Esőgumi baromi puha, ezért télen tök jó. Én 2011-ben első megfázásomig ( reggel 8 kor 0 fok)november 21. GSX-R 1000 K5 tel jártam városban dolgozni esőgumikkal. Úgy cikáztam a kocsik között, mint nyári hőségben sportgumival! Első még meg van.
Hali !
Köszönöm, hogy szóltál, de ami megvolt mail cím azon sikerült elérnem ! Már le is sikerült bonyolítani az üzletet, igaz nem kis bonyodalom lett belőle, de azért sikerült ! Még egyszer kösz,hogy szóltál !
Hello!
Nekem van Angel-m 120/190. 2300 Km van benne, angyalt még látni.Le akarom cserélni puhábbra ha gondolod írj beszéljünk. Triumph Speed Triplán van jelenleg. Szombatom megyek a busa találkozóra ott megnézheted ha érdekel.
Majd atveszem toled az s20-at 2 het mulva
átveszem
okkéé
Atashark
Köszönöm, hogy szóltál, de ami megvolt mail cím azon sikerült elérnem ! Már le is sikerült bonyolítani az üzletet, igaz nem kis bonyodalom lett belőle, de azért sikerült ! Még egyszer kösz,hogy szóltál !
OK.Holnap ott leszek a kúton Én is!
Ha nem kell a kolleganak engem erdekel..
Udv
Nekem van Angel-m 120/190. 2300 Km van benne, angyalt még látni.Le akarom cserélni puhábbra ha gondolod írj beszéljünk. Triumph Speed Triplán van jelenleg. Szombatom megyek a busa találkozóra ott megnézheted ha érdekel.
Véleményeket kérnék az alábbi gumikról!:))
Főleg hogy nincs is benne E jelzés. Hidegre olyan gumit vegyél, amit hidegre találtak ki. Szerintem
kellene a gumi..
Szóval nincs.