Hello !nemrég vettem két új gumit a tzr-emre, felraktunk előre egy pirellit hátulra egy dunlopot, az lenne a kérdésem hogy ha kanyarban döntöm akkor olyan mintha egy kicsit beszitálna.Amikor egyszer Karsainál vittem szervízbe a motort akkkor ott a szerelő egyből mondta hogy vegyem le az első gumit mert régen neki is ilyen volt a motorján és neki is beszitált nem csúszik meg csak elég szar érzés.
Üdv! Valaki meg tudná mondani, hogy mi a különbség a Michelin Pilot Power és a Pilot Sport között?
Melyik a jobb egy 600-as sportmotorra? Kb mennyi km után szorulnak cserére?
Előre is köszi
Sziasztok! Valakinek a Pirelli Diablo Corsa III tapasztalat? Elöl maradna a sima Corsa, hátra szeretnék Corsa III. szélein puhább, közepén keményebb. köszi
link
Újragyártott, azaz újrafutózott gumikkal foglalkozik a cég, megnyugtató lehet, hogy a kínálatban szerepel repülőkhöz való, 225 MPH-ra (kb. 362 km/h) alkalmas gumi is.
Van utcai (road), sport (tapadósabb) és sprint (pályára) való gumijuk. (ennyit dióhéjban a honlapjukról)
Wáwáwááá! Mit találtam egyik ismerősöm garázsában. Korábban volt neki néhány garnitúra gumija, és közé keveredett valahonnan 2 db vadi új figyeljetek Tomahowk márkájú maxsport T3 180/55 R17 -es gumi. Na az életben nem találkoztam még ilyennel.
Valaki hallott már róla? Mit lehet róla tudni? Angol tudásom igen foghíjas, igy Guglival nem sok mindenre jutottam. Besz@rás. Nagyon komoly! Puhának tűnik! Lesz ami lesz, én felteszem hátra az egyiket. Itt van néhány kép róla.
kép a gumiról
Vettem párban megint ,de az első még jóó, azt nem kő cserélni
Van valakinek bármilyen tapasztalata Michelin HI-SPORT gumival kapcsolatban. SV 650-re kerülne.
Előre is köszi
5,5 ös felnire fel lehet/érdemes rakni 190 es gumit?
600ason 6-8ezret el kell mennie
Melyik a jobb egy 600-as sportmotorra? Kb mennyi km után szorulnak cserére?
Előre is köszi
Újragyártott, azaz újrafutózott gumikkal foglalkozik a cég, megnyugtató lehet, hogy a kínálatban szerepel repülőkhöz való, 225 MPH-ra (kb. 362 km/h) alkalmas gumi is.
Van utcai (road), sport (tapadósabb) és sprint (pályára) való gumijuk. (ennyit dióhéjban a honlapjukról)
Valaki hallott már róla? Mit lehet róla tudni? Angol tudásom igen foghíjas, igy Guglival nem sok mindenre jutottam. Besz@rás. Nagyon komoly! Puhának tűnik! Lesz ami lesz, én felteszem hátra az egyiket. Itt van néhány kép róla.