Üdv mindenkinek!
Kb2 orát szenvedtem, de egyszerűen nem akar összejönni.. Valaki nem tudja megmondani nekem, h van e vmi technikája a gumi levételnek? Leeresztettem, a széleinél végig benyultam egy vastag csavarhúzóval, h ne szoruljon, utána pedig egy feszitővas végére rongyot tekertem, h lehetőleg ne sértse fel(a felni így is kapott rendesen ), de nem akar lejönni. Azon a ponton sikerül, ahol berakom a feszitőt, de utána sehol nem férek hozzá, mert kegyetlenül feszül.. Így meg nem tudom egyszerűen kivenni, már teljesen tanácstalan vagyok. Azon agyaltam, h esetleg bekenem végig gép zsírral, hátha egyszerűbben kiugrik, de nem vagyok benne biztos, h ez annyira jó ötlet.
Hello! Segítségeteket kérném! Lenne egy pár új Heidenau esőgumi jó árban csak annyi a baja hogy a szállításnál mivel a gumik egymásra voltak rakva, így a hátsó gumi meg lett nyomva és egy kicsit üt. Az eladó szerint ez idővel megszűnik. Szerintetek?
Kb. 2 óra múlva lecserélem a Battlax BT57-es gumijaim Michellinre (Pilot Road)
A régi gumik 20ezret futottak, elfüstölni jók, ha igényli valaki, írjon egy mailt.
Hali! Milyen gumit vegyek a mocimra? Husky 510es. 5"-ös hátsó felnire? Elől Dunlop D208 van. Azonos típusut az elsővel vagy lehet más is? Ajánljatok valami jót! Kössz!
Egyébként a félreértések elkerülése végett! DOT=Department of Transport (az egyesült államok közlekedési minisztériuma! A DOT jel igazolja, hogy az abroncs megfelel az USA előirásainak! A hitelesités után szokták jelölni általában a gyártási időt!
ezt azért nem tartom valószínűnek , hogy 3 db zsír új ( motoron sosem volt ) gumim lenne , amit 1994-óta mingenki csak nézeget ....
mindenestre ha már csak a lehetősége is felmerül , hogy ezek balesetveszélyesek , akkor azonnal kidobálom őket ...
Kb2 orát szenvedtem, de egyszerűen nem akar összejönni.. Valaki nem tudja megmondani nekem, h van e vmi technikája a gumi levételnek? Leeresztettem, a széleinél végig benyultam egy vastag csavarhúzóval, h ne szoruljon, utána pedig egy feszitővas végére rongyot tekertem, h lehetőleg ne sértse fel(a felni így is kapott rendesen ), de nem akar lejönni. Azon a ponton sikerül, ahol berakom a feszitőt, de utána sehol nem férek hozzá, mert kegyetlenül feszül.. Így meg nem tudom egyszerűen kivenni, már teljesen tanácstalan vagyok. Azon agyaltam, h esetleg bekenem végig gép zsírral, hátha egyszerűbben kiugrik, de nem vagyok benne biztos, h ez annyira jó ötlet.
Még jó hogy kiderült , így ezeket nem árulom tovább ....
kösz ...
A régi gumik 20ezret futottak, elfüstölni jók, ha igényli valaki, írjon egy mailt.
Köszi, ilyen van rajta is, ezért akarom lecseréln: ezzel már nem merem az Andit kiengedni a forgalomba.
megpróbálok utánnanézni , hogy mikor kezdték ezeket gyártani ?...talán találok valamit ...
mindenestre ha már csak a lehetősége is felmerül , hogy ezek balesetveszélyesek , akkor azonnal kidobálom őket ...
ami nem kicsit balesetveszélyes.....
mert akkor 3 számjegy
de aya nem a jó dotot irta fel szerintem, az kis stadion formájú részbe van belesütve.
MT29 PHANTOM + 1 PIRELLI SUPERSPORT a becsületes neve ...
megnéztem ...
DOT XD KJ X1EU 445
Így ebben a sorrendben ...
ez segít ? vagy jelent valamit ?