Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló!
Találtam egy michelin pilot vágott slick gumit. Egy 125ös miton utcai használat során menyit bírna? 3.5mmes a minta rajta.
szép állapotúak,nagyon keveset futottak,mint az új nem kockásra kopott,nem javított,nem sérült...
nem egy szupersportgumi,de a te motorodra tökéletes,ugyanazt tudja,mint a michelin pilot
Heló
Profilmélység mennyi oldalt és középen?Sérülés,javításmentes?
Ha jól látom Roadsmart,ez mennyire viselkedik jól egy sportmotoron,nincs vele tapasztalatom,de a teszteken inkább túrasport kategória!
Szevasztok
100/80-17 első
130/70-17 Hátsó
gumikra vadászok, használtra, lehetőleg ingyen vagy olcsóbban
no de tényleg ki mennyiért adja el nekem? a héten meg is venném.
nekem van 120+180 Dunlop,2011.49.heti,25 pénz
Nekem Angel van, 7 fok felett már jó azalatt nekem kicsit bizonytalan
Sziasztok!

Nincs valakinek eladó 80-90%-os utcai sport gumitszett 600RR-re?
bridgestone bt23 a nekedvaló gumi,hidd el
Sziasztok!

Jelenleg Pirelli Diablo szett van az FZ6-omon (120/70 ZR17 és 180/55 ZR17). Így vettem a motort (90%-osak a papucsok egyébként), viszont nekem csúszósnak bizonyultak hidegebb időben. Utánaolvastam és kiderült, h pályázni és meleg napokra ideális. Viszont Én nem pályázok. El is akarom adni, amint találok megfelelő szettet.
Ami nekem fontos:
- hidegebb időben is tapadjon
- vizes úton is megállja a helyét
- inkább túragumi legyen , mint sport
- a tartósság is fontos (de ne menjen a biztonság rovására)
Mivel nem csak túrázok, hanem munkába is néha motorral járok így hidegebb reggeleken is szeretnék beérni a munkahelyemre biztonságban .
Az ÉN szempontjaimat figyelembe véve melyiket ajánlanátok:

- Pirelli Angel (ST?)
- Metzeler z8 interact

Esetleg más javaslat, ötlet?

üdv: Pisti
oké,ha a pályán jössz,nem vagyok tőle messze:westel-kilenc51huszon68egy
kösz, ez jól néz ki, megpróbálok leugrani érte. kereslek előtte!
Szia!
A héten biztos nem megyek..Nem tudom mekkora a gyári mintamélysége az M5-nek,mert nekem nem volt még,de ebben van még 8-10000 km az tuti(persze nem páyán
ertelemszeruen hasznalt :D
haliho!
sikerult reggel osszeszednem egy szoget a hatso gumimba.
ajanlhatnatok 190/50 R17 hatsot. sajna igy fizu elott csak 15-16K-m van ra :S
michelin pilot power, pirelli diablo es hasonlok erdekelnenek.
koszi
nem jársz pest felé? érdekelne az M5, ha valóban 90%-os
köszi. nálad is szétnézek akkor
nálunk 41000 ft,300-as euroval számolva,ha megy lejjebb az euro,még olcsóbb lesz és friss dot-os,van is raktáron :)) www.revolutionmotor.hu
milyen meretben kellene ?
2011.49 heti Dunlop Sportmax,120/70+180/55:25000 Ft
2012.14.heti Metzeler M5:120/70:12000 Ft

mindegyik gumi 90%-os
Üdv! Melyik gumit ajánlanátok ezek közül? Bridgestone 003 RS, S20, Dunlop Sportmax Qualifilier, Pirelli Diablo Rosso II. Egyébként Pirelli Dragon Supercorsa SC2 mellé lesz.
Rendben előtte szólj , mert hamar elviszik a gumikat és félrerakom majd neked ! Akkor biztosan megkapod !

Üdv Robi
akkor de,en voltam. :-) eddig nálad a legolcsóbb. keresni foglak majd nikor haza értem kintrol. május végén.
Szia !

Szerintem mi már beszéltünk facen ! 44900 Ft a 180/55/17 méretben a Road3 Új vízelvezetős ! Magyarország Motorosai hírdessetek ott írtál ! De ha nem akkor bocsi .
szia. 180 as kéne. mennyi pénz lenne? postaval együtt...