Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazán megtisztelő hogy engem sem hagytál ki csak azért nem küldelek itt el melegebb éghajlatra, mert a Mátra topik nem erről szól de szerintem végleg eltűnhetnél a színről, mert az az érzésem, hogy itt is nem kívánatos személy vagy
Úgy gondolom nem tévedek, ha igen akkor meg remélem kijavítanak. Nagyon összepasszolnak a dolgok.
Erre keress rá! Google-be "HRC Ratyeee sportmotor" Egy kedves kolléga tette fel, szándékosan nem írom ki a felhasználónevét.
milyen videon?
Szóval fehér VTR SP2 és rendszám a videón. Te gyökér idén már eltettem télire a gépet, de jövőre elmotorozok Felsőtárkány felé , vagy a Mátrába és lerúgom a tükrödet vagy az indexed. Lejáratsz minden motorost, te senkiházi mocsokláda. Ha eddig nem utaztak rád, ezek után fognak és én köztük leszek. Csak egyszer fogod látni a nagy kék szitakötőt a tükrödben mert utána már repül is le. Mit páváskodsz, hát még elindulnod is 3 percbe telik, azt hitte kiviszed a kaput. Te mekkora egy senki vagy, csak ocsmányul tudsz ugatni. Jobb ha meghúzod magad.
kykee: Neked legyen eszed ha már neki nincs, ő egy beteg ember ha ilyeneket ír egy kisgyerekkel kapcsolatban!
Az hát,egy igazi gyökér, gyerek halálát kívánó köcsög! !
http://www.sportmotor.hu/motor...
az övét kívánja,fiamét Balázsét....
Te, te vagy az a kis buzi, aki korábban HRCvalami néven futott, Gyöngyösről?
hidd el inkább ütném még a mentőben is,mint hogy szájkaratézzak vele
Kéretik most már az anyázás a másik szidásának kerülése itt ha lehet.
Motorozzunk inkább békésen, amíg még engedi az idő. Aki akar köszön a falépcsősöknek, aki akar nem.
Aki akar a parkoló másik oldalán áll meg, aki akar be sem jön, csak legurul tovább az északin vagy a délin.
Ha akar nagy tempóban, vagy csak félősen,imbolygósan.
Vigyázzunk inkább egymásra , a négykerekűek egy része úgysem néz minket csak letapos vagy akar letaposni.
Elég volt már az ilyen szócsatákból.
már mint Te meg én?én nem tudok motorozni,csak szeretek
mi jol motorozunk........ismerjük egymást......
Picit olvass vissza,,úgy addig,amikor a gyermekeim halálát kívánja,,,,,,ha van gyermeked,akkor átérzed,ha nincs akkor meg azért,,,milyen ember ez?
nyugi.nem ismerem a szitut....de jol beszolhatott neked...ha igy vagy
Nem mi kezdtük,,,ez a gyökér ezért jár ide,de én jókat kacagok ezen a bohócon
ne háborogjatok....van igy is elég..baj.
Jajj de kíváncsi vagyok rád,,,te is egy sekélyes anyagias gyökér vagy,aki csak a pénzbe tud gondolkodni,,,,hidd el több pénzem van mint neked te szarláma,,,,gsr 600?hol van az már,,,te kis faszkalap,abba motorba 78ezer km tettem 2.5 év alatt,azt számold ki benzinben te csíra,,,,,anyádra mondjuk csak egy lyukas 20fillérest dobtam,ahogy folyt kia picsájából amit belevertem......érik a látogatásod te foshuszár,,,a telefonszámod már meg van....
Mit akarsz kis seggdugasz!
Feltolnám az orrod az agyad helyére te főgeci!
Még,hogy Joe?Meg Crazy!De nem a motorban,hanem a család félholtraverésében!Szopd le magad!
Ezeket a szaralak geciláda lfp-s minihitlereket a családjukon keresztül lehet leállítani!Moslékszájúak,akár a kurvájuk a sóhand!
Amúgy nehogy azt higgye valamelyik varangy lfp-s,hogy emberszámba veszem!Egymással folytatott öklendezésük hányingerkeltő egy átlagos ember számára!Egy nagyrakás fos fószerok vagytok!
Kikee!Mikor veszel már motort?Egy 600-s gsr-től ne legyen már ekkora pofád!Az is szar,mert nincs pénzed te fasz!
Nekem 3 van
ezen már nem tudsz segíteni,meg minek vennél a nyakadba egy ,a fejétől rothadó döglött görényt?!
Van neked is 2 gyereked,kell hozzájuk sok idő,és szerintem rájuk töltsd el,mint erre a jellemtelen "emberre" pazarold!
Már csak egy apró pici momentummal nem tudok mit kezdeni:
-Kérdés az Isten felé,hogy hol volt,vagy mit csinált,mikor ez a Xlite a világra jött?(Nem vagyok isten hívő,de ettől még tisztelem)