Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El mert idiota voltam. Majd lesz masik. Remelem.
Nem tudtok róla, Kerecsendi úton ki halt meg?
Ma délután sokan voltunk a hegyen!
Idén talán utoljára. Jó volt látni a sok motort, hallani a hangjukat.
Jövőre ugyanitt mindenkivel!
Köszi mindenkinek aki kijött!
Szeva drusza!eladtad azt a jó vasat?
Hello drusza!
Már kész a géped? ha kell rá még valami tuning
Ezt pedig itt most Pistabának. Zenét szoktam alá tenni, de Radi azt mondta ne tegyek alá zenét akármilyen rossz is a hang, mert az úgy nem jó. Pedig a többi alatt az lesz.
http://youtu.be/P8-jA0EZyjQ
rossz vót az idő... hánemláátod?
Pont akkor indultunk el, ott fordulunk ki a parkolóból .

A kutyát a szemem láttára csapta meg egy Ducato, szegény pörgött vagy hármat, ahhoz képest még mindíg szalad.
Mi tegnap voltunk a Hegyen, délutánra dugig volt a parkoló motorokkal és autókkal. Ismerős túl sok nem volt, illetve Xlájt kollégának is inába szállt a bátorsága, pedig meghívtam volna egy palacsintára.

http://youtu.be/SDOeexfXxak
Azt mondják érdemes két-három körön át óvatosabban menni, amíg fel nem melegszik a gumi. De az is lehet hogy nem ez volt a baj. Nem láttam hogyan történt a két perec.
http://youtu.be/n7b19geymYs
Nos akkor kicsit talán vidámabb és másabb téma.
Ha jó idő lesz aki csak tud jöjjön ki délután a hegyre, legyen sok motoros kint a mátraházai parkolóban, mert az olyan jó lenne. Én is vágyom ingyen benzinre, de most sikerült tankolnom, leengedték több mint tíz forinttal, már szinte ingyen van. Minden motoros aki csak tud jöjjön ki. Nagyok és gyorsabbak a kicsikre és lassabbakra vigyázni, meg persze magatokra is! Széles utat mindenkinek és ahogy egyik ismerős szokta volt mondani: Geronimó!
Az oké!
De a szemétláda csizi azt írta,hogy a mátrai,és egri motorosok utálnak engem,és vadásznak rám!
Ez a szerencsétlen hatvani tűzoltóinas ki akar hátrálni a hazugsága árnyékából,mert nincs egy jelentkező sem!
Ő meg gyáva fasz egyedül!
en nem ismerek, meg utalok itt senkit, de az en benyamat is fizethetne valaki
Eléggé érdekes a helyzet.

Már rég nem voltam fent a hegyen de azt hiszem én nekem is fel kell mennem hétvégén
Gsx-r 1000 K5 . 45,000ft
Ja!Ne ógass!
Vállald magad!Mások nevében írtál,és legyen merszed kijönni!
Ha nincs pénzed majd kizetem a benzinköltséged!Ok?
Ha nincs pénzed add meg a telószámot,és felhívlak a találkozót illetően te szájkaratés!
Holnap mindenképp megyek!
Bízom benne gerinc van benned nem úgy,mint egy meztelencsigában!
Csizi!
Ne hazudozz!
Te írtad mások nevében,hogy engem utálnak a mátrai,és egri motorosok!
Na ott leszel,vagy gyávagy patkány maradsz!
A VTR tibu=SVpowa!Ő regizett a nevemben!
Nem szeretnéd tisztázni a rágalmaidat!
Vedd tudomásul te buzi,hogy beleolvastam más kommentekbe,de soha nem léptem be,és a színvonal ugyanaz!
Ne kend rám a képes-motor csürhe trágárságait,és ne terelj!
Hála az égnek jó a memóriám!
Na jössz holnap?Én ott leszek,mert megyek Gyöngyössollymosra!
Remélem nem vagy gyáva patkány!
Mások nevében ugatsz aztán meghátrálsz?
Szánalmas lenne nélküled!Egyszer már egyenes gerinccel szembe nézni nem gondolod?Aztán meg pitizel!"Láttalak a Mátrában az asszonyoddal"!Honnan tudod,hogy ő volt?
Remélem holnap találkozunk!Félsz?Tessék a telefonszámom!
06 20 479 2216.
Óóóó már megint kezdődik... Komolyan mondom, a faszom kivan már! Hónapokig tök jó volt a VTR fórumban, aztán felbukkansz megint, és kezded elölről a buziságaidat mint régen. Az anyámat lekurvázod, okádod a szart a szádból, pedig senki egy rossz szót nem szólt hozzád. Egy igazi kis köcsög troll vagy, aki egyfolytában basztatja a fórumozókat! Ráadásul hallucinálsz is, senki nem állította hogy utálnának vagy vadásznának rád a mátrai motorosok, egyszerűen csak ismernek hogy ki vagy, hiába bújsz ZoleeHRC, VTR-Tibu, Endeavour, Kaktuszdzsem, ZoleeSP, Xlájt, stb, stb, stb. nicknév mögé...
Csizi!
remélem szervezed a mátra-i-egri motorosokat akikről azt állítottad,hogy utálnak,és vadásznak rám!
remélem nem vagy gyáva patkány! zoleehrc/xlájt
Én nem foglalkozok senkivel.
Tőlem azt csináltok amit akartok.Nem ismerem a Csizit sem és Téged(Önt)sem.

De azért a hétvégén kinézek,megkergetni a ménest,ha jó idő lessz.

Igen!
Mik zajlanak!ZoleeHRC voltam!
Mivel töröltem magam ezt a nick nevet,már nem engedte a gép!
Ez van!
Ha utálsz ott a helyed!