pont itt vagyok... Győzikének nincs szobra...kitömve jobban mutatna...
komolyra fordítva:Pétervására és Rétság között majdnem pont félúton van Szécsény.(amúgy oda jártam általánosba...)pihenésképpen is érdemes megállni a központban(a tűztorony környékén,van ott cukrászda is meg parkoló)gyönyörűen felújították a történelmi városrészt,ott a Forgách kastély és alatta a várkert,ahol 1705-ben tartottak országgyűlést II.Rákóczi Ferenc részvételével.
kicsit kilazítod magad és gó tovább....
motoros keX: Kein Problem!
Sajnos itt Magyarországon mindenhol benne van a pakliban egy-két kátyú, csak jó lenne ha nem lenne annyi, mint pl. Galyatető felé. Ott azért meg tudtam lepődni egyszer-egyszer, pedig itt BP környékén is messze van az útminőség a fullos-tól!
Egyre jobban várom a Bükk-i részt!
zsolti65: Már javítottam is a térképet Nógrádmegyer felé! http://goo.gl/maps/NM60
Győzikének nincs valami szobor vagy valami, ahol tiszteletemet tehetném?
Egyébként ezen a szakaszon (Pétervására-Rétság) van szerinted valami olyan hely, stb. ahol érdemes lehet megállni? Mert valahol erre is beiktatnék egy pihenőt.
crazyJoe: Vác-Rétság közti részt kifejezetten szeretem, de nem fogom megpróbálni megdönteni az idődet!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ha nem esik, akkor szombaton reggel indulok is erre a körre!
na akkor:2.szakasz
Pétervásárától teljesen normál úton jutsz Salgótarjánba a tervezett szakaszon.Itt a 2.körforgalomnál balra rámész a 22.re.Az se rossz.Tudnám javasolni,hogy Kishartyánnál menj el balra Nógrádmegyer felé(amúgy ott született az a majom Győzike ) Teljesen új burkolat kellemes kanyarokkal.És Szécsény előtt újra visszatér a 22.-re.Aztán Szécsénytől Rétságig és még onnan tovább Vác felé nagyon jó minőségű,élvezetes útszakasz van.Hát ennyi.De ha még van kérdés szívesen válaszolok. Üdv!
Akkor összekevertelek titeket bocsi!
Gyöngyös-Eger szakasz egész jó, de sok felé van nagyon kátyús rész
Eger-Lillafüred: Álom az út Egy-egy rövid szakaszon rosszabb a burkolat, de a Mátrában még az olyan számít jónak
Az utóbbiról sajnos nem tudok nyilatkozni, tavaly jártam arra, nem emlékszem
Helló!
Köszönöm a gyors választ! Ha minden igaz, a facén nem én írtam neked...
Tavaly is voltam a Mátrában, de ekkor csak Sirokig mentem. Igazából két rész, amiben bizonytalan vagyok:
1.) Bükk. Van a youtube-on egy videó, amikor Harley-val mennek a Bükkben és elvileg erre mennek. Na ott nagyon tetszik az útvonal!
Nem egy száguldozás, hanem pont jó kanyargós, de az útminőség fullosnak tűnik!
2.) 23+22+21-es út Pétervására és Rétság között. Igazából az 1 km-re jutó kátyúk számára vagyok kíváncsi! A cél, hogy ne legyen túl sok!
Szia! Te írtál nekem fécbukon is? Jó kis út amit kijelöltél Főként a felvezető Gyöngyös-Miskolc útvonalat ismerem, de azt csak ajánlani tudom Mondjuk Bükkbe (is) óvatosan, jellemzően a jobbosokba szokott lenni kavics
Helló!
Idén megejtenék újfent egy Mátra-Bükk túrát és segítséget szeretnék kérni az útvonal kialakításában. Ti mégis jobban tudjátok, merre érdemes kóricálni.
Jelenlegi elképzelés: http://goo.gl/maps/4ucg
Olyan 480 km-ig nyugodtan bővíhető, hogy beleférjen egy napba!
Köszi!
Ma kettökor a tesco parkolóban...Gyöngyösön tali...én sem tudom hol van.....de majd lesz valami.... aki hasonlóan balfasz mint én.....az jöjjön a hegyre...és gyujtunk gyertyát Nintendó barátunk emlékére...Hu de szar erröl irni......
Heló Riderek! Látom nem nagyon van időtök hogy néha-néha beleolvassatok mi megy a fórumon. Tudom sajna sokat kell melózni azért a rohadt pénzért, ami alig ér valamit a mi kis országunkban. Mivel nem sokan reagáltatok Linda bejegyzésére, én ma délután 14:00-kor ott leszek a körforgalom melletti benzinkútnál Gyöngyös elején . ( Nem a Shell kútnál, hanem ami vele szemben van.) Megtankolok és megyek felfele a Hegyre, aztán fel az emlékhelyre. GERONIMO Hát ennyi! Vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek!
itt az igazi:)