Melyikre gondolsz?
Pl a BT003 oldalsó kisméretű mintái gyárilag - tehát az új gumin - 3,3 - 3,5 mm mélyek, nézd meg légyszíves újra!
De a Dunlopok sincsenek "rommá pályázva".
A Pirelli párok vannak a legjobban elkoptatva, de azok más áron is vannak!
3mm feletti, nem vágott slicket, hanem sima használt gumit keresek garintúrában (azonos mintával)
120/70 + 180/55 17
Sport, sport-túra jöhet, egy GSR600-asra kellene.
Ki mit ajánl?
még nem gondoltam semmire, csak most vettem a gépet és próbálok olcsóbban kijönni. Persze nem minden áron észben tartom az ajánlatod, ha kiderül, hogy 35 körül lenne csak ésszerűen vállalható, akkor jövök hozzád
aprilia jól tudja, rámegy a 190/55
csak azt nem ha "túl" elölre van engedve a hátsó kerék akkor legalábbis a régi millénél, a gumi bal oldala beleér a lengőkarba 150 felett! húztam a kondenzcsíkot rendesen
az új millén nem próbáltam még, jó a 180-as is nekem
jól látom, hogy ez egy Pirelli Supercorsa Rro?
melyik verzió?
No ez inkább tetszik.
Földrajzilag?
Nekem BP, Esztergom, Komárom, Győr...
FE
Csak nem ugyanúgy mér a tolómérőnk.
Pl a BT003 oldalsó kisméretű mintái gyárilag - tehát az új gumin - 3,3 - 3,5 mm mélyek, nézd meg légyszíves újra!
De a Dunlopok sincsenek "rommá pályázva".
A Pirelli párok vannak a legjobban elkoptatva, de azok más áron is vannak!
Vagy lehet hogy a postások kiugrottak a ringre vele?
lehet, hogy kép rossz, de én úgy látom, hogy ezeknek a széle rommá van pályázva...
vmi kevésbé viseletesre gondoltam.
azért köszi
Bridgestone BT-003
Dunlop D209GP-Racer
Pirelli Diablo Supercorsa
Bármilyen kérdésed van, keress bizalommal!
Brian
3mm feletti, nem vágott slicket, hanem sima használt gumit keresek garintúrában (azonos mintával)
120/70 + 180/55 17
Sport, sport-túra jöhet, egy GSR600-asra kellene.
Ki mit ajánl?
FE
csak azt nem ha "túl" elölre van engedve a hátsó kerék akkor legalábbis a régi millénél, a gumi bal oldala beleér a lengőkarba 150 felett! húztam a kondenzcsíkot rendesen
az új millén nem próbáltam még, jó a 180-as is nekem