Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kedvező áru ,2011-es dunlop sportmax:120+180
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Utcára mi a helyes gumi nyomás?
Continental RaceAttack / RaceAttack Comp. (mintas versenygumi) elado

120/70 Soft es Medium : 28e Ft/db
190/55 Soft es 1db Endurance : 35e Ft /db

2012 es nehany 2011-es.

Mindegyik vadonat uj. Nincs tul sok beloluk..

Hirdetes
Szia. Leveszik a rendszámot, hogy mennyi a bünti szerecsére azt nem tudom. Gyorshajtás Yard Megoldások fórumon keresd pohi-t ő rendőr biztos tudja.
Hy srácok!
tervezem hogy kipróbálom a slick gumit közúton
Slick gumira mennyire harapnak a rend őrei?
milyen vagy mennyi büntire számítsak ha kukacossal talizok?
Ha használtan vetted az első gumit,van rá esély,hogy az miatt rázza,mert "kagylósra" van kopva,mégha nem is látszik...
Akkor velószínűleg nincs jól kiegyensúlyozva a gumi /nem megfelelő súlyok vannak rajta és nem a megfelelő helyen/, vagy ha már van pár ezer km a gumiban az is lehet, hogy sérült a szövetszerkezete
Sziasztok. SuzukiGSF1200N Banditra milyen gumi márkát ajánlanátok? Most használt Pirelli Diablo van rajta...180 fölött rázza az elejét. Futómű stimm, mvel gumi szerelés előtt Michelin volt elöl, és hibátlanul viselkedett végsebességnél is a motor.
Hali!

Motorgumi vásárlás előtt állok és nagyon kedvezőnek tűnik az r17-nek a kiterjesztett garanciája:
http://www.r17.hu/egyeb/garanc...

Élt már valaki ezzel? Mi a tapasztalat? Mennyire működik ez a dolog? Nem csak egy reklám az egész? Ha pedig gond van, akkor jönnek a kifogások?
Csak ez miatt vennék tőlük gumit, mert egyébként a gumis szerezné, és sokkal kevesebb macerát jelent.
Mivel törvény írja elő így semmit.....viszont a kérdés az, hogy ha a motor idősebb lesz tíz évnél és annak a gumi típusnak megszűnik a gyártása akkor mit lehet feltenni?....
...és a helyi Gazdasági Versenyhivatal mit szól hozzá?
Mármint a katalógusokat?
Köszönöm a hasznos infókat.
Ezeket a táblázatokat hol lehet megtalálni?
Üsd be a Motorgumik topicon belül a keresőbe, hogy SC0 és megtalálod!
13-as hozzászólást nem találom.
A gumid 2007.36. hetében készült, a 2007-es katalógus medium-nak, de a 2008-as katalógus medium/hard-nak írja.
Dunlop ovális: 3607, téglalap: 3167
Pirellit majd megnézem.
Dunlop:
A gumi bal oldalán, (a DOT szám mellett, ami ovális formájú besütés) keress egy téglalap formájú besütést, abban lesz egy 3 vagy 4jegyű szám, ha az megvan, megmondom.

Pirelli:
SC0 (fehér) Supersoft
SC1 (kék) Soft
SC2 (zöld) Medium
Ha visszaolvasol, a 13-as hsz-ban is megtalálod.
Dunlop KR108 165/55R17
Pirelli Diablo Superbike 120/70R17
hali

napokban olvastam valahol eg yolyat, hogy Osztrákban meg van szabva, hogy hány éves lehet a motoron a gumi, ha jól tudom 5-öt olvastam.

Él ez a szabály? csak azért kérdetem mert tervezem hogy ellátogatok a Louise-be csak a hátsóm elég öreg, nem kopott de öreg.

előre is köszönöm a segítséget.
Pár országban már így mükszik......,de nem hinném, hogy bevezetnék...
három cikket olvastam ma erről. mind mást mond. szenzáció hajhászás... kattintások növelése a cél.
Sziasxtok

Keresek 120-60-17 es 160-60-17 sporttura gumikat.
Elsosorban jo allapotu hasznalt fiatal gumi erdekel..
Vkinek esetleg? ..
Mondjuk, ha legalább a márkát elárulnád, könnyebb lenne segíteni.