Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk amúgy 71.000 ft /pár, és 2013-as év közepeiek a gumik..
Ha tudsz jobb áron máshol 2013-as évjáratú gumit,akkor ott kell venni:))
Nagy tisztelettel,erre ne fogadj nagy pénzben!
Nálunk jobb áron 2013-as gumit nem hinném,hogy bárkinél is találnál új szettet :))) nézz szét a webáruházban,ha érdekes lehet még www.revolutionmotor.hu
mintha láttam volna 2010eset.

mérget én se vennék rá azért.
2010-as semmiképp nem lehet....
Ha jól tévedek akkor a Micheline 2011-ben vezette be a Road 3-at.(De mérget nem veszek rá)
mennyiért szeretnéd?
Közben megtaláltam az apróban,annyiért szerintem erős....
bury!

Katt Te!
Nem lelem az email címed! :)
Ja csak nem 2013as hanem talán 2010-es
A "sportgumik" rovatban zsír új hátsót hirdetnek 30 e.-ért.......
Szívesen! Az R17.hu-t tudom ajánlani, ahol most is polcon van.
Köszi szépen...esetleg tudsz valami jó helyet ahol olcsóbban lehet hozzájutni? vagy google....
Hello!

Continental TKC80 Twinduro. 2013-tól bővült a méret paletta, így már 120/70B17 és 180/55B17 méretekben is elérhető. Nagyon vad! :)
Pont jó mert én meg most akarom eladni.

Sportosabbat akarok jövőre.

zsír új, motoron nem volt. 2013as gyártás.

ha érdekel katt rám.
Keresek Pilot Road 3-as szettet!
120/70R17 + 180/55R17 vagy 190/50R17-es méretben!
Új vagy újszerű érdekel!
"Csillagászok kíméljenek" jeligére!
Ja és nem EU piacra szánt lenne. Ami sztem nem kis pozitívum.
Vredestein? Csak mert ennél van kiskapu.
Tud motorgumit gyártani? A michelint akkor elhagynám.
8fok már hideg. de ha még akkor is dicséreik akkor biztosan jó. Köszi.
Hmm...
Attól függ, hogy az SC1 milyen évjáratú! Ugyanis kb 2009-től (pontos adatot meg kell néznem) a Pirellinél (is) a logikussal ellentétesen kell használni a hátsógumit. Tehát meleg időben és meleg aszfalton a hátsókeréken a legpuhábbat (SC0 és SC1), míg hideg aszfalton és hideg időben a keményebbet (SC2).

BT003-nál ez egyszerűbb, hidegebb időben a Type4 (YDC-Soft), melegebben a Type3 (YCX-Medium), kánikulában a Type2 (YCY-Hard).

Egyébként mindegyikből van nekem
bt003r ről mit tudsz?
Utcára és hideg időben jobb, mint a supercorsa sc1
Német fórumokon olvastam egy FZ6 felhasználó hozzászólásában, 3-8 C fok közötti, nyálkás, esős időben pozitív használatról. Tapadást dicsérte!
Üdv. sportmax sportsmart gumiról tud valaki valamit? hüvösebb idöben még használható 17fok körül?
Eladó Pirelli Scorpion Trail 120-70/190-50-17 túraabroncs pár (saját vason volt), kb. 80%-os állapot, javításmentes. 13 és 16 EFt darabonként vagy párban 25 000 Ft - posta megoldható.
jó annak a szilikonzsír is, meg egy marék vas