Ez így igaz, és mi mentünk vele 8 fokban 2 személy dobozkkal 200+ is és akkor is tapadt kanyarokban is mint állat.
Nekm a busán 9000km-t ment el.Az nem kevés!
Igen!
Ezt tanúsíthatom,két hete az van a vason!
Tapad mint állat (esőben is próbálva),és ha a beígért futásteljesítmény is meglesz,akkor amíg gyártani fogják,ilyen kerül a vasra!
Köszönöm a válaszod a Pure nagyon tetszik de csak 180-as garnitúra van amit jó áron találtam K3-ra 190-est szeretnék de Rosso corsa az lenn 190-es hátsóval.Akkor inkább Pirelli?Azért nem árt ha tapad még ha kevesebbet is megy el.Árban kb ugyan ott vannak.Nehéz választani,mert azért nem veszek minden nap egy új garnitúrát.
Az Angel tudomásom szerint túra, max. túra-sport. GSX-R-re Diablo Rosso II, vagy Diblo Rosso Corsa-t ajánl a gyár. Esőben a Pure határozottabban nagyobb önbizalmat ad a gumiteszt szerint, de napsütésben a Corsa a jobb. Túrásan biztos jó az Angel is + Metzeler Roadstec Z8, Pilot Road II, III.
Dunlop Sportmaxx 120+180,2011-es:18000.-
Michelin pilot Power 3 120,2012-es:12000.-
Michelin pilot Power 2 180,2012-es:12000.-
Bridegestone Bt023 120,2011-es:10000.-
igény esetén küldök képeket,mindegyik szép gumi,nem kikeményedett,kockás szarok
Igen,mivel gyárilag 6"-os felnije van és arra 190-es gumit ír a gyár is ,nem is értem,180-ast mi okból tesz valaki fel egy ezresre ráadásul. .inkább nagyobbat kell,nem kisebbet
Ha jól látom Bridgestone esőgumik.
Nagyon puha, eszméletlenül fog. Szárazon, utcán száguldozásra nem alkalmas, a hátsó pillanatok alatt elkopik. (Ezzel a mintamélységgel sztem pár százat, max. egy ezrest mehet még ha könyebb a motor).
Dunlop Radial 125/80 R17 KR106 első gumi:
- DOT szám szerint 2008. 20. havi
- középen mérve még 4 mm bordamélységgel
- használtan vettem motort, azon volt fent, de én rakattam helyette utcai gumit
Dunlop Radial 195/65 R17 KR108 hátsó gumi:
- DOT szám szerint 2011. 06. havi
- középen mérve még 5,5 mm bordamélységgel
- a mintát egy hazai kereskedő vágta bele, azóta motoron nem volt ( motor mellé kaptam ajándékba )
Ha párban elviszed, kapsz mellé egy teljesen azonos hátsó gumit. Az ajándék gumit használatra már nem ajánlanám, inkább csak füstölésre ;)
Külön-külön is megvásárolhatóak, versenypályán egyaránt kiváló választás!
Lehet!
Mint írtam erre vonatkozóan nincs tapasztalatom!
De egy BMV-GT-én majd 20.000-ret tudott hátul!
Meg jó áron jutottam hozzá a garnitúrához (52-pénz szerelve),így belefért hogy kipróbáljam!
Én most tetettem fel a Pirelli angyalkáját,ha jól tudom ez az utódja a corsának!
Csak ajánlani tudom!Nagyon ott van a szeren!
Hogy mennyit megy el,még nem tudom,de 800-kilométer után,még simán látni az angyalkát!
A "rossz nyelvek"szerint simán tudja a 15-18 ezer kilométert,no persze csukló függő!
Főleg az én mostani lájtos tempómba!
az ára meg nagyon jó volt 52.000 Ft felrakással együtt!