Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

örülök,hogy a szállítás meglett,a weboldalon ott van az elérhetőség is,hogy hol vagyunk,amúgy Szigethalmon.Személyesen is el tudod vinni,persze.Nálunk csak új gumit tuzdsz venni,és mindig friss DOT számmal.Ezt már sok vevőnk tudja igazolni www.revolutionmotor.hu
A szállítást megtaláltam.
Szia. Kéne nekem dunlop sportmax sportsmart 120/70 zr 17 és 180/55 zr17. Ezek mikori gyártású gumik? A weboldalon nincs pontos cím személyesen nem lehet átvenni? Illetve a postázást mivel szoktátok megoldani?
Ha valakit érdekelne, INGYEN elvihető gumik Budaörsi átadással (posta, fuvarozás sajnos nem fér bele):
- BT15 és BT16 első gumik (120-as), 6-8ezer km között futottak
- a képen látható állapotban
- nem slick vágott, hanem eredeti Bridgestone

ponuskukacfreemailponthu címen elérhető vagyok.
Köszönöm!
nem semmi
van még kb 1-max 2 mm minta
maradt abból még valami az acélsodronyon kívül?
nálam 5-6000 alatt vászonig kopik a hátsó
Eladó Dunlop Sportmax garnitúra 120/180.
Esetleg 180-as túra gumira cserélném!
http://aprod.hu/hirdetes/dunlo...
érdekel valakit egy 16.000kmert futott Pirelli Diablo Corsa III ? első hátsó gumi 120/70 180/55 ?
120/70 Metzeler M5:2012.15.heti:10.000
120/70+180/55 Dunlop Sportmax:2011.37.heti:24.000
nagyon szép állapotúak,nem kockásra kopott kukázott szarok
szia

van még a gp211-ből 2 db 190-55?
szia,pontosan mire gondolnál? Ha kérdésed van,a www.revolutionmotor.hu oldalon ott van a férjem telefonszáma, új motorgumi ügyében őt kell keresned :)) köszi
Köszönjük!
Ez esetben remélem megnyugtattalak. Élményekben gazdag szezont kívánunk neked!
Éltem. Már a fent is van a motoron a gumi!
Köszi!
Kedves Szilveszter!

Elnézést a megkésett válaszért, csak ritkán böngészem a fórumot. Az R17 kiterjesztett garancia természetesen nem humbuk. Évek óta sikeresen működő, extra védelem azokra az esetekre amit a gyártói garanciák nem fednek le. Ha legközelebb vásárlás előtt állsz érdemes megkötni, mivel a normál garancia a gyártók hatáskörébe tartozik, az abroncs forgalmazójának a bejelentést követően, nincs jogköre felülbírálni a vizsgálat eredményét, ráadásul csak gyártásra visszavezethető hibát fogad el. Mivel ez néhány esetben elégedetlenségre adott okot, ezért elérhetővé tettünk egy vásárolható garanciát, amit házon belül bírálunk el, a gyártótól függetlenül. A kiterjesztett garanciát vásárlók ügyeinek elbírálása eddig 100%-ban pozitív volt. Talán a fórumozók között is akad aki egy szerencsétlen kimenetelű defektet követően új abroncsot kapott tőlünk. Szóval élj a lehetőséggel bizalommal! ;)
Eladó új 110/80ZR17 Michelin
http://gumipiac.com/14-utcai-s...
KÉK téma:

Zsír új 2013as gyártású power 3om is bekékült utcai használat mellett.
300km alatt.

De mint írtam az öregedésgátló csapódik ki.

brian nem direkt neked címeztem csak te szóltál hozzá utoljára a témához
3,25-ös vékony
igen.
190/55ZR17 M/C 75W Dunlop Sportmax GP D211 NTEC6854 Gyárilag mintás pályagumi. Pályán volt használva. 4,5mm-es profil a közepén
http://gumipiac.com/14-utcai-s...
365 a telószámod, mert holnap hívnálak, nem publikus kérdéssel?
Michelin power one 120/70-es elsőgumi
8000 Ft