szép állapotúak,nagyon keveset futottak,mint az új nem kockásra kopott,nem javított,nem sérült...
nem egy szupersportgumi,de a te motorodra tökéletes,ugyanazt tudja,mint a michelin pilot
Heló
Profilmélység mennyi oldalt és középen?Sérülés,javításmentes?
Ha jól látom Roadsmart,ez mennyire viselkedik jól egy sportmotoron,nincs vele tapasztalatom,de a teszteken inkább túrasport kategória!
Szevasztok
100/80-17 első
130/70-17 Hátsó
gumikra vadászok, használtra, lehetőleg ingyen vagy olcsóbban
no de tényleg ki mennyiért adja el nekem? a héten meg is venném.
Jelenleg Pirelli Diablo szett van az FZ6-omon (120/70 ZR17 és 180/55 ZR17). Így vettem a motort (90%-osak a papucsok egyébként), viszont nekem csúszósnak bizonyultak hidegebb időben. Utánaolvastam és kiderült, h pályázni és meleg napokra ideális. Viszont Én nem pályázok. El is akarom adni, amint találok megfelelő szettet.
Ami nekem fontos:
- hidegebb időben is tapadjon
- vizes úton is megállja a helyét
- inkább túragumi legyen , mint sport
- a tartósság is fontos (de ne menjen a biztonság rovására)
Mivel nem csak túrázok, hanem munkába is néha motorral járok így hidegebb reggeleken is szeretnék beérni a munkahelyemre biztonságban .
Az ÉN szempontjaimat figyelembe véve melyiket ajánlanátok:
Szia!
A héten biztos nem megyek..Nem tudom mekkora a gyári mintamélysége az M5-nek,mert nekem nem volt még,de ebben van még 8-10000 km az tuti(persze nem páyán
haliho!
sikerult reggel osszeszednem egy szoget a hatso gumimba.
ajanlhatnatok 190/50 R17 hatsot. sajna igy fizu elott csak 15-16K-m van ra :S
michelin pilot power, pirelli diablo es hasonlok erdekelnenek.
koszi
Üdv! Melyik gumit ajánlanátok ezek közül? Bridgestone 003 RS, S20, Dunlop Sportmax Qualifilier, Pirelli Diablo Rosso II. Egyébként Pirelli Dragon Supercorsa SC2 mellé lesz.
Szerintem mi már beszéltünk facen ! 44900 Ft a 180/55/17 méretben a Road3 Új vízelvezetős ! Magyarország Motorosai hírdessetek ott írtál ! De ha nem akkor bocsi .
Találtam egy michelin pilot vágott slick gumit. Egy 125ös miton utcai használat során menyit bírna? 3.5mmes a minta rajta.