Még csupán annyit hagy vázoljak az utcai mazsoláról molekulárisan. Az a motoros akinek a motorján lévô gumiknak két oldalán egy, vagy annál nagyobb majrécsík van, azt utcai mazsolának nevezzük. Vagy nem? Úgy hogy nem besértôdni mazsolák!
Hali! Mi is tervezünk egy hétköznapi délutánt a Brezován, aztán ha kitaláltátok a dátumot próbálunk úgy időzíteni . Elég gyakran járunk oda hétvégéken, akkor is bőven sokat tudunk menni, de hétköznap szinte üres a pálya
Tisztelt Dzsilozoli! Amennyiben tudod, a Hungaroringes programodat tedd át 24.-re , mert jómagam és még egy pár "utcai mazsola" erre a napra szerveződik!
Szevasztok Riderek!
Mi a fasz van ezzel a fórummal? Hol vagytok? Már mondtak ezt is, azt is róla, így Kedden először ellátogattam az Euróringre Örkénybe, és én azt mondom, hogy kurva jó volt. Nagyon rendesek és segítő készek voltak velem annak ellenére, hogy még nem jártam ott. A pálya igaz hogy fárasztó, de nagyon jó. Kb:3km. Akkor mentem fel és jöttem le a pályáról amikor akartam egészen este 6-ig. Hárman nyomtuk ott mint az állat egész délután, egy nagy KTM, és még egy K5-ös 1000-es Gixer mint az enyém. Az első 8-10 körben sikerült is letesztelnem a szépen lenyírt füves és aszfaltozott bukó és menekülő részeket is, de a kavicságyakat valahogy elkerültem. A lényeg, hogy nem estem el! Kicsit pihentem, és ittam egyet. Másodszor, amikor már úgy mentem hogy nem volt ismeretlen a pálya, egyre jobban kezdtem ráérezni az ízére. Aztán megint egy kis pihi, ásványvíz és vissza a pályára. Később már komoly borigatás ment a kanyarokban, a célegyenes végén közel 200-as tempó, és geronimo. Tök buli és jó érzés volt, hogy az egész célegyenesben végig vágtathattam jó párszor egykeréken, és nem szólt rám senki. Estére úgy elfáradtam, alig bírtam felrakni a vasat az utánfutóra. Egyszer csak elkezdtek gyűlni az utcai motorok, mert délután 6-tól este 8-ig Esti motorozás volt a program. Na ott már volt létszám szépen. Egy darabig néztem hogy motoroznak, 99%-ban utcai mazsolák. Hát ennyi! 14.-én szerdán csak lesz kint valamelyiktek a H.ringen! Ott találkozunk! Üdv mindenkinek!
Na jól bekérdeztem... Azóta senki nincs a fórumon. Akkor egy kis segítséget kérnék.... Kinek mi a véleménye a kis porszívókról? (ZXR 400) Esetleg volt már valakinek ilyen kis méregzsák? Vannak-e tipusbetegségei? Mire kell vásárláskor ügyelni ezeknél a vasaknál?
Nahát, nem olvastad? Pedig már írtam pár helyen: Egerszalók meg Verpelét közt árkot fogtunk (még 2 hete kb) De nem sok baja lett a gépnek, vasárnap már Aggteleken jártunk Már csak a bukógomba és jobb mint volt (mondjuk pont a másik oldalára esett de látszik hogy a kipufogó már rajta van, és nincs behorpadva)
Az előző amit jó drágán vettem kb annyit ért, hogy miután a baloldali azonnal szétrobbant az aszfalthoz érve, a jobb tartotta a menetes szárat ami valójában "feltartotta" a tengelyt Meg a hátsóból is kompletten kitört egy nagy darab. Úgyhogy most ismerős vett normális anyagot, meg úgy csinálja meg hogy a tengelye körül tudjon forogni, ne akadjon meg véletlen se
Timivel (a piros 600as gixeres csajszi) egy hétköznapi délutáni kanyargásra mennénk ki Visontára, majd aug közepe felé. Majd írok itt, aztán ha neked is belefér gyere
Én csak aug 5 után vagyok motorozás kompatibilis, mert előtte megyek a miskolci csapattal "nyaralni" és mivel még most várok a bukógombára pár napért nem hozom haza Sirok is kimarad, egyrészt ezért, másrészt mert a belépő árából inkább elmegyek egyet Brezovára
Jelenleg orvosi eltiltás alatt állok, de amint megváltozik tudok tervezni, és írok! (már nem sok idő )
Mi a fasz van ezzel a fórummal? Hol vagytok? Már mondtak ezt is, azt is róla, így Kedden először ellátogattam az Euróringre Örkénybe, és én azt mondom, hogy kurva jó volt. Nagyon rendesek és segítő készek voltak velem annak ellenére, hogy még nem jártam ott. A pálya igaz hogy fárasztó, de nagyon jó. Kb:3km. Akkor mentem fel és jöttem le a pályáról amikor akartam egészen este 6-ig. Hárman nyomtuk ott mint az állat egész délután, egy nagy KTM, és még egy K5-ös 1000-es Gixer mint az enyém. Az első 8-10 körben sikerült is letesztelnem a szépen lenyírt füves és aszfaltozott bukó és menekülő részeket is, de a kavicságyakat valahogy elkerültem. A lényeg, hogy nem estem el! Kicsit pihentem, és ittam egyet. Másodszor, amikor már úgy mentem hogy nem volt ismeretlen a pálya, egyre jobban kezdtem ráérezni az ízére. Aztán megint egy kis pihi, ásványvíz és vissza a pályára. Később már komoly borigatás ment a kanyarokban, a célegyenes végén közel 200-as tempó, és geronimo. Tök buli és jó érzés volt, hogy az egész célegyenesben végig vágtathattam jó párszor egykeréken, és nem szólt rám senki. Estére úgy elfáradtam, alig bírtam felrakni a vasat az utánfutóra. Egyszer csak elkezdtek gyűlni az utcai motorok, mert délután 6-tól este 8-ig Esti motorozás volt a program. Na ott már volt létszám szépen. Egy darabig néztem hogy motoroznak, 99%-ban utcai mazsolák. Hát ennyi! 14.-én szerdán csak lesz kint valamelyiktek a H.ringen! Ott találkozunk! Üdv mindenkinek!
de gondolkodóba estél a felvonulás után hogy honnan lehet ismerős ez a csaj...
Timivel (a piros 600as gixeres csajszi) egy hétköznapi délutáni kanyargásra mennénk ki Visontára, majd aug közepe felé. Majd írok itt, aztán ha neked is belefér gyere
Egy félnapos brezovai veretésre én is befizetnék, de én is csak most gyártok hűtővédőt mielőtt pályára mennék.