Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/98WKhUh5TSA erre gondoltunk....................
a yoshi jobban eset volna hangzás.........végett.
http://youtu.be/1EfqG6YOM1g
Itt vannak a képek amiket múlt vasárnap készítettek a csajok a Hegyen Tiszta geronimo! Akik ott voltak vágni fogják miről hadoválok.
Kár a zene alá inkább a jóskát hallgattam volna!
Köszönöm a videót, legalább fel tudtam eleveníteni a megkopott-két éves- emlékeimet. Célegyenes végén 250-nel a 150-s táblánál féktáv , a többi pedig rutinból.
Tisztelt Ragasztó! Szeretném ha megnéznéd, hogy minimum hogyan kell majd motoroznod pénteken. Bryentől kértem tanácsot hogyan spóroljak a gumival, hogy péntekre is tuti legyen majd még, amikor te is ott leszel majd MÖGÖTTEM . Itt most a kigyorsításoknál óvatosnak kellett lennem a gumi miatt. De pénteken keményen ráküldöm ám a 180 lóerőt
http://youtu.be/mRnC23m5NQA
Szerdán valahogy nagyon sokan voltak kint. Már egy óra után odaértem mert azt gondoltam lesz majd kint ismerős. Bryennel beszélgettem. Nagyon sok külföldi volt kint. Csak lestem milyen sokan vannak a pályán mindig. Perecből is volt ám bőven! Minden etapban meg feküdtek páran. Volt hogy három motort gyűjtött be egy etapból a tréler Amikor én motoroztam, akkor is pont utolértem egy srácot a 12 kanyarnál, aki a kanyarból kifelé kisodródott és a rázókövön elesett előttem Nem lett komoly baj, csak hát a vas ugye Az ilyenkor van hogy komolyan sérül, van hogy nem. Ezért viszem én is utánfutón a vasat, mert már velem is előfordult hogy bizony csak úgy tudott hazajönni a vas. Valószínű, hogy pénteken is sokan lesznek kint, mert sokan vannak szabin ilyenkor nyáron. Vigyázzatok magatokra! Üdv nektek
Délután 16:25-kor kezdődő 90 percesen szoktam mindig menni. Most szerdán is ott motoroztam egy nagyot. Pénteken is fél négy körül fogok odaérni, nézelődök még egy kicsit fél ötig, aztán geronimo egészen hatig.
Geronímó! Pénteken mikor mész a ringre?
Bocsi,akkor holnapra kívánom a mára szánt dolgokat! A többit élő szóban vasárnap a hegyen, ha az égiek is kegyesek lesznek hozzánk.Cső
Holnap szerdán 15.-én lesz a nyílt nap Zoli! A jövőhéten pedig 24.-én pénteken. Akkor jöttök ti is . 02:10 körül tudok menni, de engem a köridő tudod hogy soha nem érdekelt. Azt mondják hogy sokan már ennek is nagyon örülnének. Én az érzésért motorozok a pályán, és így is lapra borítom a vasat. Na de majd most kösd fel ám a gatyádat, mert keményre fújom a gumikat! Pénteken majd megyünk egy jót a többiekkel, aztán meg majd meghallgatjuk őket hogy ezért, meg azért, meg ez, meg az, meg így volt, meg úgy volt, utána meg együtt röhögünk hogy ennyit tudunk és kész A geronimo a lényeg! Ha mindenki jól érzi magát, és egyben és egészben hazaér a vassal, akkor már tökéletes volt a buli.
Tik- tak- tik- tak...
Örülök, hogy érted a viccet. A hétvégi Mátra OK, ma a H.ringen pedig minimum 2,00 kívánok! Így jó, vagy ilyen időeredmény a bemelegítőköröd szokott lenni? Mert akkor félek!
Hé! Többiek! Mit kussoltok ott a háttérben ? Gyerünk szóljatok már hozzá valamit valamelyik témához! Nem látjátok hogy mi kő keményen készülünk és megbeszéljük a témát ? Hagy tudjunk már nektek is reagálni valamit! Hagy legyen már miről dumálni meg röhögni a Hegyen!
És még annyi, hogy úgy ahogyan a képen van a kanyarban én a motoron háttal ülve szoktam csinálni Csak nem teszem fel a képet mert az már túl erős lenne, érted!?
Basszuskulcs! Azt el is felejtettem, hogy zsír új SC2-es Pirelli diabló supercorsa van föltéve. És nem bánnám ha még az egyik gyertyát is kivennéd És akkor már így igen, jók is lesznek az erőviszonyok. És még fogyókúrát is be vetek addig a kevesebb súly érdekében Találkozunk a pályán Addig is vigyázz magadra! Hétvégén ha jó idő lesz, vasárnap fent leszek a Hegyen. Ha te is felnézel megbeszéljük a stratégiát. Üdv!
Én pedig, hogy kiegyenlítettek legyenek az erőviszonyok:leeresztem a fékolajat és felrakom a 10 éve féltve őrzött Michelin Macadám gumikat. Így jó lesz?
Háhááá Verseny lesz
Tisztelt Ragasztó!
Amennyiben 24.-én a 90 perces programon fogsz motorozni, hajlandó leszek kifújni az orrod a pályán . Tudom hogy jó vagy a kanyarokban, ezért új brembókat dobtam fel előre a vasra, hogy rövidebb féktávokat tudjak venni, -1 +2 re változtattam a végáttételt a kigyorsításokhoz, és beállítattam a power commandert és elektronikát . A többit már majd kint meglátjuk . Üdv!
Heló Tesó! Hát tőletek nagyobb spíler azért tudod hogy nem vagyok, nem voltam, és nem is leszek. Egyszerűen csak nagyon szeretek motorozni. Ám valamivel azért elő kellett csalogatnom benneteket. Látod, és tényleg nagyon örülök neki hogy elég hamar sikerült is. És szólíthattok bár hogy, akkor is geronimo van, mert én akkor is nagyon szeretek együtt lenni veletek a Hegyen, és közétek tartozni mazsolák
nyugi, csak a poénkodás.. értjük mi
Ne haragudjatok, de az egy, vagy annál több szövegnél kimaradt a centiméter szó . Azért biztos vagyok benne , hogy értettétek a lényeget a majrécsíkról. A smirgli is jó ötlet, csak győzd erővel! Üdv nektek!
enyémen nincs mert dörzsipapírral minden motorozás után leszedem! vagy nem