többek közt egy zsigulis tajparaszt szórakozik azzal hogy a kocsi farát a másik sáv közepéig dobálja (füred-háza közt szoktam látni) többször láttam már fent, de szerencsére megvolt a távolság egyszer meglátom valahol állni azt a fost kiszúrom a kerekeit..
Nekem konkrétan atomjaira esett szét már az esés pillanatában, viszont a menetes szár hálaég eltartotta a földtől
Igen, nagyon jó minőségű az út (bár nem végig), viszont gyakori a kavics.. a többiek mint ott estek. Hiába mentünk ki seprűkkel letisztítani, valaki mintha vödörrel hordaná fel, mert olyan helyeken is van, ahol nagyon messziről kéne odajutnia Szóval csak figyelmesen, de valóban megéri arra menni Igazi mázli hogy a 2 hegyen át kell mennem a célig
Nekem Yoshimura gombáim vannak az egyik ugye kapott eséskor, de tette a dolgát viszont a műanyag feje meg is kopott, szóval majd az is kell másik. Viszont tengelygombáim nem voltak így a hátsó tengely kicsit kapott, de szerencsére helyrehozható.
Egyszer majd én is szeretnék elnézni Miskolc felé vagy Eger-Lilafüred környékére, túrázós haverom mesélte, hogy jó arra az út, főleg a mátrához képest. Igaz egy kavicsfelverődésen majdnem elfikkant, de megúszta a dolgot.
Azt hiszem, aki képes motoron az első találat a bukógombáknál, egy Aprilia szupermotó van a képén, meg felsorakoztatva színes gombák..
Igazából hasonlóakkal foglalkozó újdonsült ismerősöm megállapította hogy jó sokért ad jó olcsó anyagot, úgyhogy az újat már ő csinálja nekem, jóval korrektebb árért, és normális anyagból (meg a bandában is 2 z750-re)
Az a lényeg, hogy te jól vagy! (Meg persze a moci is)
Most olvastam, hogy a tengelygombád elég gatya lett.
Mesélj kitől nem szabd venni, mert én is tervezem a beszerzését, nehogy rászaladjak a selejtes árura...
Mi szoktunk együtt menni, főleg hogy most húz minket Miskolcra egy banda, aztán közösen gurulunk oda De őket is elcsábítottuk már ide
Velük én meg se próbálom, mire észreveszem tükörben hogy jönnek már előttem van
Volt, kavics szóródott az út közepére, de már a kanyar annyira nem látható részén, és sajnos elcsúszott a motor rajta. Pech. Ismerősi körben én vagyok az 5. az éven ilyen problémával (de én úsztam meg a legjobban)
Egyszer volt, hogy akkor voltam fent amikor ti is , de mikorra felértem már a legtöbben haza akartak indulni, szóval csak legurultunk a hegyről, igaz azt eléggé szép tempóval.
Próbálom tartani a lépést Őrlánggal meg a többiekkel...
ui: Hallottam volt egy szerencsés buktád, hol sikerült ha nem titok?
Nem lett semmi bajod úgy halottam meg a moci is megúszta.
motorino: Már javítottam is a térképem, ami így kiegészült Cereddel. http://goo.gl/maps/Z6C5
zsolti65: Szécsény is fölkerült a térképre. Pont valami hasonlóra gondoltam és jó helyre is esik! Ott pont aktuális lesz egy pihi!
Ilyen "formában" még én is kíváncsi lennék a Győzire!
Köszi még egyszer mindenkinek a segítséget! Már csak a jó időben reménykedem!
Ezt is elQrtam
Na szóval hazafelé Pétervásárán elfordulni jobbra,Istenmezeje-Zabar-Cered-Zagyvaróna-Salgótarján.
Cered-Salgó
tarján fullos az út tele kanyarral
Üzenj és röffentem a Dörzit.
Sirokba mentek? Persze ha nem ilyen gány idő lesz, mint amire ma ébredtünk.