Nem tud vki olcsón ilyet 120-190/50-ben újat? Vagy ha nem olcsó mennyiért?
- Metz. M3
- Pilot Road2
- Dunlop Roadsmart v Qualifier 2
- Diablo Corsa 3
- Angel St
Vagy hasonló kategória. Kösz
PR2 szerintem is ... nekem bt021 volt az nem jött be igaz PR2-t nem használtam vagyis PR-t használtam de az power race volt
de igaz hogy azzal mindenki meg van elégedve úgyhogy a michelint válaszd
Megérett a hátsó gumi csere (180/55 X 17), túrázáshoz kellene és ezt a kettőt néztem ki:
Bridgestone BT021
Michelin PilotRoad2
(elől Bridgestone van). Melyiket ajánljátok? Árban tud valaki jót?
Köszi!
Brian!
Kellene nekem valami tapadós pacsker előre (használtan).
100/80-17 vagy akár 110es egy 25ös nsr-re.elkoptattam a korábban tőled vett lasertec-et,elég jó volt de bánom h nem a dunlopot választottam.Ha van valamid írj ide vagy az emilemre.köszi.
Üdv! Jók a képeid, leginkább a fehér kawa tetszik. Na, döntöttem, nem várok tavaszig, kellene 2 db d211-es 120/70es, viszonylag elfogadható állapotban, de gondolom ez adott , a 2 db az új hátsó miatt gondoltam... Ha megkérhetlek dobnál nekem egy mailt a gumákról? Grazie! (mrgabi@t-email.hu)
Ezt én is tanúsíthatom, majdnem 3500 kilométert elment a motoromon, ahol bizonyíthatóan 140 Nm tekeri a hátulját (a valóságban még egy kicsit ettől is több...), akkor, amikor a gyári gumi 5300 kilométert bírt bejáratással együtt. A tapadása és a kezelhetősége viszont ég és föld (természetesen a D211GP javára)
Szia brain akkor engem érdekelne 120/70 ZR-17 -es gumi az FZR 400-ra az ujj és használt közt mennyi a különbség?Tudnál nekem képet küldeni egy ujjról és egy használtról 120/70 ZR 17 méretben előre?És egy árat is mondhatnál nekem, hogy mennyi lenne az ujj és a használt? De ezeket már e-mailben légyszíves : c5ontkov4c5@citromail.hu előre is köszi!
- Metz. M3
- Pilot Road2
- Dunlop Roadsmart v Qualifier 2
- Diablo Corsa 3
- Angel St
Vagy hasonló kategória. Kösz
Van raktáron Bridgestonom Bt021 43260ft vagy BT016 45270ft
és Dünlop roodsmart 49900ft
de igaz hogy azzal mindenki meg van elégedve úgyhogy a michelint válaszd
Megérett a hátsó gumi csere (180/55 X 17), túrázáshoz kellene és ezt a kettőt néztem ki:
Bridgestone BT021
Michelin PilotRoad2
(elől Bridgestone van). Melyiket ajánljátok? Árban tud valaki jót?
Köszi!
Csak ez van: Új Dunlop KR364, 105/70 R17: 10000 Ft/db.
További info mailben vagy telefonon!
Mivel túrázni szoktam vele 3 éves és van benne 50000 km er
Így túrázáshoz szeretnék igen gumit
Előre is köszi szépne
Kellene nekem valami tapadós pacsker előre (használtan).
100/80-17 vagy akár 110es egy 25ös nsr-re.elkoptattam a korábban tőled vett lasertec-et,elég jó volt de bánom h nem a dunlopot választottam.Ha van valamid írj ide vagy az emilemre.köszi.
Próbálok tenni érte
A héten zargatnálak egy vételi szándékkal.
Nekem van többféle gumim, ide klikkelj!
Van esetleg eladó nagyon jó állapotú D211GP-d?
Főként párban...