Szia. Én vettem már tőletek gumit és meg is voltam elégedve veletek, az lenne a kérdésem Bridgestone S20 120/60 R17 valami 2013as gumi az van nálatok raktáron? Ha igen. Mennyi lenne? Válaszod előre is köszi.
Á ez nekem már nagyon terepes.
Úgy vagyok hogy imádok terepen szaggatni erről
semmi pénzért nem mondanék le.
De sajnos nem akad terepezős hely :/
Így rengeteget megyek aszfalton / autópályán.
Tehát olyan gumi kell amiért érdemes lemondani
kicsit a kopásállóságról de tudja azt
amit egy turagumi tud úton.
Na meg aszfalton is fogjon mert az fontos.
Gt 201 mintája tökéletes csak mit tud a gumi keverék?
Nagy dilemma
Ha szar a gumi keveréke nem tapad szar úton akkor
maradok a PIRELLI MT90 A/T nál.
Úton tökéletes és el lehet vele szöszmötölni
terepen is. Sajnos csak szöszmötölni.
Annak aki erdőn tanult meg vezetni annak ez érvágás.
Ilyen gumit szeretnék vásárolni, de nem tudok róla semmit.
Mintája szerintem terepen elmegy amire kíváncsí lennék az
az úton való viselkedése. Kopásállósága stb.
Valakinek van vele valami tapasztalata?
Másik gumi amit néztem az a PiRELLi MT90 A/T Scorpion
Ez a gumi annyira már nem jó terepen de tudom hogy
úton nagyon jól viselkedik.
én ezekre gondoltam, a motorom gyári méretei 110/70 és 140/60 első hátsó
jelenleg Fulda van elöl hátul, 110/80 és 140/70, de ezek 2005-ös gumik, tapadásra nem túl jók már, és mivel 170 cm vagyok, az az 1 cm magasságcsökkenés is sokat számítana, h leérjen rendesen a lábam...
Közúti használatnál semmi jelentősége nincs!
Mint ahogy a nagykönyvben is olvashatod (motorozás mesterfokon című könyv) NEM AZ A LÉNYEG, HOGY EGYFORMA GUMIKAT HASZNÁLJ, HANEM AZ, HOGY AZ ELSŐ MINDIG TAPADÓSABB LEGYEN, MINT A HÁTSÓ!
Ezt azért hangsúlyozza, mert ha nagy gázzal jössz ki egy kanyarból és pl az első gumi keményebb (túra) gumi, a hátsó pedig tapadósabb (sport) gumi, akkor képes a motor eltolni az elejét...
TEHÁT AZ ELSŐ GUMID MINDIG LEGYEN PUHÁBB MINT A HÁTSÓ, HA NEM TUDSZ EGYFORMÁT VÁLASZTANI.
Ez a lényeg. :)
Lehetőleg egy fajta gumit vegyél rá.A különböző gumik máshogy melegednek,máshogy viselkednek.Találsz használtba is jó állapotúakat,itt az oldalon,ha nem akarsz sokat költeni rá.Én mindenképp azonosat javasolnék.
Hello 120/70/17 em van több márka is 90-95% 3ezerért nálam csak a helyet fogja ha érdekel írj 1 mailt ide : viktornemeth1.ovb@gmail.com vagy hívj 703254180
Sziasztok!
KTM 450EXC-re szeretnék gumikat, elég vegyes használatra, homok, kötött, aszfalt van valakinek jó ajánlása?
Nézegettem a Metzeler MCE Karoo (T)-t, úgy látom ez egy kicsit talán aszfaltra is jobb lenne, meg azért terepen is fog... de nem ismerem ezeket a vegyes használatú gumikat... jók ezek?
Szia!
Nálam van Bridgestone Battlax Bt020 28 ezer Ft-ért ÚJ.
Ez egy kétkomponenses sporttúra gumi, ami megfelelő minden körülményhez.
Jó a vízelvezető képessége, hamar be lehet melegíteni és sportosan is lehet vele közlekedni.
Emellett nem kopik annyira, mint egy sport gumi.
Ha érdekes lehet számodra, akkor megbeszélhetjük privátban.
Meg is rendeltem már bár félek a sarkosra kopástól.