Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy neked! Még azon csodálkozom, hogy nem akadt az emberére Xlájt amiket ír mások családtagjairól! De hát ami késik, az nem múlik! Én valójában az ilyen embert csak sajnálni tudok, mert nagy baj lehet nála!
ohh micsoda szappanopera megy itt te kis Lucida hajtasz rá hogy a Grundy Ufa megvásárol és nyomat majd téged a száuszpark helyett? Nekem is van itthon két ilyen keményem mint te-bár ők azok is,nemcsak káromkodnak a cseten,de úgy látszik te nem kaptál jóapádtól, még nevelő célzatú pofont, kisiskolás.Szóval ?akarsz róla beszélni?hátha segíthetünk
Szia Feri!
Sejtésem szerint ,nem nekem szegzed a hsz-edet!
Igazából hibás vagyok,mert lementem erre a szintre,amit ez a tömény fekália képvisel,amikor a Nhorbee77 BARÁTOMAT és a többi motorostársamat bántani próbáltad.
Elnézést kérek a viselkedésemért,nem akartam ezzel semmi színvonalat rombolni és de legfőképp a nethuszárt játszani.
Szívem szerint élőben beszélgetnék vele,dehát a távolság ez megakadályozza.Bár részemről ha erre jár,akkor nem tart vissza semmi....de ez már egy ronda ügy kezdete.
További jó láncnyújtást erre a maradék Napos időre.
Üdv Mátrások.
Hát nem is tudom ami itt megy az már sok! Amig a motorokról megy a vita hogy kinek melyik a jobb vagy a másikéban mi nem tetszik , vagy ki hogy tud motorozni mindaddig OK De amikor már egymás családját bántják mint itt, akkor már komoly mentális bajok vannak Remélem érti ezt az, akinek ezt érteni kell
hat ez egyszeruen zsenialis
csak ket dolgot nem ertek:
1) mar reg lecsengett a tema, senki nem szol hozza, de o eloveszi a temat es elkezdi mondani a magaet...
2) miert zartak be a lipotot?
egyébként te valóban egy kemény ember lehetsz,hogy egy 13 éves lány és egy 2 és fél éves kisfiú halálát kívánod,,bár a fiam az még így is keményebb nálad,mert Ő már a születésénél kapott egy komoly feladatot,amilyet te az életedben nem vittél még véghez és valószínű ,hogy soha nem is fogsz,hisz egy gyáva galantféreg vagy,,,,,,,innen és több fórumról jó páran tudják miről beszélek,,,,,igazi vérbeli papírmotoros vagy.......sajnálatra méltó beteg ember vagy,,,,kár,hogy nem lehet szelektálni (választani),hogy ki írjon be a sportmotorra,mert neked akkor minden fórum ajtaja zárva lenne.......nem mondom,hogy normális ember vagyok,meg azt se,hogy egészséges szellemileg,de nálad még így is sokkal messzemenőbb jobb,szebb,tisztességes és segítőkész......na,és most kitiltatlak innen.
Ez az a szar ember!
Te vagy a legkedvesebb gyerekem!remèlem bevàlik az àtkod,ami 3szor szàll vissza ràd!temetèseden ott leszek ès teleszarom a sìrodat!bàr mondjuk neked savlàd valò nem koporsò,mèg elfoglalod màs normàlis elhunyt elöl a helyet!ilyen fejjel ami neked van mèg a sav is sìrva zokogva folyna ràd!úgy nèzel ki mint egy falhozbaszott tacskòfasz!
ez Xlájt?
Igazából nem értem engem miért kevertél bele...egyetlen egy hozzászólásom volt a témát olvasva de már bánom hogy írtam...mivel fingom nincs ki vagy így nem értem azt sem hogy te engem honnan ismersz de nem is lényeges igazán mert én már kinőttem ebből egy ideje és nem is érdekel ez az egész ugyhogy szerintem engem felejtsetek el!Köszi! Ui:Nem tudom miről beszélsz mikor két munkahelyem is van és tök jól bejöttek a számításaim...tehát véletlenül sem vagyok lecsúszott,de mindegy is...igy ismeretlenül nem fogok vitázni senkivel a nagy semmin!Üdv.
