Megtorló!Jó a rögtönzésed!Mármint az adatlapod!
Az általad írt rám aggatott jelzők téged jellemeznek!
Azért írok,mert nem szeretem válasz nélkül hagyni a hozzám intézett írásokat!
Nem foglalkozom veletek,de akkor Csizi ne hívatkozzon az egri,és mátrai motorosok nevében!Azt sem tudom Norbin kívűl ki kicsoda,és csizit sem ismerem,és nem is érdekel!
Elolvasva írásaitokat,Norbi,Gargya,és a többi!
Közölném veletek,hogy több,mint egy évig nem írtam ide!
A múltkor egy témához szóltam,erre jött egy hörgő qrvaanyázó sohasem láttam "csürhe"és ontották magukból az ocsmányságot,mert nekem más véleményem volt!Bár nem voltam vele egyedül,de csak én írtam vissza nekik!Ezek a szellemi alultápláltak!Ez egyetlen 1 videokommenten volt!
DE!Amíg több,mint 1 évig nem írtam a színvonal nem változott,mert beleolvasgattam,és ott is találtak magunak "prédát"! Na már,mivel töröltem magam a KM.-ról,így a régi névvel nem engedett vissza,hogy az már regisztrálva van,és az akkori e-mail címek nincsenek már meg!Ezért regiztem új nick névvel!
Aztán jött ez a nagytudású csizi,aki csillogó elméjét villogtatva rájött ,hogy ki van a nick név mögött!Aztán rossz kedvében a "Honda VTR SP1"fórumon közölte,hogy takarodjak stb!
Azt hiszem,hogy ha hozzászólok egy nem általa működtetett közösségi oldalon egy dologhoz,véleményt nyílvánítva egy srác kérdésére nem jogosít fel semő,sem mást,hogy elzavarjon onnan!Csak azért,mert a "csórikám"-nak írtam akinek nincs pénze,hogy egy 12 éves 54 ezer km-t futott SP1-s motorját felesleges pc-v,és kipufogó tuningolni,mert a szereléssel együtt 6-700 ezer FT-ot kóstál!Az a 5-10 le plusz nem ér ennyit ilyen idős motoron!
Erre Csizi leugatott,hogy takarodjak,mert az egri,és mátrai motorosok,így meg úgy utálnak,és vadásznak rám!
Ő írta a fenti motorosok nevében!Olvasni,jó pár hsz-t,hogy én nem stb!Nem ez a lényeg!NORBI!Rég nem beszéltünk ez tény,de legalább rólad eltudtam volna képzelni,hogy írás helyett megkérdezel!Sajnos a csürheszellem magával ragadott téged is!
Lehet nincs munkád,szarul sikerült a siroki találkozó,mert rohadt drága volt,válság van,nincs pénz kereslethiány van!
Ez mindenkit érint!Szóval Csizi nem tűrve jelenlétem csesztetett,aztán én a "frappáns stílusomban/elmégy te a jó kurva anyádba/válaszoltam otrombaságaira!Ennyi volt a történet!
Írtam neki,hogy kimegyek Mátraházára szombaton,telefonszámmal!
nem írt,nem hívott,aztán elkezd cikizni,hogy Xlájt kolléga nem jött,mert meghívtam volna palacsintára!Erre írtam,hogy egy gerinctelen meztelencsiga!Ennyi volt nagyjából a történet!
Norbi!Ha te Mátraházán eszel egy babgulyást nem szoktál belekavarni,hogy mi van benne,csak úgy leeszed a levét?
A véleményed olvasván elvárnám tőled,hogy reagálj az írásomra,vagy visszahívlak,ha megcsörgetsz a 06 20 479 2216 telefonszámon!
Szerintem azzal mutatják meg hogy mátrai motorosok hogy egyszerűen nem válaszolnak neki mert nekik több eszük van mint ennek az ostoba primitív hozzászólónak....nem kell vele foglalkozni...bocs hogy beleszóltam...
Nem érdeklünk de, már egy jó ideje velünk foglalkozol nem mi veled! Az ilyen kommenteket nem lehet átlépni, ha rám tartozik, ha nem, mert undorító, amit művelsz! Neked ez az elemi dolog, ezek a megnyilvánulásaid a Sportmotoron, ez elmond rólad mindent, Ahhoz képest, hogy nem akartam ezzel sokat foglalkozni már így is túl belemerültem a témába, most befejezem végleg, mert 1000 üzenetváltás után is csak itt tartanánk, ahol most. Olvasd végig a Sportmotoron a hozzászólásaidat és gondolkozz el, rajta mért utálhatnak olyan sokan! Ennyi ember nem tévedhet, nem gondolod, hogy veled lehet a baj?
Ügyes vagy, hogy kiderítetted a nevem, de ha engem kérdezel is, megmondom nem titok. Nem Gargyai hanem Gargya, ismeretleneket nem jelöltem soha, az iwiw-ről vagy 4 éve töröltem magam, talán még akkor meg se volt a Z750, de mindegy, neked akkor is tünés innen!
Érted Gargyai Attila!
Évekkel ezelőtt Te jelőltél ismerősnek az iwiw-en amit 3-4 éve töröltem,de jó a memóriám,és a monogrammodból,és a motorod színéből előjön a tudatalattiból!Na szevasz!
Mint írtam,nem vagyok kíváncsi semmilyen társulatra!
Én a magam szórakoztatására motorozom!Évek óta feljárunk,de soha nem bratyiztam senkivel,mert nem érdekeltek!
Ha annyi agyad lett volna,értsd amit írok nem írtál volna!
