Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KERESEK megvételre: 4.00x19 motorgumit, URALra.
Köszönöm.
ekettő még mindig eladó...
olcsóbbért is esetleg valamennyivel. el kéne tüntetni a garázsból...
Srácok, ha egy gumi szöget kapott, és megcsinálják. Az életveszélyes? Vagy ha rendesen megvan csinálva azt el lehet még használni?
Eladó!
Bridgestone Battle Wing BW502
150/70-17
Dot:2710
Ár:11.000.-huf
posta ok.
tel:20-568-0329
és a zeller egy zöldségféle
ha jól tévedek az túragumi...

lassan fogy, de nem tapad... sportot keress rá... bár a méret miatt talán kérdéses
Kinek mi a véleménye a Metzeller Lasertec gumiról? Egy 80as SM-re kellene, főként a Mátrába:D 130/70-17 hátsó
Eladó! Pirreli Diablo 180/55-17..Ára:8000-ft a képen látható állapotban..és továbbá 120/70-17 es elsök kaphatók!
az az Robogó gumik sok méretben!
0630/273-9283
Dunlop sportmaxot csak párba adod?
Amit én korábban írtam, az folyamatosan érvényes. Szóval ha akad tovább pályázható (ezressel hobby szinten kigyorsításon is van még hova kopnia, nem 0 - 1 mm ott) hátsó 190-es mintás gumid, akkor gondolj rám! Köszi!
Keresek jó állapotú 150es gumit olcsón :) Akinek van írjon már
Írj egy mail-t!
Hello !

Hozzád irányítottak gumi ügyben !
Szeretnék : Hayabusára

Dunlop D211 -et utcai használatra

Kerék elöl: 17
Gumi elöl: 120/70-ZR17
Kerék hátul: 17
Gumi hátul: 190/50-ZR17 -lehet 200/50 is

első -soft / hátsó -medium vagy hard párkörös pályázott/jó állapotú használt érdekelne jó áron
közben utána jártam az illetékes helyen.

az öregedésgátló csapódik ki. Annak van lilás-kékes színe.
Pirelli Angel ST a jó,amiket felsoroltál érvek,azok szerint. Ha érdekes lehet,keress az elérhetőségen.üdv. www.revolutionmotor.hu csak új gumink van,friss dotos mind!
Ja és még a Bt023 az is jó !
Szia !

Küldj email címet és küldök listát ha vásárólni is szeretnél új gumit ! Friss dot szám , garancia ! Road3 , Z8 , Z6 RoadAttack2 ezeket ajánlom .
Helló mindenkinek. van 1 szett michelin pilot power3 gumim yamaha r1 190/55 120/70 1000km van bennük. 2013 02 es gyártás. eladnám 0630 612 0723
Jó,hogy meglátlak...
Mostanában lesz eladó szuperkorzád vagy résztek?
Első érdekelne, mert lassan cserés...
Hátsót nem rég cseréltem le a raktárkészletből...(Múltkori nyáron haver elhozott tőled jó sokat, hogy postával ne szenvedjünk annyit)

Egy első lehetőleg SC1 lehet 2hét múlva jól jönne....(Júniusi fizut nem merem megkockáztatni, olyan kopott...)
A mai Hungaroringes nyíltnapra szándékosan egy kékes, sárgás, lilás, láthatóan elszíneződött első gumit tettem fel és láss csodát 1:57 - 1:58-as - idei első Hungaroringes - körözgetés során kiválóan teljesített

Nem rosszból osztottam meg veled
köszi, azt nem írtam: használt érdekelne, pár pályanapos! és vágott slick!
nézz szét,hátha: www.revolutionmotor.hu webáruház fül alatt,utcai gumik listája :)
Aki tud 165ös utcai mintára vágott vágottslick gumit az ne kíméljen! SOS
165ös vágottslick van-e?
megvan még ez a szett?
írj emailt, adatlapomon a cím!