Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor Brian a te embered
180/55 x17-es méretben kellene valami...
120/70 zr 17 -es az is, nem javított, de profilmélységgel csak holnap tudok szolgálni, de nyugi, nincs slickre kopva:)
A Dunlop D209GP milyen méretű?
Javított?
Rendben, értettem!
Azok az értékek arra a gumitípusra vonatkoztak!
Neked a D211GP elejébe 2,1 kell hideden, 2,3 melegen.
Hmm.. utcára is ilyen kevés ájer? Eddig kettő felett volt mindíg, de megpróbálom a gumiddal...;-)
Eladó két gumim,sajnálom őket kidobni.
Conti Sport Attac 120/60, 17-es 5000,-
Bridgestone BT 021R 160/60, 17-es, szinte új, DE (!) javított, defektes volt, vészhelyzetre jó, ez is egy ötös
és van egy Dunlop D209GP, ez még felnin van, szintén öt, arról még nincs képem.
köszönöm
Isten őrizz, hogy felfújd elöl 2,3-2,5-re, hátul pedig 2,5-2,8-ra
Azt azért írják, mert azt feltételezik, hogy 2személlyel és millió csomaggal megrakodva közlekedsz.
E: 1,9-2,1
H: 1,7-2,0
neem?
hanem?
BT-002 CBR 600 F Sport
Felejtős.
nem! én kérdezem
Mondtam én ilyet?
utcára a gyári nyomást?
Helo
Hmm,köszi.Ez nyilván segít rajta.Bár lehet már nem sokat....már a kopásjelzőn járok. ..
Hi Brian!
Ha nem a gyári nyomásértéken használod, akkor egész jó. Hátul le kell engedni hidegen 1,7-1,9 közé , elöl meg 2,0-re.
Szevasz,

nekem az van fent.De tényleg nem jó.Csúszkál össze-vissza.Volt pár "vicces" helyzet.... :S
Bking gyári gumija. Nem rossz de nem is a legjobb. A Qualifier 2 már jobb állítólag.
Amint megkopik csúszkál és dobálja a seggét.
Van -e valakinek tapasztalata Dunlop Sportmax Qualifier gumival kapcsolatban..?
Üdv !
Van pár eladó pirelli gumim pro és sc 120/70,190/55
sziasztok erdekelne hogy tudja e valaki hogy 21-col es 18col sportgumikat lehet e venni valahol hasznaltatt?en a krosszmotora akarom rateni..ha ramegy?ez lenne a kerdesem elore is koszonom a segitsegetek csaba
Köszönöm a lehetőséget a probléma +oldódott