Szia Viktor!
Nekem van 190/50-es gumim ami jó állapotú és kedvező áron van azt hiszem. Van egy bridgestone bt014 a szélén 4,5mm a közepe 3,5mm van metzeler m1-es a széle 5mm a közepe 4,5mm van ebből mégegy az szélén 4,5 közepe 3,5 és van még egy pirelli dragon corsa széle4mm a közepe 3,5mm az áruk 10-12eftközött mozognak ha érdekel hívj a 06703385469
A tároláson múlik. Most rakott egy 'olcsó' gumit Tamás barátom az FZ750-re. 7 éves a gumi, vadi új. kb 10 napot ment el a Yamahán.
Szétrepedt, darabok hiányoznak (!) belőle, komplett életveszély.
Általában 2 éves korig semmilyen károsodás nem éri a gumit, ha sz@rul tárolják akkor sem. Utána nyilván egy hűvös, száraz helyen, gumiápolóval lekenve elvan még sokáig - a napon heverve meg jól szétmegy ennyi idő alatt kényelmesen...
Ez a DOT mánia mikor kezdett kibontakozni? Amikor először hallottam róla, megnéztem, és egy 8 éves gumi volt fent. Érdekes módon, sosem csúszott és csík sem volt a szélén
Egy DOT számot tudsz küldeni a gumiról ? Bocs, de elsőre kicsit öregecskének tűnik (vagy csak a mintázata miatt )
Én a Kenda 100/90-16 -ot 9000- ért kapom újonnan, friss gyártásból. Ha van kedvezőbb akkor érdekes lehet a dolog.
Örülök ha tetszik a teló, én is szerettem. Sőt, hiába az új Samsung L760-am, szerintem a Sharp jobb volt...
hát 19-es meg 21-es van még kb 30 db
+ elviszed mellé a 10 db utcai gumit + a 22 db robogógumit és máris tele van az utánfutó ...
dobj egy mélcímet és elküldöm a listát a pontos méretekről ...
Pirelli supersport 100/90 V16-osom van zsir új motoron még sosem volt...
Megnéztem a neten olyan 20000.- körül van most egy ilyen gumi ...
Nem tudom ,hogy Netek mi a hihetetlenül jó ár ?
Mondjuk az új ár fele ?
Mit mondtok rá ?
Egyébként megkaptam a telót ...
tényleg szép képeket csinál ...
üdv ...
Nekem van 190/50-es gumim ami jó állapotú és kedvező áron van azt hiszem. Van egy bridgestone bt014 a szélén 4,5mm a közepe 3,5mm van metzeler m1-es a széle 5mm a közepe 4,5mm van ebből mégegy az szélén 4,5 közepe 3,5 és van még egy pirelli dragon corsa széle4mm a közepe 3,5mm az áruk 10-12eftközött mozognak ha érdekel hívj a 06703385469