Hi! Jahh, jól látod Én is sokáig nézelődtem, aztán ennél lyukadtam ki. Igazából PP 2CT-t akartam, de ez fele annyiból kijött... Így végül ez lett. Tavasszal bekoptatjuk, aztán kiderül milyen lesz.
De te minek akarsz másikat? Kaptál múltkor egy szettet nem? Az nem jó?
Akik tőlem ilyet vittek, azoknak ezt tanácsoltam, nekik bevált. Nézd, pályára max. 1,6 kell bele melegen, utcán mások a viszonyok és ha figyelembe veszem, hogy 2személlyel is használni akarod, akkor az az érték jó lesz. Egyébként pedig feltétlenül melegítsd az első 5-10 km-en, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy csodát csak a felmelegedés után várj!
Nézegettem, olvasgattam ezekről a gumikról is, nem dicsérik annyira. Hasonló lehet a VeeRubber-hez meg a Heidenau-hoz. Mitast próbáltuk a KX-en, nem jött be.
Szia! Nekem van raktáron, 130/70-17 (T seb.index) Mitas, elég sokat eladtam a környékre GS500-ra, ER5-re, nem panaszkodtak, az árához képest jó kis gumi. 12500Ft. (Posta nem gond)
Road2-m volt idén. Jövőre megy fel a 021. Majd meglátjuk. Eddig a Road 2 viszi a pálmát toronymagasan, mivel előtte is volt már néhány.
Tavasszal beszámolok a részletekről :)
De te minek akarsz másikat? Kaptál múltkor egy szettet nem? Az nem jó?