Más kommenteken átlépem ami nem rám tartozik!
Ez elemi dolog,és nem ész kérdése!
Ha nem haverod mi a faszomnak írogatsz seggfej?
Akkor lépj túl rajta!Én sem vagyok kíváncs egyikőtökre sem!
Még az úton sem intek vissza,nemhogy itt pitizzek!
Na ennyi!Akire nem tartozik ne kommenteljen a csírája!
Szépen kérlek, takarodj már innen, nem látod senki nem kíváncsi itt rád, nem bírom elviselni a primitív írásaidat és mielőtt az a borsónyi agyad, forogna, nem vagyok a Csizi haverja (ismerni ismerem)! Ne válaszolj, mert én sem fogok neked, a szádból csak a szar és a szemét jön, az meg nem érdekel, ha okos vagy elkotródsz csendben, ha nem, akkor fojtatod a szardobálást (én erre tippelnék) de attól te sose leszel motoros, mátrai meg főleg nem!
Slick gumik voltak föltéve a Ringen, és a gumis barátom vasárnap nem volt otthon. Azzal nem akartam kimenni. Látod mi megy a fórumon, egyből azt mondták volna nagy az arcom hogy slick-el motorozok a közúton. Az meg sem fordult volna a fejükben, hogy egyszerűen nem tudtam visszacserélni vasárnap lévén. Pedig nagyon mentem ám volna! Te pedig hiányoztál a Ringről barátom! Ultra brutál jót motoroztunk. Ákos, Fini, Pistabá és én. De most már van két felnim, és ez többet nem lesz probléma, mert a kerék 5 perc alatt kicserélhető. Szombaton ha jó idő lesz, fel megyek dumálgatni egy kicsit. Csákó!
Az az igazság vannak az autósok és a motorosok közt is álltok akik ott előznek ahol nem látják be jön-e szembe valami ezért vagyunk balkániak, de csak azt remélhetjük, hogy nem a szembejövő szívja +.
Sajnos még mindig nem elég drága az ü.a. az állatoknak, mert ők még vannak az utakon csak mi gondoljuk +2*is mikor ülünk motorra vagy indítjuk be az autónkat.
Na mi van seggfej motorosok!
Most olvastam!"Nyjajaj szhörnyű!
A kis seggfej a 400 ccm-s szarjával,ment volna a KTM Duke barátja után!Záróvonalon át minkettő!A nyúlnak nem volt szerencséje,de majdnem tömegkatasztrófát okozott,mert kigyulladt egy Renault Mégane,4 utas köztük egy terhes nő!
Ja!A kicsavarodott gyerekbe jó nagyot rúgtam volna,mivel az autó kiégett!
Leírom a kis "KRESZ tudatlan gecik szájából fordított esetben!
Letéptem vóna azótós fejit!Leszhútam vóna!
Ehhez habozzon a szátok majomládák!
Remélem soha nem kap jogsit,és a KTM-s baráttól is elkérik 2-3 évre!Talán ennyit!Nem való motor ennek a Balkán-i népnek!
Jó nekiok a bedrótozott ajtajú Suzuki Swift!
ismét baleset.......... nem hiszem el...mért bolondulnak meg.mért hiszi ö a ghostrider....hétvégi motoros.........s hétvégi autós...(a mátra versenypálya....de csak szakavatottaknak és kizárolag hétköznap..)
csizi!Elnézve az ottani savanyú Jóskákat nem vagyok rászolrulve senki ismeretségére!Szeretek motorozni a saját szórakoztatásomra!
És hidd el egyáltalán nem hiányzik egyetlen motoros sem az életemből!Felőlem mindenki odamegy ahová akar!
Ha lett volna gerinc benned ca telefonon megbeszéltük volna!Barátság szóba sem jöhet,és különben is Nagyvisnyóra mentem ,mert Százhalombattáról hazajöttek látogatóba az unka tesómék!Ők fontosabbak,mint 20 mátrai-egri motoros élete!Nyeld le ezt a békát!
Talán,ha szóltál volna!Találomra nem megyek!Ott van a telefonszámom!Tőled,még vizet sem fogadnék el a sivatagban!
Az állandó leugatásotokkal elértétek,hogy nem intek senkinek!Inkább úgy teszek,mint aki nagyon el van foglalva!A palacsintát remélem hazavitted anyádnak,nem dobtad ki!
Nem vagyok rászorúlva a moslékodra!
És főleg aminek legjobban örülök!Nem vagyok a kollégád,és a többieknek sem akikre hívatkoztál!Úgyhogy az írásod alapján nagy ívben leszarom a mátrai,és egri motorosokat! Bizony!
Még nincs kész, de már az utolsó fázisban van a projekt. Szombaton vittem el a az általad ajánlott hatvani sráchoz az idomokat, jövő hétre készen van, meg rendeltem pár apróságot Hondától amit nem kaptam meg bontóban, az is jövő hétre itt van. Hűtőt megjavíttattam, kuplungdeklit a motordiszkonttal hozattam, hát 1 hónapba tellett mire meghozták a rendelést, és annyira nem voltak olcsók (pár ezer Ft differencia volt a Honda áraihoz képest), de nem kellett utána rohangálnom és előleget sem leperkálni, ennyi előnye volt azért. Még majd kell 2 új gumi, meg egy olajcsere, fényezés meg majd jövőre... Jövő hét végére ha minden jól megy akkor üzemképes lesz a gép. (csak ki van vonva a forgalomból november végéig)
Az általad írt rám aggatott jelzők téged jellemeznek!
Azért írok,mert nem szeretem válasz nélkül hagyni a hozzám intézett írásokat!