Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elöbbi térkép link téves volt
itt az igazi:)
Néha felnézek
Te is itt vagy? pont tegnap emlegettünk Józsival a teskóban...
pétervására-istenmezeje-cered-salgótarján
pétervásárán jobbra lefordulsz cered irányába
pont itt vagyok... Győzikének nincs szobra...kitömve jobban mutatna...
komolyra fordítva:Pétervására és Rétság között majdnem pont félúton van Szécsény.(amúgy oda jártam általánosba...)pihenésképpen is érdemes megállni a központban(a tűztorony környékén,van ott cukrászda is meg parkoló)gyönyörűen felújították a történelmi városrészt,ott a Forgách kastély és alatta a várkert,ahol 1705-ben tartottak országgyűlést II.Rákóczi Ferenc részvételével.
kicsit kilazítod magad és gó tovább....
motoros keX: Kein Problem!
Sajnos itt Magyarországon mindenhol benne van a pakliban egy-két kátyú, csak jó lenne ha nem lenne annyi, mint pl. Galyatető felé. Ott azért meg tudtam lepődni egyszer-egyszer, pedig itt BP környékén is messze van az útminőség a fullos-tól!
Egyre jobban várom a Bükk-i részt!

zsolti65: Már javítottam is a térképet Nógrádmegyer felé!
http://goo.gl/maps/NM60
Győzikének nincs valami szobor vagy valami, ahol tiszteletemet tehetném?
Egyébként ezen a szakaszon (Pétervására-Rétság) van szerinted valami olyan hely, stb. ahol érdemes lehet megállni? Mert valahol erre is beiktatnék egy pihenőt.

crazyJoe: Vác-Rétság közti részt kifejezetten szeretem, de nem fogom megpróbálni megdönteni az idődet!

Köszönöm mindenkinek a segítséget, ha nem esik, akkor szombaton reggel indulok is erre a körre!
Hajrá! Minél előbb úgy legyen!
de csak azért,mert nem siettél,mi?
én csak azt tudom, hogy vác-rétság 7és fél perc..van-e kátyú?nem vettem észre
na akkor:2.szakasz
Pétervásárától teljesen normál úton jutsz Salgótarjánba a tervezett szakaszon.Itt a 2.körforgalomnál balra rámész a 22.re.Az se rossz.Tudnám javasolni,hogy Kishartyánnál menj el balra Nógrádmegyer felé(amúgy ott született az a majom Győzike ) Teljesen új burkolat kellemes kanyarokkal.És Szécsény előtt újra visszatér a 22.-re.Aztán Szécsénytől Rétságig és még onnan tovább Vác felé nagyon jó minőségű,élvezetes útszakasz van.Hát ennyi.De ha még van kérdés szívesen válaszolok. Üdv!
Akkor összekevertelek titeket bocsi!
Gyöngyös-Eger szakasz egész jó, de sok felé van nagyon kátyús rész
Eger-Lillafüred: Álom az út Egy-egy rövid szakaszon rosszabb a burkolat, de a Mátrában még az olyan számít jónak
Az utóbbiról sajnos nem tudok nyilatkozni, tavaly jártam arra, nem emlékszem
Helló!
Köszönöm a gyors választ! Ha minden igaz, a facén nem én írtam neked...
Tavaly is voltam a Mátrában, de ekkor csak Sirokig mentem. Igazából két rész, amiben bizonytalan vagyok:
1.) Bükk. Van a youtube-on egy videó, amikor Harley-val mennek a Bükkben és elvileg erre mennek. Na ott nagyon tetszik az útvonal!
Nem egy száguldozás, hanem pont jó kanyargós, de az útminőség fullosnak tűnik!
2.) 23+22+21-es út Pétervására és Rétság között. Igazából az 1 km-re jutó kátyúk számára vagyok kíváncsi! A cél, hogy ne legyen túl sok!
Szia! Te írtál nekem fécbukon is? Jó kis út amit kijelöltél Főként a felvezető Gyöngyös-Miskolc útvonalat ismerem, de azt csak ajánlani tudom Mondjuk Bükkbe (is) óvatosan, jellemzően a jobbosokba szokott lenni kavics
Szia! Leírtam már korábban. De nemsokára újra fent leszek a hegyen
Helló!
Idén megejtenék újfent egy Mátra-Bükk túrát és segítséget szeretnék kérni az útvonal kialakításában. Ti mégis jobban tudjátok, merre érdemes kóricálni.
Jelenlegi elképzelés: http://goo.gl/maps/4ucg

Olyan 480 km-ig nyugodtan bővíhető, hogy beleférjen egy napba!
Köszi!
Ma kettökor a tesco parkolóban...Gyöngyösön tali...én sem tudom hol van.....de majd lesz valami.... aki hasonlóan balfasz mint én.....az jöjjön a hegyre...és gyujtunk gyertyát Nintendó barátunk emlékére...Hu de szar erröl irni......
Heló Riderek! Látom nem nagyon van időtök hogy néha-néha beleolvassatok mi megy a fórumon. Tudom sajna sokat kell melózni azért a rohadt pénzért, ami alig ér valamit a mi kis országunkban. Mivel nem sokan reagáltatok Linda bejegyzésére, én ma délután 14:00-kor ott leszek a körforgalom melletti benzinkútnál Gyöngyös elején . ( Nem a Shell kútnál, hanem ami vele szemben van.) Megtankolok és megyek felfele a Hegyre, aztán fel az emlékhelyre. GERONIMO Hát ennyi! Vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek!
CSókoltatom a Dombon motorozó Hayabusást!

Szegény Zsolti! sínylődik A Balcsin....
:( Nem jó hír, hogy árkot néztél, de örülök, hogy nem komoly! Jobbulást! Részleteket nem közölsz, vagy már korábban leírtad, csak én nem láttam?
egyenlőre még tud adni élvezetet.. aztán majd elválik
megunod az aszfaltot gyorsan....... nem is értem mi a jó abban a büdös szurkos csíkban
addigra lehet már bokorugróm lesz
hát akkor majd legközelebb...... bár nem tudom mikor lesz
meglelhet hogy még ebben az évtizedben
az a baj hogy addig még a motort se hozom haza
szombatig szerezz valami bütykösebb gumit
17esben van ez a destone vagy mi a rák tök olcsó és elég jó