Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 300 Eur+szállítás az elég húzós érte,de azért köszönöm
néz szét nálunk: www.revolutionmotor.hu
üdv!
mit lehet tudni ezekről a Deestone gumikról? hallottam olyasmit hogy nagyon gyorsan kopnak és ezáltal keményebb talajon nem használható.. igaz ez?
DOT CPLL B2M3 0608
Én február környékén facebook- on tartottam vele a kapcsolatot, galériába voltak rendezve a gumik méret és típus szerint. Ki is választottam egy pár megegyeztünk, hogyan vágja meg, utána eltelt 2 hét nem jelentkezett. Hiába kerestem nem válaszolt, majd törölte oldaláról az összes gumi galériát, a Sportmotor Apróból hirdetését és azóta néma csend.
Sziasztok,

Tudtok olyan gumist Budapesten, akitől meg tudom venni a gumit, és fel is szereli nálam?
Budapest XIV. kerületben vagyok, és Aprilia Red Rose 125 első gumi kellene.

Előre is köszi a segítséget.
Én is vettem tőle gumit korrekt ember. Igaz én utánvételesen vettem.
Sziasztok!

120+180 supercorsát keresek!
fehervariablak[kukac]gémélpontkom
Kedves meglévő és leendő ügyfeleink. Szolgáltató váltás miatt a régi email címünk már nem elérhető. Amíg átállunk az új email címekre,addig is elérhetőek vagyunk telefonon és az info@revolutionmotor.hu emailen.köszi www.revolutionmotor.hu
Csak mert mondta h előre utalással fizessek, remélem nem lesz problem...
Kétszer voltam nála, konkrétan nem ismerem, de beszélgettünk már! Nekem nagyon szimpatikus, én rá merném bízni a moci szerelést is!
Köszi! Mások is ajánlották így tőle rendeltem! Ismered am személyesen?
Egy DOT számot is légy kedves! Köszi
Pl. nálunk,de nálunk csak új gumi van:) www.revolutionmotor.hu
Facebookon Alföldi Motoros-néven keresd, én is az ő gumijaival megyek, jók nagyon, igényes is, nagy választék! Amúgy motorszerelést is vállal! (Ha elgurulsz csengelére, fel is szereli ingyen!)
van egy eladó Cont attack hátsó gumim 150 /70 R 17 es, 95% os 7000 Ft-ért. Tel: 06 20/ 2433041
Hali! Valaki tudna segíteni abban ,h kitől tudnék reális áron, jó minőségű vágott slicket venni? Ja és aki megbízható és nem basz át utánvétes vásárlásnál...
Kép jöhet róla. Posta?
Van még 2db.
Van még ilyen gumid eladó?
szia! pilot road3 első hátsó vatta új gumi kéne. Amit beszéltünk. A szettre egy jó árat irj már légyszives köszönöm
Sziasztok!

valaki próbálta már ezt a gumit ?
http://www.kepesmotor.hu/utcai...

Vadona új Bridgestone Bt023 pár eladó 120/70/17+160/60/17 ! Garanciával , Ingyen Posta az egész országban ! Vagy személyes átvétel Budapesten !

Gyártás : első 2013.03 hátsó : 2013.06.

60 ezer Ft :)