
Az elérhetőségem: tommymotorgumi@gmail.com 70/379-6623
Jó keresgélést!
Tanácsotokat szeretném kérni. Nemrég ültem át HD-ról egy TDM 850-re. Igaz, előtte is sok gépet használtam már, de ez az első, amelyik kezd a szívemhez nőni és -úgy néz ki- marad is egy ideig. Viszont. Gumiválasztás előtt állok, ebben kérném segítségeteket.
A TDM-el nem sokat fogok túrázni, arra ott van a HD, tehát szinte csak városi használatban lesz. Ellenben néha elgurul a gyógyszer, ezért csak azt tartom szem előtt, hogy a) pontból b) pontba minél gyorsabban érjek oda. Így tehát számít az is, hogy a majrécsíkon is tapadjon. És persze ne kopjon, mint a tenyér nyalásnál. Ja, és esőben is használom, meg hidegben is. Szóval a megállás is szempont. Help to me, pls!
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Áron
mer kurvára nem mindegy ám!
Valami lágyabb keveréket és lehetőleg nem túl öreget.
Ha van valakinek,ne tartsa magában
Az viszont nagyon jó és mindenre való.
Mint ahogy írtam is leginkább hátsó érdekelne de valószínű, hogy párban fogom cserélni. Am mi a tapasztalatod a mutánsal? Miben használtad?
Nekem van mind a kettő típusban első.
Ha érdekes lehet, akkor megbeszélhetjük a részleteket.
Dunlop Mutant
2013.10,Pirelli Diablo Supercorsa,120/70:9900.-
2012.42. Bridgestone S20,3 komponensű,120+180,a hátsó még szőrös :29900.-
van még néhány 120-as és 180-as,akit érdekel keressen,2000 Ft-tól