Én sokkal inkább ajánlom (ha nem pályázásra kell elsősorban) a Metzeler Sportec M3-at.
Vagy ha már Pirelli, érdemes lehet kipróbálni a Diablo Rosso Corsa-t is.
Mindkettő jó pályára és közútra is.
Az M3-al anno 7.000km-t mentem (akkoriban még javarészt közúton), de volt benne 3-4 pályanap is.
Sportmotorra sport gumi kell. Szerintem. Az utcai gumik közül ajánlanám neked a pirelli diablo supercorsa-t vagy a dunlop d209-et vagy a d211-et. Egyik sem fog csalódást okozni. Ha véletlenül pályára tévedsz akkor sem.
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata a Heidenau K72-es típusáról? Tudom, hogy nem egy premium márka, de régi használt Metzellerek vannak a mocin ( GS500-as Suzi) és nagyon csúszkálnak, az Mzmet a Heidenauval stabilabbnak éreztem. Sajna a boncteremben nem találtam róla tesztet, ezért érdeklődök. Köszi Üdv
Köszi szépen, én is úgy gondoltam, hogy 160-ast fogok venni.
Elől már macadam volt, azt meg nem akarom még lecserélni, így veszek hátra is olyat, felőlem lehet túragumi vagy akármi, csak tapadjon:D
Legjobb ha a gyári méretnél maradsz, esetleg előre 120/60 helyett 120/70-et teszel, ezzel jobban kezelhető, és stabilabb. Macadam? Az túragumi, nem? Túrázni meg teljesen mindegy milyet teszel fel...
Szia! A race attac street, mint a neve is mutatja street, tehát utcai gumi, s nem racingolni való, bár nekem a sport attac is jól bírta. Nem hiném, hogy egy kátyú fel tudná szabnio, annyira nem puha, egy hajszállal puhább talán, mint a sport attac, a vágott slickhez, pedig köze nincs . Én most rakattam fel nerég, hogy mennyire bírja még nem tudom, de a pályabírást is meglesem majd . Biztos hogy utcára többet bír, mint a race attac comp. amiből ugye van több keverék is, de az tényleg pályagumi. Hirtelen ennyi, lehet Brian többet tud mondani.....
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani,hogy a Continental Race Attack Street gumi mennyire tartós?(egy KTM 640as Supermotón lenne használva,nem egy RSV Mille féle nyomatékgyár nyüstölné)
Továbbá,hogy mennyire puha(pl komolyan úthibák okoznak e benne olyan sérüléseket,ami negatívan befolyásolná a tulajdonságait----megvágja egy kátyú..ilyesmire gondolok)
Egyáltalán mennyire utcai gumi ez?(vagy inkább mintával ellátott slick gumi)
Előre is kösz!
BUÉK!
Egy kawasaki zxr 400-as motorom van, és a gyári adatok 120/60 zr17-es első, és 160/60 zr17-es hátsó gumi méreteket adnak meg.
A 2009-es idényre vettem a motort, és a következőre már megérett a hátsó gumi cseréje, az első még viszonylag jó állapotban van.
Most elől egy Michelin Macadam 90R típusú gumi van 120/70 zr17-es mérettel, hátul egy Pirelli 170/60 zr17-es mérettel.
Azt szeretném kérdezni, hogy most milyen méretű gumit vegyek?
Válaszotokat (és megértéseteket tudatlanságomért) előre köszönöm!
BUÉK!
Vagy ha már Pirelli, érdemes lehet kipróbálni a Diablo Rosso Corsa-t is.
Mindkettő jó pályára és közútra is.
Az M3-al anno 7.000km-t mentem (akkoriban még javarészt közúton), de volt benne 3-4 pályanap is.
Szép az MV-d.
Fel kell gumiznum a mocimat'R1'első-hátso.
Milyen tipusu gumit rakjak rá szerintetek?
190*50/17.
Nem pályára kell!
Van valakinek tapasztalata a Heidenau K72-es típusáról? Tudom, hogy nem egy premium márka, de régi használt Metzellerek vannak a mocin ( GS500-as Suzi) és nagyon csúszkálnak, az Mzmet a Heidenauval stabilabbnak éreztem. Sajna a boncteremben nem találtam róla tesztet, ezért érdeklődök. Köszi Üdv
Tudod mit 06 20 886 4799, ha gondolod beszéljünk róla!
Dunaújvárosban tudod megnézni.még a felniken van a guma.
Köszi Henti
160 as hátsó:nem sokat futott:
Kawasaki zx6r en volt.
Párban:20.000ft
Elől már macadam volt, azt meg nem akarom még lecserélni, így veszek hátra is olyat, felőlem lehet túragumi vagy akármi, csak tapadjon:D
Meg tudná valaki mondani,hogy a Continental Race Attack Street gumi mennyire tartós?(egy KTM 640as Supermotón lenne használva,nem egy RSV Mille féle nyomatékgyár nyüstölné)
Továbbá,hogy mennyire puha(pl komolyan úthibák okoznak e benne olyan sérüléseket,ami negatívan befolyásolná a tulajdonságait----megvágja egy kátyú..ilyesmire gondolok)
Egyáltalán mennyire utcai gumi ez?(vagy inkább mintával ellátott slick gumi)
Előre is kösz!
BUÉK!
Egy kawasaki zxr 400-as motorom van, és a gyári adatok 120/60 zr17-es első, és 160/60 zr17-es hátsó gumi méreteket adnak meg.
A 2009-es idényre vettem a motort, és a következőre már megérett a hátsó gumi cseréje, az első még viszonylag jó állapotban van.
Most elől egy Michelin Macadam 90R típusú gumi van 120/70 zr17-es mérettel, hátul egy Pirelli 170/60 zr17-es mérettel.
Azt szeretném kérdezni, hogy most milyen méretű gumit vegyek?
Válaszotokat (és megértéseteket tudatlanságomért) előre köszönöm!
BUÉK!