Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves Barátom! Valld be őszintén a feszültség hozta ki belőled tudván, hogy előbb-utóbb meg kell küzdenünk a H.ringen! Mivel neked hallhatóan nem történt bajod, remélem a vasad is megúszta 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel!Vigaszképp, engedd meg ,hogy küldjek egy képet rólad a mindennapi énedről!
Jobb volt,mint élőben!
Hát ez óriási volt
Én egy hete a kutya labdáján estem el az udvarban
aztakurva
Hát a ringen is majdnem eldobtam a vasat, mert megszorult a gázbovden, és nem ment vissza a fordulat a célegyenes végén, én meg irány előre, kifelé! Hárman is jöttek segítettek megcsinálni, de ott nem tudtuk, így maradt a nézelődés. Hát én ma a Hegyen le is feküdtem, szó szerint. És köszi a jókívánságot, nem is nagyon szeretnék nagyobbat esni . Estem én már eleget!
Sok volta ringezés ugye. Egyébként meg aki elfárad lefekszik. Ettől soha életedben ne essél nagyobbat, azt kívánom tiszta szívből!
Azért ez így nagyon korrekt, hogy nem csak a ""fényes"" dolgokat rakod fel. Kevesek "dicsekednek a balul sikerült történésekkel.
ez szép hadművelet volt...
Hát Geronimo így száll le a motorról .
http://youtu.be/tmyGh2Ym9Jo
Azért egyből ugrott a segítség! Igaz Pelikán barátom!?
Szevasztok Riderek! Ma is voltak fent szép számban a Hegyen . Nyugodt szép nap volt. Semmiféle baj nélkül . Így kéne ennek mindig lenni ! Meg is mutattam ezeknek a mazsoláknak, hogy egy nagy öreg hogy száll le a motorjáról . Vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek!
nem kell a vaker...
Értem, akkor kicsit precízebben kell rögzíteni (powertape )
Henger alakú és észre sem veszem ha kicsit elfordul amikor egyenesekben ráhasalok a tankra. Máskor jobban odafigyelek majd .
Jó kis vidi lett grat! Ck elég érdekes szögbe lőtted be a kamerát
Mit tegyek... ilyenek ezek a váratlan események... látod így tervezzen az ember Bepótoljuk
Pénteken nem sokan voltak kint a Ringen a Hegyről. Brutál meleg volt de páran azért oda tettük magunkat. Sikerült egy kis filmet csinálni amikor másodszor mentem fel a pályára. A kamera kicsit rázkódott, a hang zajos lett, így zene lett alátéve. De legalább van valami. Vasárnap találkozunk a Hegyen! Vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek.
http://youtu.be/BFILaXQri_E
perssszzzeeeeee

aztán meg közbe jön valami ...
Esti kanyar a hegyen, ha egy kicsit hűlne?
Én is sajnálom hogy nem jöttök. Én nem szarozok! Akármilyen meleg van akkor is menni szoktam. Igaz rohadtul lefárad az ember. Megpróbálok valami rövidebb képanyagot összehozni. Vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek!
Sajnálom, de a nagy meleg miatt a domoszlói csapat-köztük én is- visszalépett.Holnap vigyázz magadra,cső!
Múlt szerdán a Ringen indulás előtt. Holnap jó lenne ha nem lenne nagy meleg, mert ismét kint lesz a csapat. De ha mégis, akkor sem adjuk fel! Mi kemények vagyunk mint a vattacukor!
rossz helyre tetted a kamot.......nem a yoska mellé......
geronimo.........
A menetszél miatt sajna elég zajos lett a hang, azért tettem alá zenét.