Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Valakinek esetleg Pirelli Diablo Corsa III? Méret 120/70R17,futófelület 2,5- 3mm.
Nem tud vki olcsón ilyet 120-190/50-ben újat? Vagy ha nem olcsó mennyiért?
- Metz. M3
- Pilot Road2
- Dunlop Roadsmart v Qualifier 2
- Diablo Corsa 3
- Angel St
Vagy hasonló kategória. Kösz
Kicsit tényleg érdekes...
Szia!

Van raktáron Bridgestonom Bt021 43260ft vagy BT016 45270ft
és Dünlop roodsmart 49900ft
PR2 szerintem is ... nekem bt021 volt az nem jött be igaz PR2-t nem használtam vagyis PR-t használtam de az power race volt
de igaz hogy azzal mindenki meg van elégedve úgyhogy a michelint válaszd
PR2, de olcsón az nem megy.......a BT21 van akinek bejött van akinek nem a PR2 viszont mindenkinek......
Sziasztok!

Megérett a hátsó gumi csere (180/55 X 17), túrázáshoz kellene és ezt a kettőt néztem ki:
Bridgestone BT021
Michelin PilotRoad2
(elől Bridgestone van). Melyiket ajánljátok? Árban tud valaki jót?
Köszi!
Szia!
Csak ez van: Új Dunlop KR364, 105/70 R17: 10000 Ft/db.
További info mailben vagy telefonon!
szia
Mivel túrázni szoktam vele 3 éves és van benne 50000 km er
Így túrázáshoz szeretnék igen gumit
Előre is köszi szépne
Brian!
Kellene nekem valami tapadós pacsker előre (használtan).
100/80-17 vagy akár 110es egy 25ös nsr-re.elkoptattam a korábban tőled vett lasertec-et,elég jó volt de bánom h nem a dunlopot választottam.Ha van valamid írj ide vagy az emilemre.köszi.
Vagy még esetleg valami hasonló alternatíva, más márkában is, bár a favorit egyértelmű, mégegyszer kösz
Üdv! Jók a képeid, leginkább a fehér kawa tetszik. Na, döntöttem, nem várok tavaszig, kellene 2 db d211-es 120/70es, viszonylag elfogadható állapotban, de gondolom ez adott , a 2 db az új hátsó miatt gondoltam... Ha megkérhetlek dobnál nekem egy mailt a gumákról? Grazie! (mrgabi@t-email.hu)
Helyes
Köszönöm.
Próbálok tenni érte
Szeva Brian, besikerült az M3 kéz alól párba 20-é
És még azt is hozzá kell tegyem, hogy Brianban egy nagyon korrekt embert sikerült megismernem.
Ezt én is tanúsíthatom, majdnem 3500 kilométert elment a motoromon, ahol bizonyíthatóan 140 Nm tekeri a hátulját (a valóságban még egy kicsit ettől is több...), akkor, amikor a gyári gumi 5300 kilométert bírt bejáratással együtt. A tapadása és a kezelhetősége viszont ég és föld (természetesen a D211GP javára)
Mail ment.
Hívj bármikor! Nem fogsz csalódni!
Szia brain akkor engem érdekelne 120/70 ZR-17 -es gumi az FZR 400-ra az ujj és használt közt mennyi a különbség?Tudnál nekem képet küldeni egy ujjról és egy használtról 120/70 ZR 17 méretben előre?És egy árat is mondhatnál nekem, hogy mennyi lenne az ujj és a használt? De ezeket már e-mailben légyszíves : c5ontkov4c5@citromail.hu előre is köszi!
Közben megnéztem a hirdetésed...
A héten zargatnálak egy vételi szándékkal.
Természetesen.
Bármilyen 120/60 vagy /65 vagy /70 jó lesz rá.
Nekem van többféle gumim, ide klikkelj!
Üdv!
Van esetleg eladó nagyon jó állapotú D211GP-d?
Főként párban...