Csizi törölte a hozzászólásom!
Mátra-i,és egri motorosok!
Csizi a múlkor azt írta nekem,rettenetesen utáltok,és vadásztok rám!
Tudatni szeretném veletek,hogy szombaton jó idő esetén 11,30-12 között a Mátraháza-i parkolóban leszek!
Aki utál,és ráér eljöhet köpködni,óbégatni a kulturáltabbak beszélgetni!Ezt,azért írtam,mert ő váltig állítja,hogy utáltok!
Nem is ez a probléma,hanem,hogy már vagy 15x voltam(voltunk)ott!
Mindig mély csend volt!Igaz nem köszöntem,és ezután sem fogok,mert idegennek nem szokásom!
Kíváncsi lennék Cszi barátotok nagy hazug pofájára!
Remélem jó idő lesz,és elmondhatjátok a véleményeteket,és én is!
Szóval jó idő esetén szombaton!
Csiz "állításának"alátámasztása végett!
Jaj, de várjuk már ezt a szombatot, mivel a múlt 7N Lmaratt, ezé' mos' 2x annyira várom, mint a 5 éves gyerek a karácsonyt...
40 fok legyen árnyékban, 50 fokos betonnal, ha nem, viszek elemes hajszárítót.. (meg még1et tartalékba, az elég nem ?)
Szevasztok riderek! Tegnap beszélgettünk egy jót a Hegyen egy öreg riderrel. Gyerekek, Gabibácsi már 75 éves és még mindig húzza a Hondáján a gázt. Csak 60 éve motorozik . Sajnos ez nem mindenkinek adatik ám meg. Fel ült a motoromra, és kipróbálta milyen egy ezres Gixeren ülni. Gondolhatjátok milyen jól mutatott rajta a kisöreg. És azt mondta ha nem lenne olyan alacsony kis ember, és stabilan megbírná tartani, az biztos hogy olyannal közlekedne . Tisztelet az öregnek! És még sokáig jó egészséget kívánok neki
A legközelebbi Alpok Adria kupára kell ebben az estre regisztrálnod. De ha csak egyszerűen azt akarod hogy kifújják az orrod , a délutáni 16:25-kor induló 90 perces etapra is jó lesz.
Talán itt is. Ne csak Talma legyen már akinek szurkolhatunk, mert ez a Tóth Imi gyalázat ami csinál.
Szerintem meggyőzhető lenne erről a csapavezető fater ha van egy kis esze.
11h tájban lett küldve állítólag a körÍméjl, illetve pirossal az eső miatt elmarad felirat... (aki pl. Nyrír1rű' indút neki a dolognak, az mit mondogathatott magában) ...
Ha jó idő lett volna ezen is sokan lettünk volna ( mert mindenki azt gondolta az év uccsó normális lehetősége), most viszont dühből gyön maj' mindenki szombatra, szóval ha rossz idő merészel lenni, akkor .... Nem is tudom mit csinálunk..
(Veszek sál, sapka, eső-kabátot, és esőgumit :) És futok 1 PB-t :)
Így most addig megint ne nagyon motorozzak, így is haldoklós abroncsok vannak már fenn pályanapra... Jó idő lesz és kész ! Dzsoli mit értesz regisztráció alatt, K1 & K2 re elő kell regelni, vagy bőven elég a helyszínen ?
A mai motoros nyílt napot az eső miatt nem tartották meg a H.ringen. Szeptember 29.-én szombaton lesz megrendezve, amennyiben nem esik az eső, amelyre ismét regisztrálni kell! Jó lenne ott még egyet motorozni. Üdv mindenkinek!
Ez az igazi cumi, amikor nekiültök, hogy majd otthon megnézitek a pályán készült frankó felvételt, és azt látod hogy az a rohadt akku meg lemerült. http://youtu.be/iTjiZZW8310
Ragasztó és Geronimo. Még csak 46 évesek vagyunk barátom, és nagyon jól érezzük magunkat a szeren. Elgurgulászunk mi még itt egy jó darabig a többiekkel.
Mátra-i,és egri motorosok!
Csizi a múlkor azt írta nekem,rettenetesen utáltok,és vadásztok rám!
Tudatni szeretném veletek,hogy szombaton jó idő esetén 11,30-12 között a Mátraháza-i parkolóban leszek!
Aki utál,és ráér eljöhet köpködni,óbégatni a kulturáltabbak beszélgetni!Ezt,azért írtam,mert ő váltig állítja,hogy utáltok!
Nem is ez a probléma,hanem,hogy már vagy 15x voltam(voltunk)ott!
Mindig mély csend volt!Igaz nem köszöntem,és ezután sem fogok,mert idegennek nem szokásom!
Kíváncsi lennék Cszi barátotok nagy hazug pofájára!
Remélem jó idő lesz,és elmondhatjátok a véleményeteket,és én is!
Szóval jó idő esetén szombaton!
Csiz "állításának"alátámasztása végett!
40 fok legyen árnyékban, 50 fokos betonnal, ha nem, viszek elemes hajszárítót.. (meg még1et tartalékba, az elég nem ?)
http://teamtoth.com/
Szerintem meggyőzhető lenne erről a csapavezető fater ha van egy kis esze.
Ha jó idő lett volna ezen is sokan lettünk volna ( mert mindenki azt gondolta az év uccsó normális lehetősége), most viszont dühből gyön maj' mindenki szombatra, szóval ha rossz idő merészel lenni, akkor .... Nem is tudom mit csinálunk..
(Veszek sál, sapka, eső-kabátot, és esőgumit :) És futok 1 PB-t :)
Így most addig megint ne nagyon motorozzak, így is haldoklós abroncsok vannak már fenn pályanapra... Jó idő lesz és kész ! Dzsoli mit értesz regisztráció alatt, K1 & K2 re elő kell regelni, vagy bőven elég a helyszínen ?
Aki tud csatlakozzon, nem csak SM- eknek!
http://youtu.be/iTjiZZW8310
Két képet is kaptok a mindennapi életből .