Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Az egyik ismerősöm mondta, hogy az új gumikat meg szokta csiszolni csiszolópapírral és szilikonmentesítővel lemossa, hogy eltávolítsa a formaelválasztó réteget. Van aki ezt próbálta már közületek?
Szia. 120/70 ZR 17 (58W) TL . Az 58W az mit jelent?
Nálunk is van sok gumi GS-re,nézz szét bátran és szerintem jó áron is van:))) www.revolutionmotor.hu
Egy 110-esem van, bővebben mail vagy
Sziasztok!

Van egy felesleges első gumim ha valakit érdekel. csak pályán megy a motor oda ez meg nem a legjobb, ezért le lett véve. Nagyon keveset futott a képen látható állapotban.
Bridgestone BT016F 120/70 R17 DOT: 0848
Hátha valakit érdekel!

Eladó kettő darab Continental gumi.
Első:Continental -Motion 120/70/17
Hátsó:Continental-Roadattac-2 180/55/17
A kettő együtt 4000FT
Tel:06-309446636
Sziasztok!
GS500ra keresek első és hátsó gumit 110/70 17 és 130/70 17
Új és használt is érdekel.
Sajnos az ár nem mindegy, viszonylag az olcsóbbak, tartósak érdekelnek, de fontos, hogy használható legyen.
Neten keresgéltem, és amit olcsóként találtam az a Michelin Pilot Street vagy a Bridgestone BT45. Párban ez 40, illetve 45. Vélemények erről? Esetleg más ajánlott?
Ja, és ami most fenn van az elől egy 5éves, hátul 4éves Metzeler Lasertec és szét van repedezve az oldala, pedig futófelület bőven van még rajta :/
Köszönöm előre is
Esetleg valakinek van eladó 150/70 -es BT020,021, 023 vagy PR2-es?
Sziasztok,esetleg valakinek egy Z-6-os ,használt, otthon elfekvőben,180-190-esben?
Heidenau-ról sajna nekem sincs tapasztalatom,de vittek már tőlünk ilyen gumit.
Keresek 100/80-17 első és 130/70-17 hátsó SPORT gumit olcsón. Ha tudsz valahol SLICK-et azt is meghallgatom(az csak pályára kellene )
Eladó Conti Attack hátsó gumi 150/70-es 90 %os 7.000Ft Tel.:0620/2433041
DOT 0806
Na az a Dunlop a gyári gumija a kisKawának,de ennyiért?Nem a Ti áratokon vagyok kiakadva,mindenhol 40 környéke.Heidenauról sok jót nem hallottam.Szerinted?Ez egy Gpx500R.
jaja,tényleg,azt benéztem,bocsi,hirtelen még ezt találtam,nézd: http://revolutionmotor-preview...
Ezek 100/80-asok,nem 110/80-as.Nem tudom mit szólna hozzá a moci,mennyiben változna.Ez a 110/80R16 elbaxott egy méret
Sztem nem jól kerestél rá,mert van,ami nem robogó gumi:) PL: http://revolutionmotor-preview...
Mármint ebben a méretben.
117 ájró a Dunlop,ezen kívül az összes robesz gumi........
Nézz szét,16 gyártótól tudsz válogatni.www.revolutionmotor.hu csak új gumink van:)
Sziasztok!
110/80 R16-os első gumit keresek.Nem robogóra,Kawa GPX-re kell.
Köszi!
Szia
Busan hasznaltuk..
Nagyon jo gumi csak javasolni tudom, sokat elmegy jelzi extrem helyzetben ha csuszik stb
Jo valasztas
Üdv! Valaki tudna tapasztalatot mondani a Pirelli Diablo Rosso II gumiról? Köszönöm!
Szia

A 17-es hátsó kemény talajon elég hamar kopik, a többi méret jól bírja. Jelenleg viszont egyik sincs raktáron :(
köszönöm a jó kívánságaidat
az én 10 éves tapasztalatom azt mutatja,hogy túl van lihegve ez a DOT szám kérdés.Vettem nemrégiben 2007-es új dragon corsát,az égadta egy világon semmi különbség nem volt közte és a 2012-es supercorsa között...Igaz nem pályáztam vele,de olyan puha volt,mint a vaj...persze ha kirakták volna a napra,valószínűleg tönkrement volna,de én még nem láttam 30-40.000 Ft.-od gumikat a z utcán tárolni még Németországban sem
szerintem máshol sem kapsz jobb áron új dot számmal ilyen gumit párban :) ha találnál,akkor örülök neki, tényleg,csak mindenképpen nézd meg a gumi évjáratát is,amit veszel :)) szió