Azért,mert a te anyád egy véres cafattá kefélt rinya!
Hogy te nem vagy normális az tuti,hogy dögöljön meg a legkedvesebb gyereked!Na remélem elég lesz!Hátha még be is válik!
Téged is India-i guberálótól adoptáltak,mint a cigányotokat Vityát?
Hallom rohad a motorod!Ideje!Nem a LőFőPöcsön vagy te dagadt gorilla!Hogy nézel már ki!Hájgúnár!
Mi folyik itt gyerekek szálljatok már magatokba.
Ez szerintem Mátra topik nem gumiszoba!
Ilyen agresszívan menyetek a kocsmába vagy focimeccsre és majd adnak nektek a készenlétiek és észbe kaptok!
Úgy látom sok ember motorozási elvonási tünetekben szenved "én is" nem tudja hol kiengedni a gőzt, mert qrva drága a benya és nem tud motorozni - lazítani
miért nem baszod már meg az anyádat?csak úgy kérdem,mert igen szeretné,,,hallottam,hogy mennyire gyökér vagy,és hogy anyád is csak baszik veled,mert még csecsemő korodban megszokta ,hogy a mellén csüngsz,,,,de minek,,,,verte volna apád a kóbor kutya szájába azt amiből lettél,,,na kotródj te köcsög,mert dolgod van....baszd szépen tovább anyád
Álljál már le,ember!
Te egy lecsúszott hangember,és kétszínű taplósbéka vagy!
Atmosz!
Sajnos ilyen szemetek lettek az emberek!
Könnyebb nekik lapítva "oltogatni",ami a fasiszta-kommunista disznókra jellemző!Na meg a takony kisegítő iskolás szintet el nem érő surmókra!

Lehetne nyitni egy Fight- topicot aztán ott ha vkinek kedve szottyan beleolvas ezekbe a faszméregetésekbe megteheti.
Értem én, hogy egyesek kemények meg csak az igazukat védik de akkor se itt.
Írja mindegyik ki a telszámát és diskuráljanak. Ha meg nem ad elérhetőséget......felesleges itt oltani, figyelmen kívül kell hagyni. Miért könnyebb a lelkének ha 30 hsz.-t ír még a nagy anonymusnak?
Sztem!
Látom zajlik az élet.
Attila!
Van egy nagyon találó mondás!
Ne mond meg az igazat,mert betörik a fejed!

Ha valami probléma van velem ott a telefonszámom!Ne félj!
A telefonszámom kiírtam!
2012 09 29.-én 12h09-kor volt egy nincs szám hívásom!
Akkor is láttam,hallottam!
Ha valaki annyira féreg,hogy rejtett számon hív most szólok!Ne is próbálkozzon,mert zsigerből nem veszem fel!
Sejtem ki volt az a hős fallosz!
Vagyok annyira gerinces,hogy nem rejtett számon hívok mást!
Ez a kisegítő iskolás cigánygyerekek szokása!
Megtorló!Miért nem "Sorozatgyilkos"néven regiztél!
Az olyan rémísztő!Jaj!Már remegek is!
Norbi!Sajnálom,hogy mostanság nem jönnek be számításaid!
Ezzel mindenki így van!
Elmaradt Eger Rally,nincs munka,nem sikerül a várt bevételt élérni a motorostalálkozón!
Most ilyen szar élet van!
Megtorló!Tőled büdösebbszájú szopóládát,még nem olvastam!
Nagyon jó!Ügyes vagy!
A telefonszámon állok kérésed elébe,mert az ilyen arcot legszívesebben képenhánynám!
Ennek több esze van,mint neked!