Majd ráülsz az enyémre... ...az elsö ingyenes... ..a többit meg kéred....de azért már fizetni kell... .... .... ...csak maradjon köztünk....tudod...a jóhirem....
asszony! péntek lehet felejtős nekem doki után ha hazaérek jön linkaska de ha véletlen egy traktor jön szembe iszonyat mazsola módon, azért ne lepődj meg
Szombaton sajnos én dolgozom,de egy pár "utcai mazsola" barátom bizonyosan ott lesz. Egyébként vasárnap többen összegyűlnek,viszont akkor elég nagy a turistaforgalom is. A gyülekezési pontot nem ígérem, mert mi többnyire a Mátra vonzáskörzetében lakunk.
Sziasztok! Szombaton indulunk a Mátrába a barátaimmal. Ha valaki szeretne csatlakozni: reggel fél kilenckor találkozunk a Hősök terén Budapesten és 9-kor indulunk. Ha valakinek van kérdése, nyugodtan tegye fel. Remélem sokan jöttök :)
Basszameg! Képeket akartam feltenni, de csak a szöveg jelenik meg. A képek nem töltődnek fel. Nem tudom mi a gond! Így nem látod mit kellett volna aláírnod.
Biztos röhögött volna egy jót. Olyan egy szimpatikus, rendes, közvetlen srác a Viktor, hogy azt az ember nem is gondolná. Sőt az egész családja. Úgy dumálgattunk ott, mint ahogyan veletek szoktunk a Hegyen. Te pedig akkor most ezeket írd alá !
Heló Riderek ! Szerdán voltunk a fiammal Dáviddal Kakucson motorozni, és egész délután együtt motoroztunk Kispataki Viktorékkal. Jó idő volt, jó sokat mentünk és jól el is fáradtunk. Egy-két pályaelhagyáson kívül nagyobb baj nem történt. Ha valakit estleg érdekelne találtok pár képet a napról a fotóalbumban. Vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek!
Ezen a képen Kispataki Viktor és Geronimo
Köszönöm szépen az együttérzést és a vigaszképet. És mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. Azt gondoltam majd mindenki jót röhög csak csupán. Nagyon jó érzés hogy ez nem így van . A Ringből már csak jövőre lesz valami, mert idén már sokszor voltam és mondtam is a Hegyen a többieknek, hogy nem terveztem többet. Megígértem a fiamnak, hogy szerdán elgurulunk Kakucsra és együtt motorozunk ott egy jót.
Ezen a képen Kispataki Viktor és Geronimo