Sziasztok segítségeteket kérném gumivásárlás előtt állok Yamaha FZR 400-ra lenne előre 120/70 ZR 17 kellene!Aki tud nekem segíteni esetleg abban hogy maga is gumis és árul vagy boltja van vagy bármi ahol tudnék venni azt szívesen várom!
Ja és még egy kérdés FONTOS lenne a motornak előre a szervízkönyve 110/70 ZR 17 ír de most is 120/70 van benne , ha én most bármilyen 120/70 veszek az rá fog menni ugye?
Csak a 200-as mérethez szólnék hozzá. Én jónéhány motoron használtam 200/55-ös D211GP-t és akárcsak a 190/55-ös méretű "kistesó", brutálisan tapad, a motor ugyanolyan könnyen kezelhető vele és spec. a D211GP 3komponensű, tehát elfogadható élettartammal is szolgál.
Köszönöm a válaszokat,tanácsokat!
Még keresni foglak mindenképp a tavasz közeledtével!
Kb egy hónapja beszéltük a Z felhúzását,arról majd még mindenképp szeretnék több mindent megtudni!
Köszönöm a választ!
Hát igen lényegesen jobb áron van!Gondoltam a Bridgestonera is!De elől egyenlőre maradna a dunlop!És nem tudom milyen lenne azzal összepárosítva!
Köszönöm!
Most is qualifier gumik vannak rajt!De szerintem még a simák!
Mert 2006os gyártásúak!
Nincs nagy tapasztalatom gumik terén,de meg voltam/vagyok vele elégedve!
7000km van idáig a hátsóban!De egy 1000esnél többet már nem fog bírni!
Vagy Qualifier II legyen vagy RR a sima Qualifier nem egy tapadóbaknok. Bár motora válogatja, és aBkingen elment 8000-et, egy pályanappal, de a végén csóválta a seggét mint az őrült, és egyszercsak elment az eleje....amint kopik azonnal csúszik, más is ezt mondja.
Ja és még egy kérdés FONTOS lenne a motornak előre a szervízkönyve 110/70 ZR 17 ír de most is 120/70 van benne , ha én most bármilyen 120/70 veszek az rá fog menni ugye?